Četvrtak, 16.05.2024 | 12:05
IZVOR: kolektiv.me

KONCERTI Jadranke Barjakatarović, Severine... Na Cetinju sjutra počinje proljećni bazar „Maj u hiljadu boja“

Povodom 21. maja – Dana nezavisnosti, Prijestonica Cetinje, Turistička organizacija i Centar za kulturu organizuju manifestaciju „Maj u hiljadu boja“ koja će biti održana od 17. do 22. maja.




Foto: YouTube screenshot/Momčilo Zeković

"Tokom trajanja manifestacije nastupiće najveće regionalne muzičke zvijezde, Vlatko Stefanovski i Damir Urban (17. maj), Perper (18. maj), Adi Šoše (19. maj). Noć uoči Dana nezavisnosti, publika na Cetinju će uživati uz zvuke crnogorske muzike koju će izvoditi Darko Martinović, Žuti Serhatlić, Zdravko Đuranović i Luka Radović. Centralni događaj biće održan 21. maja kada će na Dvorskom trgu nastupiti Jadranka Barjaktarović i jedna od najpopularnijih muzičkih zvijezda u regionu Severina Vučković", saopšteno je iz Prijestonice Cetinje.

22. maj biće u znaku dječijih aktivnosti, folklora, horova i plesnih grupa.

"Građani i posjetioci Prijestonice će imati priliku da uživaju u raznovrsnom muzičkom, kulturnom i zabavnom programu, kao i u bogatom gastronomskom sadržaju. Cilj nam je da privučemo što više posjetilaca, a Cetinje postane centar pozitivnih dešavanja u Crnoj Gori i prepoznatljiva praznična destinacija u regionu. Proslavimo zajedno Dan nezavisnosti na Cetinju", zaključeno je u saopštenju.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Prljavo kazalište priredilo NEZABORAVNI rokenrol spektakl na Trgu od oružja (FOTO/VIDEO)

Nedjelja, 02.06.2024 | 10:36

Povodom početka ljetnje turističke sezone sinoć je u Kotoru održan koncert zagrebačkog rok sastava Prljavo Kazalište, prije njih nastupio je Ansambl Toć.

Evrovizija izbjegla skandal: Šest zemalja prijetilo da će se povući uoči finala

Utorak, 28.05.2024 | 18:32

Evropska radiodifuzna unija (EBU) je za dlaku izbjegla „skandal Evrovizije svih vremena“ pošto je šest zemalja navodno trebalo da se povuče iz velikog finala 25 minuta prije početka šoua, piše Wiwibloggs, sajt koji prenosi evrovizijske vijesti.

Spektakularnim nastupom Baby Lasagne trijumfalno završen Sea Star Festival!

Utorak, 28.05.2024 | 11:07

Premijerni nastup Baby Lasagne pred publikom u svom rodnom Umagu označio je šesti Sea Star.

VIDEO: Velika završnica Proljećnog bazara u Danilovgradu: Vinom obojen Danilovgrad uz senzacionalni nastup Željka Vasića

Subota, 25.05.2024 | 10:30

Nakon tri sedmice koje su u Danilovgradu obilježili kvalitetni programi, uživanje u ponudi bazarskih kućica i dobra posjećenost, sinoć je svečano završen danilovgradski Proljećni bazar. Kao velika završnica upriličen je drugi po redu "Vinom obojen Danilovgrad", vinska manifestacija tokom koje je svoja vina prezentovalo deset istaknutih vinarija.

Veličanstvena proslava Dana nezavisnosti u Baru: Perper, Gibonni i prijatelji oduševili mnogobrojnu publiku (FOTO/VIDEO)

Srijeda, 22.05.2024 | 11:08

Opština Bar i Turistička organizacija Bar treću godinu zaredom su 21. maj – Dan nezavisnosti obilježili spektakularnim koncertima regionalnih muzičkih zvijezda. Mnogobrojna publika okupljena ispred Sportske dvorane “Topolica” uživala je u senzacionalnom nastupu čuvenog hrvatskog kantautora Zlatana Stipišića Gibonnija koji je u gradu pod Rumijom nastupio sa svojim proširenim sastavom namijenjenim velikim koncertima. Svoje raskošne talente uz Gibonnija su pokazali i Nikša Bratoš, Damir Urban, Maya Azucena, kompletna duvačka sekcija, te svim prisutnima priredili nezaboravan koncert.

Šćekić čestitao Kovinić: Svi čvrsto vjerujemo da će Danka predstaviti Crnu Goru u najboljem svijetlu

Srijeda, 05.06.2024 | 14:04

Specijalna pozivnica je nagrada za trud, upornost i zalaganje koje je Danka pokazivala kako u ovoj godini, tako i kroz čitavu karijeru, poručio je Šćekić. 

Ne bacajte koru od krompira: Može riješiti jedan ozbiljan problem u domaćinstvu

Srijeda, 05.06.2024 | 13:51

Bez obzira na to kako volite da jedete krompir, svakako morate prvo da ga oljuštite. Pred vama je jedna sjajna ideja kako možete iskoristiti koru od krompira

Novi filmovi na repertoaru bioskopa CINEPLEXX

Srijeda, 05.06.2024 | 13:48

U četvrtak, 6. juna, od 20 časova, bioskop Cineplexx Big Fashion će postati mjesto susreta za sve ljubitelje akcije povodom premijernog prikazivanja četvrtog dijela popularnog akcionog serijala „Loši momci” koji je započeo još 1995. godine.

Bili Ajliš iskopirala Džibonija i Olivera Dragojevića? Poslušajte njenu novu pjesmu koja neodoljivo podsjeća na ČUVENI HIT

Srijeda, 05.06.2024 | 13:37

Bili Ajliš je prije dvije nedjelje objavila novi album, a jedna pjesma posebno je privukla pažnju njenih fanova s Balkana koji su u melodiji prepoznali hit Olivera Dragojevića i Džibonija.

"Može da izazove ozbiljne..." Ovaj čips će uskoro biti ZABRANJEN

Srijeda, 05.06.2024 | 13:33

Mnogima nema draže grickalice od čipsa, ali onaj s ukusom slanine uskoro više neće moći da se kupi.

Obratite pažnju! Šta se zapravo događa ako kliknete na opciju „Nisam robot“?

Srijeda, 05.06.2024 | 13:23

Vjerovatno vam se već dogodilo da ste prije onlajn kupovine karte, kreiranja naloga na društvenoj mreži ili prijave na web stranicu naišli na izbor: "Nisam robot" koji ste morali da potvrdite ako želite da nastavite.

Milatović - Članstvo CG u NATO jedna je od najvažnijih odluka u novijoj crnogorskoj istoriji

Srijeda, 05.06.2024 | 13:09

Danas kada obilježavamo sedmu godišnjicu pristupanja Crne Gore NATO-u, ukazujem na značaj našeg članstva u ovom savezu, posebno u vremenima kompleksnih izazova sa kojima se Evropa i svijet danas suočavaju, saopštio je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

Krapović: Prije sedam godina ispisana jedna od najvažnijih stranica u našoj istoriji

Srijeda, 05.06.2024 | 13:06

Ministar odbrane Dragan Krapović je, povodom sedam godina članstva Crne Gore u Sjevernoatlantskom savezu, kazao da je tada zapisana jedna od najvažnijih stranica u istoriji Crne Gore.  

Đoković operisan; Preskače Vimbldon?

Srijeda, 05.06.2024 | 11:54

Dan nakon povlačenja sa Rolan Garosa, Novak Đoković operisao je povrijeđeno koljeno na klinici u Parizu, javlja Gazeta delo Sport.

Alarmantni podaci: Uticaj društvenih mreža na mentalno zdravlje tinejdžera

Srijeda, 05.06.2024 | 11:41

Tinejdžeri provode gotovo pet sati dnevno na društvenim mrežama, a sve to dosta utiče na njihovo mentalno zdravlje.