Ponedjeljak, 29.04.2024 | 09:50
IZVOR: telegraf.rs

"U ovom trenutku..." Marija Šerifović otkrila da li planira da dobije još DJECE preko surogat majke

Pjevačica Marija Šerifović je nedavno održala koncert u Helsinborgu u Švedskoj.




Foto: YouTube screenshot/Marija Serifovic

Marija je pred sam nastup odgovarala na pitanja sedme sile, te otkrila da li planira da dobije još naslednika.

Ona je Maria dobila preko surogat majke 2. decembra 2023. u Americi.

- U ovom trenutku ne, i za sada ne. Sada, ako se želje promijene, što da ne? Ali, za sada ne. Kažu da su djeca naši učitelji, neki vjeruju da je obrnuto, a ja vjerujem da je baš tako. Gotovo sam sigurna da će me Mario naučiti mnogim stvarima, da će to biti jedna dugotrajna borba između strijelca i škorpije, ali na kraju krajeva, nešto je do vaspitanja, nešto ide iz kuće, a nešto naprosto mora da se prepusti višim silama, a na nama kao roditeljima je samo da se prekrstimo i da gledamo.

Marija se početkom decembra prošle godine ostvarila u najljepšoj životnoj ulozi.

Dobila je sina putem surogat majke, a nedavno je progovorila o njegovom odgajanju i odgovorila na pitanje: "Kako će objasniti Mariu da ne živi u običnoj porodici".

Otkrila je koliko joj je teško da sada privatne obaveze uklopi sa poslovnim s obzirom na to da je vrlo vezana za sina i da je čim ga je dobila započela turneju.

- Jako je izazovno! Koliko god sam bila spremna za novi život, na drukčije prioritete, uz golemu ljubav koju mi je Mario donio mnogo je i osobnih izazova. No ne žalim se, uživam u svakoj sekundi.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Ceca priredila gala slavlje nakon rođenja unuka i okupila estradu: „Bogdana je žena zmaj“

Srijeda, 15.05.2024 | 08:56

Veljko i Bogdana su juče dobili trećeg sina Isaija, a tim povodom u vili Ražnatovića upriličena je gala proslava na kojoj su u porodičnom krugu uz brojne prijatelje proslavili dolazak novog člana.

Nije svejedno kupujete li avionske karte srijedom, nedjeljom ili ponedjeljkom, evo kada su najjeftinije

Utorak, 14.05.2024 | 21:34

Kada je u pitanju putovanje avionom, jedna od stvari koja nas najviše brine je avionska karta ili njena cijena. Naravno, želimo da pronađemo najjeftinije. Naime, cijene avionskih karata uvek variraju u zavisnosti od brojnih faktora. Neki od ovih faktora su ponuda i potražnja, sezona u kojoj letimo, da li su kupljeni nekoliko nedelja unaprijed ili su u poslednjem trenutku itd. Ipak, čini se da i dan u nedelji kada ih kupujemo igra veliku ulogu u cijeni avionskih karata, piše Miss7.24sata.hr.

Javne i privatne predškolske ustanove - Evo kada počinje UPIS U VRTIĆE

Srijeda, 15.05.2024 | 07:06

Elektronski upis djece u javne i privatne predškolske ustanove za školsku 2024/25. godinu, počinje 23. maja i trajaće do 15. juna, saopšteno je na sastanku predstavnika Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI) i predškolskih ustanova.

Podgoričani se sve više voze autobusima, u OVOM dijelu grada su najveće gužve

Srijeda, 15.05.2024 | 08:04

Građani Podgorice sve više koriste usluge gradskog prevoza. Tako štede i vrijeme, a i gorivo, a samim tim i svoje strpljenje koje svakodnevno troše u traženju parkinga po gradu.

SDT: Viši sud potvrdio da je Skaj komunikacija zakonit dokaz

Utorak, 14.05.2024 | 19:39

Vijeće Višeg suda u Podgorici potvrdilo je optužnicu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) protiv 15 osoba, osumnjičenih za krivična djela stvaranje kriminalne organizacije, dva krivična djela krijumčarenja, pranje novca i zloupotreba službenog položaja, saopšteno je iz SDT. Između ostalog, navode i da je vijeće suda potvrdilo pravno stanovište da su dokazi iz Skaj komunikacije zakoniti.

Spajić: Ficu želim BRZ OPORAVAK, nadam se da će napadači što prije biti privedeni pravdi

Srijeda, 15.05.2024 | 18:35

Predsjednik Vlade Milojko Spajić kazao je da je zgrožen vijestima o napadu na slovačkog premijera Roberta Fica.

Čelanović: "Odluka Apelacionog suda je SKANDALOZNA"

Srijeda, 15.05.2024 | 18:28

Odluka Apelacionog suda da se kazna silovatelju petnaestogodišnje djevojčice smanji sa 15 na 8 godina je skandalozna, kazao je Miloš Čelanović, generalni sekretar SD-a u emisiji Pressing Gradske RTV.

Hotel Podgorica: Novi PRETRESI nastavak represije državnog aparata prema našoj firmi

Srijeda, 15.05.2024 | 18:19

Novi pretresi u hotelu Podgorica nastavak su represije državnog aparata koja naša firma trpi već godinama, saopštila je uprava tog hotela.

DPS: "Vladajuća većina UGROŽAVA dobrosusjedske odnose i evropsku perspektivu države"

Srijeda, 15.05.2024 | 18:15

Protestna nota Hrvatske posljedica je ponašanja vladajuće koalicije koja zbog svojih sitnih kalkulacija, preciznije čuvanje fotelja u koje su njeni funkcioneri zasjeli, dopušta Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću da namjerno razbijaju dobrosusjedske odnose Crne Gore i da podrivaju evropski put države, kazali su iz Demokratske partije socijalista. 

Radovanić: NEDOPUSTIVA retraumatizacija žrtava

Srijeda, 15.05.2024 | 18:10

,,Nedopustiva je odluka Apelacionog suda da okrivljenom za višestruko silovanje petnaestogodišnje djevojčice umanji kaznu zatvora sa maksimalnih 15 na osam godina. Ona doprinosi atmosferi u kojoj žrtve ne prijavljuju seksualno nasilje, a poznato je da se u Crnoj Gori o tome uglavnom ćuti. Zbog toga je potrebno da nadležni hitno preispitaju sudsku praksu u ovim slučajevima i da je mijenjaju", saopštio je generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić.

Mandić: ZAPREPAŠČEN sam atentatom na Roberta Fica

Srijeda, 15.05.2024 | 18:04

Predssjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić obratio se povodom ranjanjvanja premijera Slovčke Roberta Firca. 

Baby Lasagna za ČETIRI MINUTA postigao OGROMAN USPJEH - Kako, mislio sam da me NEKO LAŽE?

Srijeda, 15.05.2024 | 17:37

Baby Lasagna u nekoliko minuta rasprodao je i drugi samostalni koncert na Šalati u Zagrebu, koji će se održati 13. septambra.

Đeljošaj u Prištini: Sarađivaćemo na svim nivoima i raditi na zajedničkoj evropskoj perspektivi

Srijeda, 15.05.2024 | 17:26

Nastavićemo da sarađujemo na svim nivoima i radimo na našoj zajedničkoj evropskoj perspektivi, kazao je potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku, Nik Đeljošaj tokom radne posjete Prištini.

Na Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga PROMOVISAN roman "Kofer misli" i književni portret Dragana Lakićevića

Srijeda, 15.05.2024 | 17:17

Šestog dana Međunarodnog podgoričkog sajma knjiga i obrazovanja održana je promocija izdanja JU “Zahumlje” Nikšić na kojoj su govorili Goran Radojičić i Ilija Bajović. Potom je publici predstavljen književni portret  Dragana Lakićevića srpskog pjesnika, pripovjedača, romansijera, tumača i priređivača književnosti.

Da li DOBAR SAN zaista POMAŽE da se mozak OSLOBODI TOKSINA?

Srijeda, 15.05.2024 | 17:11

Regenerativni efekat dobrog noćnog odmora je široko poznat i popularno naučno objašnjenje je da mozak „eliminiše“ toksine tokom sna.