Nedjelja, 12.05.2024 | 13:26
IZVOR: rtcg.me

Šola: Vjerujem u ekipu i to da ćemo POBIJEDITI Italiju sa više od šest razlike

Crnogorsku rukometnu selekciju čeka jedan od najtežih zadataka u istoriji. "Lavovi" danas u "Morači" moraju da savladaju Italiju u revanšu baraža sa sedam golova razlike, da bi otišli na Svjetsko prvenstvo.




Foto: YouTube screnshot/ MediaBiro 

Selektor naše reprezentacije Vlado Šola vjeruje da šest golova minusa iz Konversana (32:26), nije nepremostiva prepreka za njegovu ekipu, ta da će u januaru treći put igrati na smotri najboljih selekcija planete.

"Prije svega, želim da kažem u Italiji nismo odigrali ni blizu onoga kako znamo. Razlozi za to više nijesu ni bitni, jer u sportu se čovjek mora dokazivati iz dana u dan. Vjerujem u ekipu i to da ćemo pobijediti Italiju sa više od šest razlike", kazao je naš selektor i dodao:

"U Konversanu nismo bili fokusirani, zbog toga smo gubili lopte i duele. U revanšu to moramo da popravimo, mislim da je to najvažnije, ukoliko želimo da odemo na Svjetsko prvenstvo. Moram da kažem da nas Italijani nisu iznenadili, znali smo da će igrati duboku zonu. Jednostavno bili smo umorni, zato smo gubili duele jedan na jedan ", istakao je Šola.

On ističe da ekipa ne osjeća pritisak, te da ne smije da razmišlja o razlici koju mora da nadoknadi.

"Teško je predvidjeti kako će se utakmica odvijati. Može se dogoditi i da gubimo tokom meča, ali da na kraju prođemo dalje. Ne smijemo da razmišljamo o razlici, već da uđemo hlade glave u meč, da kontrolišemo emocije. Moramo da razmišljamo o tome kako da odigramo najbolje što možemo. Podrška publike je dobrodošla, to veoma znači mojim momcima", zaključio je strateg naše reprezentacije.

Meč u "Morači" počinje u 17.30 časova.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

ISTINA ili MIT: Da li kokosovo ulje može UTICATI na RAST KOSE?

Nedjelja, 26.05.2024 | 14:58

U svijetu prirodnih ljekova za bujnu kosu, malo supstanci je dobilo toliko pažnje i priznanja kao kokosovo ulje...

FENOMEN kakav se rijetko viđa: Očekuje nas veliko poravnanje čak šest planeta

Nedjelja, 26.05.2024 | 14:39

Zaljubljenike u zvjezdano nebo za nekih nedjelju dana čeka prava poslastica – poravnanje čak šest planeta.

Ovi ZAČINI mogu POBOLJŠATI koncentraciju i pamćenje

Nedjelja, 26.05.2024 | 14:25

Ukoliko želimo raditi na svom kognitivnom zdravlju, u ishranu moramo uključiti razne namirnice koje će pozitivno uticati na naše zdravlje.

VIDEO: Ovaj film proglašen je NAJBOLJIM na Filmskom festivalu u Kanu (VIDEO)

Nedjelja, 26.05.2024 | 14:10

Ukoliko se dogodi da Frensis Ford Kopola, Jorgos Lantimos, Paolo Sorentino i Pol Šrejder sa jednog festivala odu praznih ruku - onda se logično i postavlja pitanje ko je tamo osvojio glavno priznanje.

"Dogodile su se STRAŠNE stvari, ostala sam BEZ NOVCA": Nikolina Pišek nakon smrti muža upala u probleme

Nedjelja, 26.05.2024 | 13:50

Sve sama otkrila.

NOVI IZUM: Kako „radi" kašika koje daju SLANI UKUS hrani - BEZ SOLI?

Nedjelja, 26.05.2024 | 13:35

Japanska kompanija za proizvodnju pića „Kirin Holdings" predstavila je novi proizvod: električnu kašiku koja slanu hranu čini slanijom – bez dodavanja soli.

Stari narodni recept: Prirodno ulje za BRONZANI TEN

Nedjelja, 26.05.2024 | 13:17

Većina ljudi obožava preplanuli ten i često se troši puno novaca na razne proizvode za sunčanje, solarije, sredstva za samotamnjenje, sprejeve i slično ne bi li koža postala brončana, stoga vam donosimo stari narodni recept za prirodno ulje/macerat za sunčanje koje možete napraviti sami.

Onkolozi OTKRILI koju hranu nikad NE JEDU

Nedjelja, 26.05.2024 | 13:05

Američki institut za istraživanje raka i Svjetski fond za istraživanje raka procjenjuju da je između 30 i 40 posto svih karcinoma moguće spriječiti zdravom prehranom i životnim navikama.

DRAMA na letu za Split: Mladić pokušao da provali u pilotsku kabinu

Nedjelja, 26.05.2024 | 12:32

Prava drama dogodila se u nedjelju ujutro na aerodromu Gardermoen u Oslu.

Socijalno-ljekarska komisija OBRADILA ukupno 7.500 predmeta

Nedjelja, 26.05.2024 | 12:26

Socijalno-ljekarska komisija, u periodu od marta do kraja maja, obradila ukupno 7.500 predmeta, saopšteno je iz Ministarstvo rada i socijalnog staranja.