Četvrtak, 16.05.2024 | 13:18
IZVOR: jutarnji.hr

KRAJ LJUBAV - RAZVODE se Dženifer Lopez i Ben Aflek?

SvIJet šoubiza potresla je vIJest o navodnom razvodu jednog od najpopularnijih slavnih parova.




Foto: Instagram screenshotj/jlo

"Gotovo je, razvode se, a ovoga puta ne treba kriviti Bena za to", kaže insajder za In Touch.

Fanovi su već primijetili da Ben i Dženifer nedjeljama nisu provodili vrijeme zajedno. Glumac nije prisustvovao Met Gali sa svojom suprugom 6. maja, uprkos njenoj važnoj poziciji na ovom događaju. Benov zvanični izgovor za nedolazak na Met Galu bio je da je bio "zauzet snimanjem filma 'The Accountant 2", međutim izvor In Touch-a tvrdi da je odlučio da se razvede od poznate pevačice.

"Sada je fokusiran na posao i svoju djecu. Ben se već iselio i vjerovatno će prodati njihovu kuću iz snova, koju su tražili pune dvije godine. Nikada neće prestati da se vole, ali ona ne može da kontroliše njega i on ne može da promijeni nju. Nije bilo šanse da ovo potraje", tvrdi izvor.

Par, koji je jednom već bio u vezi prije nego što su raskinuli vjeridbu 2003. godine, a zatim ponovo zajedno skoro 20 godina kasnije, ranije je imao problema u vezi jer su se na različite načine nosili sa slavom. Dženifer je mnogo bolje podnosila medijsku pažnju, dok je Ben uvijek bježao od nje. Pjevačica je u dokumentarcu "The Greatest Love Story Never Told" otkrila i da teško podnose pažnju javnosti i da tu moraju da prave kompromise.

"Mislim da Benu nije prijatno da ovo radim, ali ne može da me spriječi", rekla je tada Dženifer.

"Ben nikada nije želio da uništi Dženiferine snove ili da joj kaže da ne može da učini nešto da pomogne svojoj karijeri, iako ona prilično kontroliše", tvrdi izvor.

Nažalost, čini se da je postizanje kompromisa bilo teže nego što su mislili...

"Čekali su skoro dvije decenije da se ponovo okupe, ali na kraju jednostavno nije uspjelo", tvrdi izvor i nastavlja: ​​"Oboje su rekli da su sazreli i učili iz svojih grešaka, ali neki od većih problema zbog čega su prvi put razdvojeni su ostali isti."

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Ove temperature nas OČEKUJU - Uživajte u SUNČANOM danu

Srijeda, 05.06.2024 | 22:04

U četvrtak nas očekuje pretežno sunčano vrijeme, saopštili su iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Zvijezda čuvene serije POVLAČI se iz glume: "ŽIVIM svoju VIZIJU"

Srijeda, 05.06.2024 | 21:59

Glumica Evanđelin Lili objavila je na Instagramu da se u potpunosti povlači iz Holivuda, dodajući da bi se "jednog dana mogla vratiti".

Abdić: "ODGOVOR na potencijalno HAPŠENJE Đukanovića dogovorićemo na organima partije"

Srijeda, 05.06.2024 | 21:50

Poslanik DPS-a Nermin Abdić u emisiji Stav na TVCG, odgovarajući na pitanje šta je značila izjava predsjednika DPS-a Danijela Živkvića da će u slučaju hapšenja bivšeg predsjednika DPS-a i Crne Gore Mila Đukanovića odgovor biti radikalan, kazao da će ta partija u tom slučaju imati "adekvatan odgovor koji će biti usaglašen da organima partije".

Andrija Kuzmanović se za ROĐENDAN POHVALIO figurom nakon što je smršao 30 kg: "40 je NOVIH 20"

Srijeda, 05.06.2024 | 21:40

Glumac Andrija Kuzmanović danas slavi svoj 40. rođendan, a za tu priliku je odlučio podijeliti fotografiju svoje fizičke transformacije nakon što je uspio skinuti skoro 30 kilograma.

"Članstvo u NATO GARANT bezbjednosti i podsticaj razvoja"

Srijeda, 05.06.2024 | 21:27

Ministarstvo vanjskih poslova i Ministarstvo odbrane upriličili su prijem povodom 75 godina od osnivanja Organizacije Sjevernoatlantskog ugovora (NATO) i sedam godina od učlanjenja Crne Gore u NATO. Domaćini skupa bili su ministar vanjskih poslova  Filip Ivanović i ministar odbrane Dragan Krapović, a gostima se obratio predsjednik Vlade Milojko Spajić.

Pjevač progovorio o RAZVODU - "Trebalo mi je dosta vremena da PREBOLIM“

Srijeda, 05.06.2024 | 21:21

Frontmen popularne grupe „Tropico bend“, Aleksandar Cvetković, progovorio je o razvodu od supruge Jovane Pajić.

POZNAT UZROK požara u kojem se ZAPALIO autobus s djecom na ekskurziji

Srijeda, 05.06.2024 | 21:15

Uviđajem je uvrđeno da je do požara na autobusu kod Vrnjačke Banje koji je prevozio učenike iz Mladenovca na ekskurziju, došlo usled zapaljenja "DPF“ filtera, koji prečišćava otpadne čestice izduvnih gasova vozila, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Abazović: Radio sam NAJTEŽE POSLOVE da bih održao besu da mafija više NEĆE VLADATI Crnom Gorom

Srijeda, 05.06.2024 | 20:57

Izmjene Zakona o tužilaštvu uvod su u želju da se smijeni glavni specijalni tužilac Vladimir Novović, rekao je večeras predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, gostujući na Adria TV.

Pet automobila sa najizdržljivijim MOTORIMA

Srijeda, 05.06.2024 | 20:29

Motor je srce vašeg automobila.

Kilijan Marfi se vraća: Netfliks ZVANIČNO potvrdio snimanje DUGOIŠČEKIVANOG FILMA

Srijeda, 05.06.2024 | 20:14

Film "Peaky Blinders" stiže na striming platformu.