Ponedjeljak, 20.05.2024 | 20:50
IZVOR: una.rs

TikTok "PRIJETI" YouTube-u - TESTIRA novu FUNKCIJU

TikTok testira mogućnost da korisnici kače video snimke dužine 60 minuta, a kompanija je ovo potvrdila nedavno.




Foto: Ilustracija/Pixabay.com 

Funkcija kačenja videa dužine 60 minuta je trenutno dostupna limitiranoj grupi korisnika i na određenim tržištima, a TikTok kaže da za sada nema konkretne planove da funkciju omogući šire dostupnom.

Jasno je da platforma polako prihvata dugački format videa, a sve kako bi bolje parirao svom glavnom konkurentu i vodećoj video platformi na tržištu – YouTube-u.

Svrha povećanja limita za dužinu objavljenog videa je da se kreatorima omogući da eksperimentišu sa novim tipovima sadržaja, kao i više fleksibilnosti, ističu iz TikToka.

Povećanje dužine video snimaka, koji se kače na TikTok, može da omogući i nove tipove sadržaja na platformi, kao što su kompletne epizode TV emisija.

Za sada nije poznato kada TikTok planira da opciju kačenja videa dužine 60 minuta omogući šire dostupnom za korisnike platforme.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

VIDEO: Mjesto za UŽIVANJE - Podgorica dobila NOVI PARK u ovom dijelu grada

Četvrtak, 13.06.2024 | 09:12

Na površini od četiri hiljade kvadrata u Bloku VI, na uglu Bulevara Mihaila Lalića i Ulice Meše Selimovića sinoć je otvoren novi park sa dječjim igralištem i pratećim mobilijarom, saopšteno je iz Glavnog grada.

Volkov: Veljoviću UGROŽEN ŽIVOT, a policija isljeđuje ljekare

Četvrtak, 13.06.2024 | 08:02

Stanje u državi je zaista zabrinjavajuće kada smo došli u situaciju da se policija počela baviti medicinom i uslovima liječenja pacijenata, da saslušavaju ljekare Kliničkog centra na okolnosti smještaja i liječenja bivšeg direktora Uprave policije Veselina Veljovića, saopštio je za Pobjedu Veljovićev advokat Mihailo Volkov.

Joković: SNP će glasati za SMJENU Milovića, bili bi neozbiljni kad ne bi podržali odluku PES-a

Srijeda, 12.06.2024 | 18:55

Lider Socijalističke narodne partije (SNP) i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković kazao je da će poslanici njegove stranke glasati za smjenu ministra pravde Andreja Milovića

Mars u Biku donosi velike PROMJENE, evo šta se sve sprema u NAREDNOM PERIODU

Četvrtak, 13.06.2024 | 08:32

Poznato je koliko planetarni tranziti i astrološki događaji mogu uticati na našu sudbinu, a uticaj Marsa u određenom znaku nikako se ne smije zanemariti.

Novaković Đurović: Premijer u SUKOBU sa dva ministra, Vlada GUBI legitimitet

Srijeda, 12.06.2024 | 18:38

Potencijalno razrješenje ministra pravde Andreja Milovića neće uticati na već izvjesno dobijanje pozitivnog izvještaja o ispunjenosti privremenih mjerila, ali hoće na sve što slijedi nakon toga, smatra Ana Novaković Đurović, poslanica GP URA.

Demokrate o Todorovićevoj ostavci: Do dogovorene rotacije sa NSD na mjestu predsjednika teško da može doći

Četvrtak, 13.06.2024 | 18:03

S obzirom da se pojavila vijest o ostavci dosadašnjeg predsjednika Opštine Berane, našeg uvaženog kolege Vuka Todorovića, koja sadrži nekoliko nepreciznih konstatacija, duboko vjerujemo nenamjernih i sa ciljem dobronamjernog, pouzdanog i efikasnog izvještavanja javnosti, mišljenja smo, ipak, da javnosti treba predočiti nekoliko činjenica, radi pojašnjenja, poručili su iz Demokratske Crne Gore.

Kovačević o izmjeni PUP-a: Čekaju nas prave stvari

Četvrtak, 13.06.2024 | 17:41

Pošto je Vlada Crne Gore usvojila danas izmjene PUP-a za Nikšić, čime su stvoreni uslovi za dolazak Lidl-a i BIG fashiona-a, predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević poručio je da Nikšić nastavlja putem razvoja i napretka.

U Kotoru danas dva kruzera sa preko 4.000 putnika

Četvrtak, 13.06.2024 | 16:23

U bokokotorskom zalivu danas su dva kruzera sa preko četiri hiljade putnika.

Budva: Uhapšen vozač, upravljao vozilom sa 2,36 g/kg

Četvrtak, 13.06.2024 | 16:21

Budvanska policija uhapsila je vozača I.M. (29), koji je vozilom upravljao pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,36 g/kg.

Ovu su kadrovska rješenja sa današnje sjednice Vlade

Četvrtak, 13.06.2024 | 16:05

Vlada je, na danas održanoj 35. sjednici kojom je predsjedavao potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Aleksa Bečić razmotrila više kadrovskih pitanja. U tom kontekstu, Vlada je:

Berane: Todorović podnio ostavku

Četvrtak, 13.06.2024 | 15:38

Predsjednik opštine Berane Vuko Todorović (NSD) podnio je danas ostavku na tu funkciju, u skladu sa koalicionim dogovorom nakon lokalnih izbora 2022. godine, prenosi Portal RTCG.

SLOBODAN I ZAHTJEVAN: Haris Džinović spreman za novu ljubav

Četvrtak, 13.06.2024 | 15:32

Haris ističe da je spreman za novu ljubav, a ima određene zahtjeve, te mu nije lako da nađe partnerku.

Državni tužilac pristupiće zakazanim pretresima pred nadležnim sudom u predmetu “državni udar”

Četvrtak, 13.06.2024 | 15:07

Povodom medijskih tekstova koji se tiču predmeta koji je javnosti poznat kao “državni udar”, a imajući u vidu interes javnosti da zna, ukazujemo da će pretresima zakazanim za 20. i 21. jun 2024. godine pred nadležnim sudom,  pristupiti državni tužilac, saopštilo je Vrhovno državno tužilaštvo.

Horoskopski znakovi u kojima se rađaju TOKSIČNI PARTNERI

Četvrtak, 13.06.2024 | 15:06

Horoskopski znakovi često nam daju uvid u ponašanja ljudi oko nas.

POBJEDNIKU singla Vimbldona sleduje "VRTOGLAVA CIFRA"

Četvrtak, 13.06.2024 | 14:56

Pehar Vimbldona će ove godine donijeti pravo bogatstvo pobjednicima.