Nedjelja, 19.05.2024 | 12:05
IZVOR: pobjeda.me

Budva: UHAPŠENA jedna osoba - OSUMNJIČEN da je iz stanova krao novac, satove, nakit...

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Budva uhapsili su osumnjičenog za tri teške krađe u tom gradu.




Foto: Ilustracija/Pixabay.com 

Na teritoriji Budve je u posljednjem periodu došlo do učestalih krađa iz stanova. Izvršilac je preko otvorenih balkonskih vrata ili prozora ulazio u stanove, nakon čega bi vršio premetačinu i krao novac, satove, nakit i razne predmete.

"Ovo lice je intenzivnim radom policijskih službenika Odjeljenja bezbjednosti Budva identifikovano i lišeno slobode. Pregledom stana koji koristi pronađeno je više otuđenih predmeta koji su vraćeni vlasniku",  saopšteno je iz Uprave policije.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Publika je na ovo dugo čekala! Ceca i Željko imaju HIT u najavi? (VIDEO)

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 18:30

Poslušajte i prosudite sami!

Muka vam je kada treba da čistite kuću? Evo kako da se motivišete

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 18:25

Kada je u pitanju čišćenje, postoje dva tipa ljudi – oni koji uživaju u čišćenju kuće i oni kojima je teško da počnu da čiste.

Popović Samardžić: IJZ dobio vakcinu za trudnice protiv velikog kašlja

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 18:07

U Crnoj Gori je trenutno stabilna situacija kada je riječ o obolijevanju od malih boginja, poručila je u emisiji “Vox populi” na RTNK epidemiološkinja Instituta za javno zdravlje Milena Popović Samardžić.

Budućnost počela pripreme: Pravimo novu priču, fokus je na obavezama u Evropi

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 17:28

Fudbaleri Budućnosti pripreme za sezonu 2024/25 počinju danas, na konferenciji za medije uoči starta, trener Ivan Brnović govorio je o planovima, igračkom kadru, očekivanjima.

Radović u Londonu: Žene da budu u što većem broju vlasnice preduzeća

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 17:09

Guvernerka Irena Radović posjetila je danas Evropsku banku za obnovu i razvoj (EBRD) u Londonu, a sa direktorom za finansijske institucije EBRD Fransisom Maližom potpisala je Memorandum o saradnji kako bi se žene što više bile dio ekonomskog potencijala.

"Zbog izgradnje autoputa brojna sela ostala bez vode"

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 17:01

Vodosnadbijevanje, rasvjeta i putna infrastruktura glavni su problemi sa kojima se mještani udaljenih sela u podgoričkoj opštini suočavaju.

Poslanici, ipak neće, 17. juna glasati o zakonima koje je Milatović vratio na ponovno odlučivanje

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 16:49

Poslanici crnogorskog parlamenta neće 17. juna, kako je bilo najavljeno ranije danas, opet glasati o dva IBAR zakona koja je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović vratio na ponovno odlučivanje.

Nikola Jokić igra za Srbiju na Olimpijskim igrama

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 16:17

Najbolji igrač ligaškog dijelala NBA lige, srpski košarkaš Nikola Jokić, učestvovaće na Olimpijskim igrama u Parizu ovog ljeta

Baby Lasagna potpisao ugovor karijere: Sa nestrpljenjem iščekujem da vidim šta donosi budućnost

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 16:08

Hrvatska muzička zvijezda koja je brzinom svjetlosti osvojila svijet, Baby Lasagna potpisao je globalni izdavački ugovor sa Universal Music Groupom, čime je započeo novo poglavlje u umjetničkoj karijeri – saopšteno je iz UMG-a.

Mandić: Edukativni program parlamenta ključan segment u razvoju interesovanja za politiku kod djece i mladih

Ponedjeljak, 10.06.2024 | 16:02

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić uručio je danas sertifikate učesnicima Demokratskih radionica „Barbara Pamer“ na 13. svečanoj ceremoniji upriličenoj na Vili Gorica.