Nedjelja, 12.05.2024 | 12:00
IZVOR: kolektiv.me

MUP: Stvoreni uslovi za OTVARANJE filijale u Petrovcu

U cilju unapređenja kvaliteta usluga, posebno u dijelu izdavanja dokumentacije u nadležnosti Ministarstva unutrašnjih poslova, ministar Danilo Šaranović i izvršni direktor Pošte Crne Gore Josip Đurašković potpisali su Memorandum o saradnji, kojim se stvaraju uslovi za otvaranje filijale MUP-a u Petrovcu.




Foto: arhiva, Ministarstvo unutrašnjih poslova

Memorandumom je predviđeno da Pošta Crne Gore ustupi Ministarstvu unutrašnjih poslova prostor od 70 metara kvadratnih, u okviru svoje poslovnice u Petrovcu, na trajno korišćenje, saopšteno je iz MUP-a.

Ministarstvo se obavezalo da za potrebe otvaranja filijale preduzme sve neophodne aktivnosti u pogledu adaptacije prostora i obezbjeđivanja sredstava za ovu namjenu.

“Šaranović i Đurašković izrazili su zadovoljstvo zbog postignutog dogovora, uvjereni da će otvaranje filijale Ministarstva značajno olakšati pristup uslugama koje pruža MUP, ne samo građankama i građanima Petrovca, već i brojnim turistima koji posjećuju taj dio crnogorske obale”, kaže se u saopštenju.

Istovremeno se preduzimaju aktivnosti i na finalizaciji stvaranja adekvatnih uslova za rad MUP-a i u opštini Gusinje.

“Ministarstvo na ovaj način aktivno jača kapacitete u brojnim segmentima rada, što će se nastaviti i u narednom periodu”, zaključeno je u saopštenju.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

ISTINA ili MIT: Da li kokosovo ulje može UTICATI na RAST KOSE?

Nedjelja, 26.05.2024 | 14:58

U svijetu prirodnih ljekova za bujnu kosu, malo supstanci je dobilo toliko pažnje i priznanja kao kokosovo ulje...

FENOMEN kakav se rijetko viđa: Očekuje nas veliko poravnanje čak šest planeta

Nedjelja, 26.05.2024 | 14:39

Zaljubljenike u zvjezdano nebo za nekih nedjelju dana čeka prava poslastica – poravnanje čak šest planeta.

Ovi ZAČINI mogu POBOLJŠATI koncentraciju i pamćenje

Nedjelja, 26.05.2024 | 14:25

Ukoliko želimo raditi na svom kognitivnom zdravlju, u ishranu moramo uključiti razne namirnice koje će pozitivno uticati na naše zdravlje.

VIDEO: Ovaj film proglašen je NAJBOLJIM na Filmskom festivalu u Kanu (VIDEO)

Nedjelja, 26.05.2024 | 14:10

Ukoliko se dogodi da Frensis Ford Kopola, Jorgos Lantimos, Paolo Sorentino i Pol Šrejder sa jednog festivala odu praznih ruku - onda se logično i postavlja pitanje ko je tamo osvojio glavno priznanje.

"Dogodile su se STRAŠNE stvari, ostala sam BEZ NOVCA": Nikolina Pišek nakon smrti muža upala u probleme

Nedjelja, 26.05.2024 | 13:50

Sve sama otkrila.

NOVI IZUM: Kako „radi" kašika koje daju SLANI UKUS hrani - BEZ SOLI?

Nedjelja, 26.05.2024 | 13:35

Japanska kompanija za proizvodnju pića „Kirin Holdings" predstavila je novi proizvod: električnu kašiku koja slanu hranu čini slanijom – bez dodavanja soli.

Stari narodni recept: Prirodno ulje za BRONZANI TEN

Nedjelja, 26.05.2024 | 13:17

Većina ljudi obožava preplanuli ten i često se troši puno novaca na razne proizvode za sunčanje, solarije, sredstva za samotamnjenje, sprejeve i slično ne bi li koža postala brončana, stoga vam donosimo stari narodni recept za prirodno ulje/macerat za sunčanje koje možete napraviti sami.

Onkolozi OTKRILI koju hranu nikad NE JEDU

Nedjelja, 26.05.2024 | 13:05

Američki institut za istraživanje raka i Svjetski fond za istraživanje raka procjenjuju da je između 30 i 40 posto svih karcinoma moguće spriječiti zdravom prehranom i životnim navikama.

DRAMA na letu za Split: Mladić pokušao da provali u pilotsku kabinu

Nedjelja, 26.05.2024 | 12:32

Prava drama dogodila se u nedjelju ujutro na aerodromu Gardermoen u Oslu.

Socijalno-ljekarska komisija OBRADILA ukupno 7.500 predmeta

Nedjelja, 26.05.2024 | 12:26

Socijalno-ljekarska komisija, u periodu od marta do kraja maja, obradila ukupno 7.500 predmeta, saopšteno je iz Ministarstvo rada i socijalnog staranja.