Ponedjeljak, 20.05.2024 | 15:06
IZVOR: kolektiv.me

Zabava za najmlađe uz animiranu avanturu „GARFILD“, kreativne radionice i poklone za sve posjetioce!

Porodični dan u bioskopu Cineplexx Big Fashion održaće se u subotu, 25. maja, u periodu od 12 do 17 časova, uz prikazivanje nastavka poplarnog animiranog filma „Garfild“ i pregršt dodatnih aktivnosti.




Foto: YouTube screenshot/Cineplexx MNE

Djeca svih uzrasta na Porodičnom danu imaće priliku da uživaju u degustaciji Garfildove omiljene hrane - pizze i lazanja, kao i u kreativnim radionicama i crtanju po licu inspirisanim Garfildom.

Uz svaku kupljenu ulaznicu, mališani će na poklon dobiti časopis „Mali Politikin Zabavnik“. Takođe, tu je i modeliranje balona u nevjerovatne oblike i figure.

Prema likovima koji je osmislio legendarni Džim Dejvis, stiže nam nova dugometražna ekranizacija stripova “Garfild”. Gotovo 20 godina nakon izlaska prvog igranog filma omiljeni narandžasti mačak, poznat po svojoj ljubavi prema hrani i mržnji prema ponedeljku, ponovo će nasmijati i zabaviti
publiku svih generacija.

U novoj komediji, nakon što se Garfildov divan, opušten i sit život sa Džonom i Odijem potpuno promijeni kada ga posjeti njegov otac Vik, Garfild mora da krene u avanturu gdje će naučiti nešto potpuno neočekivano.

Više informacija o događaju možete pronaći na sajtu Cineplexx-a.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Dukaj: Vlada USVOJILA informaciju o programu „Ready for EU“, Gorčević: OBUČIĆEMO službenike za rad u EU institucijama

Četvrtak, 13.06.2024 | 13:53

Vlada je usvojila informaciju o programu „Ready for EU“. Mi smo ovaj program pripremili za značajan period i on podrazumjeva da ćemo imati sveobuhvatnu analizu i obuku ljudskih resursa kako bi Crna Gora bila spremna da bude članica EU - saopštio je ministar javne uprave Maraš Dukaj na konferenciji za medije.

Kilijan Marfi OTKRIO NAJDRŽAI FILM koji je snimio (VIDEO)

Četvrtak, 13.06.2024 | 13:41

Kilijan Marfi je pažljivo birao svoje projekte, stvarajući jednu od najboljih filmografija svoje generacije.

"Dok se vlast bavi bezuspješnim pokušajima sastavljanja većine, svakog dana sve više turista napušta Budvu sa lošim utiscima"

Četvrtak, 13.06.2024 | 13:27

Smeće na svakom ćošku, prljave ulice, nepokošene površine, i slomljeni znakovi signalizacije predstavljaju ozbiljan problem. Grad je pod najezdom gmizavaca i insekata, što dodatno ugrožava zdravlje i sigurnost građana. Buduća početna stanica transporta Budva – Dubrovnik izgleda kao deponija, što ilustruje zanemarivanje komunalnih problema, saopštio je predsjednik Opštinskog odbora DPS Budva Milan Tičić.

Ovaj PRIRODNI sastojak čisti SVE POVRŠINE i otklanja neugodne mirise

Četvrtak, 13.06.2024 | 13:23

Kod čićenja ili u situacijama kada se domom šire neugodni mirisi mnogi posežu za skupim hemikalijama.

Camaj predložen za POTPREDSJEDNIKA Skupštine

Četvrtak, 13.06.2024 | 13:08

Poslanici Nikola Camaj, Artan Čobi i Ilir Čapuni uputili su danas dopis predsjedniku Skupštine Andriji Mandiću u kojem predlažu člana Demokratskog saveza Albanaca Nikolu Camaja za potpredsjednika Parlamenta.

NOVA STUDIJA - Ovo je NEOČEKIVANI znak demencije

Četvrtak, 13.06.2024 | 13:02

Kako starimo, važno je razmišljati o zdravlju mozga.

Ideja projekta da Željezara u Nikšiću postane funkcionalna industrijska zona

Četvrtak, 13.06.2024 | 12:58

Projekat revitalizacije brownfield lokacija u Dunavskom regionu ima za cilj pretvaranje napuštenih industrijskih područja, uključujući Željezaru u Nikšiću, u funkcionalne zone, očuvanje prirodnih resursa i razvoj održive lokalne ekonomije kroz međunarodnu saradnju.

Krenula je sezona KOMARACA - Otkrivamo kako ih se riješiti na PRIRODAN NAČIN

Četvrtak, 13.06.2024 | 12:47

Komarci ne vole ove biljke.

Makron će PODRŽATI predlog - Francuska ZABRANJUJE djeci mobilne telefone?

Četvrtak, 13.06.2024 | 12:40

Emanuel Makron će podržati predloženu zabranu korišćenja pametnih telefona za mlađe od 11 godina i društvenih mreža za mlađe od 15 godina širom Francuske.

Jovanović: VDT ima mogućnost da SPRIJEČI opstrukciju postupka za "državni udar"

Četvrtak, 13.06.2024 | 12:36

Advokat Miroje Jovanović, branilac okrivljenih Andrije Mandića i Mihaila Čađenovića, oglasio se saopštenjem u vezi predmeta u javnosti poznat kao “državni udar”.