Petak, 17.05.2024 | 13:54
IZVOR: kolektiv.me

BAR - Izmijenjen režim saobraćaja zbog koncerta povodom Dana nezavisnosti

U susret velikom koncertu povodom Dana nezavisnosti 21. maja, koji se održava na platou ispred Sportske dvorane Topolica u organizaciji Opštine Bar i Turističke organizacije Bar, u našem gradu će biti na snazi izmijenjen režim saobraćaja.




Foto: Turistička organizacija Bar

Tako će od ponedeljka, 20.05. u podne do srijede, 22.05. do 12:00 časova, biti zatvoreni sljedeći djelovi gradskih saobraćajnica:

- Dio ulice Popa Pavla Radunovića (od raskrsnice prema ulici Mila Boškovića do raskrsnice sa Bulevarom revolucije);

- Dio Bulevara revolucije (od raskrsnice sa Bulevarom dinastije Petrovića do raskrsnice sa ulicom Jovana Tomaševića - obje kolovozne trake);

- Dio ulice Šćepana Malog, od raskrsnice sa Bulevarom revolucije do priključka za objekat „Soho city";

- Parking saobraćajnice oko Sportske dvorane „Topolica", osim za potrebe Sportskog centra, organizatora koncerta i snadbijevanja objekata.

Obustava saobraćaja važi od 20.05.2024. od 12:00h do 22.05.2024. godine do 12:00h.

"Podsjetimo, Opština Bar i Turistička organizacija Bar i ovog 21. maja organizovaće još jednu spektakularnu proslavu Dana nezavisnosti. Ove godine, stiže regionalno poznata muzička zvijezda Gibonni koji će nastupiti sa proširenim sastavom i programom za velike koncerte. Pored njega, na bini će biti i Damir Urban, Maya Azucena, Nikša Bratoš i duvačka sekcija. Uvod u koncert napraviće crnogorska grupa “Perper“, a za „after party“ biće zadužen DJ MR Jools", saopšteno je iz Turističke organizacije Bar.

Program počinje u 21:00h.

"Zbog velikog interesovanja, u saradnji sa Željezničkim prevozom Crne Gore, uveden je dodatni polazak voza na relaciji Bar – Podgorica. Dodatni polazak voza iz stanice Bar za Podgoricu organizovan je po završetku koncerta 22. maja u u 01:30h ujutro. Našim građanima i dragim gostima se unaprijed zahvaljujemo na saradnji i strpljenju. Takođe, molimo za savjesno korišćenje parking prostora, kako bismo praznične dane proveli u dobroj atmosferi. Želimo vam srećne praznike i dobro nam došli", zaključeno je u saopštenju.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Ako ste rođeni u ovom znaku – sreća je iza ugla: Od 10. juna za vas kreće najljepši period

Petak, 07.06.2024 | 13:47

Ako ste rođeni u znaku Blizanaca, čestitamo vam! Od 10. juna kreće vaš najljepši period u godini. Blizanci su poznati po svojoj razigranoj i znatiželjnoj prirodi, a sada je vrijeme da pokažete svijetu svoje sjajne osobine.

URA: Vlada se posvađala i oko IBAR-a, svaki njihov dolazak u Skupštinu je nova blamaža

Petak, 07.06.2024 | 13:40

"Vlada Crne Gore uspjela je da ljestvicu blamiranja podigne na viši nivo, time što su se posvađali i oko IBAR zakona", naveli su iz Građanskog pokreta URA.

Tokom požarne sezone Podgoricu će snimati dronom

Petak, 07.06.2024 | 13:35

Vršilac dužnosti komandira Službe zaštite i spašavanja Zdravko Blečić održao je danas sastanak sa predstavnicima mjesnih zajednica u susret ljetnjoj požarnoj sezoni radi efikasnijeg odgovora na požare i druge vanredne situacije tokom ljetnjih mjeseci, saopšteno je iz Glavnog grada.

Stiže novi film o čuvenoj lutki: "Barbi je uvijek bila crna"

Petak, 07.06.2024 | 13:15

Poslije planetarno popularnog filma Barbi od prošle gdine, stiže još jedan film o najpopularnijoj lutki na svijetu.

Deset nevjerovatnih činjenica o vašim očima koje malo ko zna

Petak, 07.06.2024 | 13:04

Ne čine se tako fascinantim na prvi pogled, ali postoji mnogo toga što ne znate o očima.

Katnić će danas biti OPERISAN

Petak, 07.06.2024 | 12:49

Katnić će danas biti operisan...

Crna Gora - Žena povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

Petak, 07.06.2024 | 12:19

Baranka I.A. (73) povrijeđena je u saobraćajnoj nezgodi koja se u devet sati i pet minuta dogodila na Bulevaru Revolucije.

Dojava o bombi u podgoričkoj Gimnaziji i na Univerzitetu Crne Gore

Petak, 07.06.2024 | 12:05

Ekipe su na terenu!

Radulović: Čiste tehnologije rastući trend u Crnoj Gori

Petak, 07.06.2024 | 11:46

Crna Gora u prošloj godini zabilježila je rast uvoza automobila sa čistijom tehnologijom odnosno vozila koja ispunjavaju standarde Euro 4, 5 i 6, kazao je ministar saobraćaja i pomorstva, Filip Radulović.

Originalni recept za ČIZKEJK - Ovo je poslastica kojoj je nemoguće odoljeti

Petak, 07.06.2024 | 11:18

Kad ne znaš šta da napraviš slatko - tu je čizkejk. Slatkiš koji je uvijek dobrodošao i u svakoj prilici. Nije teška priprema, a originalni recept za čizkejk je upravo onaj koji će biti vaš prvi izbor.