Subota, 18.05.2024 | 14:48
IZVOR: telegraf.rs

SIN Siniše Mihajlovića postao POMOĆNI TRENER u mlađim kategorijama BOLONJE

Miroslav Mihajlović, sin proslavljenog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića, pridružuje se klubu Bologna kao trener, prema pisanjima lista "Korijere delo sport".




Foto: YouTube screenshot/Rai

Miroslav, koji je nedavno stekao trenersku licencu za rad sa omladinskim selekcijama u italijanskoj školi za trenere Koverćan, gdje je stekao B licencu, će obavljati ulogu pomoćnog trenera u mlađim kategorijama kluba.

Samo mjesec dana nakon sticanja licence uspio je da se lako dogovori sa timom, pa će odmah krenuti sa radom po završetku tekuće sezone. Već je uključen u rad tima i pomno prati šta se dešava.

Pripreme selekcija ispod 15 i 16 godina počinju u avgustu, tako da se očekuje da ih povede.

Ova vijest je završila na naslovnici ovih novina i nesumnjivo predstavlja novi korak u karijeri mladog Mihajlovića, koji je izrazio duboku želju da nastavi očevu fudbalsku baštinu.

Siniša je u Bolonji, kao i ostatku Italije, važio za veoma poštovanog igrača, a potom i trenera, pa nema sumnje da će ovaj potez mlađeg Mihajlovića imati veliku težinu.

Legendarni Miha je vodio Bolonji na startu svoje trenerske karijere 2008/09 godine, da bi se vratio i na kraju svoje trenerske karijere od 2019. do 2022. godine.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

POGLEDAJTE susret Piksija i Ibrahimovića - "Treba li ti napadač?"

Nedjelja, 09.06.2024 | 11:24

Srdačni susret!

Kajsije jesu ZDRAVE , ali ih ove OSOBE moraju IZBJEGAVATI

Nedjelja, 09.06.2024 | 11:14

Kajsije sadrže veliku količinu antioksidanata koji su ključni za jačanje imuniteta i smanjenje oksidativnog stresa – sve to utiče na jaču sposobnost organizma da se bolje štiti od infekcija, upala, ali i ozbiljnijih bolesti.

ZEMLJOTRES u BiH: Treslo kod Mostara

Nedjelja, 09.06.2024 | 11:06

Rano jutros zemljotres je pogodio područje Hercegovine, potvrdio je EMSC.

UPSUL: Instalirana oprema za JEDINSTVENI nacionalni pomorski prozor

Nedjelja, 09.06.2024 | 10:58

Oprema za Jedinstveni nacionalni pomorski prozor (NMSW) instalirana je ove sedmice u Upravi pomorske sigurnosti i upravljanja lukama, nakon čega će biti montiran i softver.

SAOBRAĆAJNA NESREĆA u Baošićima: POGINUO pješak

Nedjelja, 09.06.2024 | 10:53

Saobraćajna nezgoda!

Uz njega su odrasle generacije - Jedan od OMILJENIH CRTANIH junaka slavi 90. ROĐENDAN

Nedjelja, 09.06.2024 | 10:41

Paju Patka, jednog od najpoznatijih crtanih junaka, svijet je prvi put ugledao 9. juna 1934. godine u crtanom filmu „Mala mudra koka“.

"PRAVDA JE POBIJEDILA": Ceca Ražnatović se oglasila nakon finala "Zvezda Granda"

Nedjelja, 09.06.2024 | 10:23

Pobjedu u "Zvezdama Granda" odnijela je Šejla Zonić, kojoj je mentor bila najveća balkanska zvijezda Ceca Ražnatović.

Božović: Internacionalna saradnja univerziteta KLJUČNA u rješavanju savremenih izazova

Nedjelja, 09.06.2024 | 10:11

Rektor Univerziteta Crne Gore, prof. dr Vladimir Božović, učestvuje na prestižnom šestom izdanju Rome International Seminara, koji se održava od 6. do 15. juna 2024. godine u Rimu, u Italiji. Ovo učešće predstavlja značajan korak za Univerzitet Crne Gore i potvrđuje njegovu posvećenost međunarodnoj saradnji i unapređenju obrazovanja i istraživanja, saopšteno je iz UCG-a.

Odžić: Mandić pošao u Beograd da OBJEDINI vaskoliki srpski narod

Nedjelja, 09.06.2024 | 10:06

Andrija Mandić godinu i po dana nije uspio da ujedini 18 Srba-odbornika u Budvi, a pošao je u Beograd da objedini vaskoliki srpski narod, saopštio je zamjenik predsjednika SDP-a Petar Odžić.

"NEDOSTAJE mi mama, bila sam prinuđena da naučim španski" - Anastasija Ražnatović o vjenčanju i životu u Španiji

Nedjelja, 09.06.2024 | 09:55

Anastasija Ražnatović sinoć je tokom finala u "Zvezdama Granda" bila podrška svojoj mami Ceci Ražnatović, koja je inače mentor u ovom takmičenju.