Utorak, 14.05.2024 | 18:12
IZVOR: RTCG

Pao dogovor - Luka Modrić napušta Real

Luka Modrić će napustiti Real Madrid na kraju ove sezone, javilo je više izvora iz Španije. U Realu vjeruju da je sada pravi trenutak za rastanak sa najtrofejnijim igračem u istoriji kluba.




Foto: YouTube screenshot/Real Madrid 

Modrić je ispisao najzlatnije stranice u istoriji Real Madrida, od kako je stigao ljeta 2012. iz Totenhema za 40 miliona eura.

Karlo Anćeloti je prvi put ove sezone dodijelio Modriću ulogu rezerviste, pošto su ispred njega šanse dobijali više Kamavinga, Kros, Čuameni i Valverde, dok je iskusni Hrvat ulazio sa klupe. Ali, i tada je pokazivao da je za velika dijela, baš kao u revanšu sa Bajern Minhenom.

No, Florentino Perez smatra da je trenutak za rastanak i da se Real okrene mlađim igračima. Modrić ima savršenu priliku da se oprosti na najljepši mogući način osvajanjem Lige šampiona, uz La Ligu.

Navijači Real Madrida i "kraljevski" klub će 25. maja moći da prirede veličanstveni oproštaj od Luke Modrića i najvjerovatnije od Naća Fernandesa, kome takođe ističe ugovor.

Luka Modrić je najtrofejniji igrač Real Madrida sa 25 osvojenih trofeja i definitivno odlazi kao jedna od najvećih legendi "kraljevskog" kluba.

 

 

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

NP Prokletije: Prizor koji ne viđamo svakodnevno - Porodica medvjeda u šetnji (VIDEO)

Srijeda, 29.05.2024 | 12:03

"Došlo je vrijeme da mališan upozna svijet i prošeta sa svojom majkom planinama i dolinama", stoji u opisu objave Nacionalnih parkova Crne Gore.

Stiže BEBA - Popularna voditeljka TRUDNA, čeka prvo dijete

Srijeda, 29.05.2024 | 14:03

Marija Kilibarda je trudna i sa izabranikom Branislavom Banetom Vučelićem čeka prvo dijete.

Nikolić: Vi ste najavljivali HAPŠENJE Đukanovića; Zogović: Nijesam mislio na njega lično

Srijeda, 29.05.2024 | 18:11

Poslanik Demokratske partije socijalista Andrija Nikolić kazao je poslaniku Demokratske narodne partije Milunu Zogoviću, da i on i njegove kolege odavno najavljuju hapšenje Mila Đukanovića.

Novi propisi EU - Automobili moraju imati automatski OGRANIČAVAČ BRZINE, evo i od kada

Srijeda, 29.05.2024 | 13:01

Svi novi automobili koji se prodaju u Evropskoj uniji za nekoliko nedjelja moraće da budu opremljeni obaveznim „suvozačem“ - sistemom „inteligentne pomoći pri brzini“ (ISA).

Rudović: Čarapić potvrdio da amandmani nikad nijesu poslati MKM, u pitanju zakulisani dogovor

Srijeda, 29.05.2024 | 13:43

Neistina je sinoćnja tvrdnja kabineta premijera Milojka Spajića da sam saopštio "notornu neistinu" kada sam kazao da su, mimo znanja Ministarstva kulture i medije (MKM), Evropskoj komisiji (EK) poslati amandmani na medijske zakone i zahtjev da EK na njih da mišljenje, saopštio je danas Neđeljko Rudović, generalni direktor za medije u MKM.

Prprepam se TUŽBA - PSŽ NIJE isplatio platu i bonus Mbapeu?

Četvrtak, 30.05.2024 | 10:59

Kilijan Mbape i Real Madrid uskoro bi trebali da ozvaniče saradnju.

Namirnice koje su DOBRE za OPŠTE ZDRAVLJE

Četvrtak, 30.05.2024 | 10:56

Ukupno zdravlje u velikoj meri zavisi od uravnotežene ishrane koja obezbjeđuje sve neophodne hranljive materije.

PES: Milatović prošli put VRATIO zakone zbog mišljenja EK, a sada to IGNORIŠE

Četvrtak, 30.05.2024 | 10:46

Najava predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića da će ignorisati mišljenje Evropske komisije u vezi Zakona o RTCG i da će vratiti zakone na ponovno usvajanje ukazuje na jasnu nedosljednost, smatraju iz Pokreta Evropa sad, jer, kako tvrde, on je ranije vratio zakone upravo zbog mišljenja EK.

KRAJ LJUBAVI - Milica Todorović RASKINULA sa dečkom?

Četvrtak, 30.05.2024 | 10:35

Postigli su i dogovor.

Nikšićaninu ODREĐENO zadržavanje - OSUMNJIČEN za nasilja u porodici

Četvrtak, 30.05.2024 | 10:28

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, nakon saslušanja, donio je rješenje o zadržavanju Ž.B. i podnio predlog za određivanje pritvora zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

Edukativna radionica Žarka Vučinića u Multimedijalnoj sali KIC-a

Četvrtak, 30.05.2024 | 10:27

Edukativnu radionicu „Učimo o šumama uz puha Đorđa i djevojčicu Taru” održaće poznati i višestruko nagrađivani crnogorski pisac za djecu Žarko Vučinić.

Spajić ČESTITAO Dan državnosti: Hrvatska i Crna Gora će OSNAŽITI svoje veze

Četvrtak, 30.05.2024 | 10:17

Premijer Crne Gore Milojko Spajić čestitao je dan državnosti Republike Hrvatske.

Bez izgubljenog seta: Siner UBJEDLJIVO do trećeg kola Rolan Garosa

Četvrtak, 30.05.2024 | 10:09

Šampion Australijen Opena Janik Siner završio je posao za 2 sata i 20 minuta, po setovima 6:4, 6:2 i 6:4, i plasirao se u treću rundu gdje ga čeka bolji iz duela Kotov – Vavrinka.

Šaranović o VIDEO NADZORU u gradovima: Jedan odsto kamera ima sistem prepoznavanja lica, ali do sada NIJE KORIŠĆEN

Četvrtak, 30.05.2024 | 10:05

Jedan odsto kamera sa video nadzora javnih površina ima mogućnost prepoznavanja lica, ali taj sistem do sad nije korišćen - saopštio je ministar unutrašnjih poslova (MUP) Danilo Šaranović.    

HOLIVUDSKI ZAVODNICI na velikom platnu, a FANOVI oduševljeni: "DUO koji osvaja" (VIDEO)

Četvrtak, 30.05.2024 | 09:51

Studio „Sony Pictures Entertainment“ objavio je prvi zvaničan trejler za akcionu komediju „Wolfs“, u kojoj glavne uloge igraju oskarovci Bred Pit i Džordž Kluni.