Utorak, 21.05.2024 | 11:20
IZVOR: cdm.me

Grbović - Ponosan i punog srca odlazim u “penziju”, uvijek uz Crnu Goru, grb i momke

Italijanski rukometaši pokvarili su reprezentativni oproštaj Nemanje Grbovića, ali svi ljubitelji rukometa u zemlji moraju biti saglasni u ocjeni da je sjajni pivot ostavio veliki trag u nacionalnom timu.




Foto: arhiva, YouTube screenshot/Rukometni savez Crne Gore

Grbović je nakon 15 godina odlučio da se oprosti od dresa sa državnim grbom, a nakon što su se utisci malo slegli nakon bolne eliminacije od Italije u baražu za Svjetsko prvenstvo obratio se javnosti na društvenim mrežama.

“Sada, kada su se utisci slegli, želim da vam se obratim. Hvala što ste i tog dana, kao i sve godine unazad, bili uz mene. Hvala za onakvu atmosferu i onakav oproštaj! Ponosan, srećan i počastvovan što sam više od 15 godina bio dio reprezentacije i igrao za svoju zemlju”, započeo je Grbović u svojoj objavi.

“Bilo je tu uspona i padova, dosta teških bitki koje se neće nikad zaboraviti. Ponosno odlazim jer znam da sam tamo uz svoje drugove ginuo i davao sve od sebe. Da smo imali dosta odricanja da bi bili tamo i sve uradili da dignemo našu reprezentaciju na mjesto koje i zaslužije”.

Tokom karijere Grbović je u tri navrata igrao za Lovćen, Budućnost, Vardar, Radnički iz Kragujevca, a posljednjih godina član je rumunske Steaue iz Bukurešta.

“Nije bilo lako donijeti ovu odluku… ali srce je puno! Znam da mi je čast što sam imao takve saigrače i što sam za života stekao prijatelje, braću! Hvala saigračima, navijačima, trenerima, Savezu… Ponosan i punog srca odlazim u “penziju”. Uvijek uz Crnu Goru, grb i momke koji nastavljaju dalje”, zaključio je Grbović.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

PODACI MONSTATA: Pročitajte koliko IZNOSI INFLACIJA

Petak, 14.06.2024 | 18:26

Cijene proizvoda i usluga lične potrošnje, mjerene indeksom potrošačkih cijena, u maju su u odnosu na isti period prošle godine, u prosjeku bile više 4,9 odsto, pokazuju podaci Monstata.

Milatović: DEBAKL istrage u slučaju ,,Tunel” pokazao na koje grane su spali PRAVOSUĐE i SEKTOR BEZBJEDNOSTI

Petak, 14.06.2024 | 18:20

Sva neefikasnost crnogorskog pravosudnog sistema reflektuje se kroz činjenicu da je prošla gotovo godina od iskopavanja tunela do depoa Višeg suda u Podgorici, a slučaj ni dan danas nije rasvijetljen, saopštila je poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Sonja Milatović.

Siner i Muzeti IGRAJU u dublu na Olimpijskim igrama u Parizu

Petak, 14.06.2024 | 18:07

Italijanski teniseri Janik Siner i Lorenco Muzeti igraće u dublu na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, saopštio je Teniski savez Italije.

PREKINUT sastanak PES-a i Pokreta za Podgoricu, BEZ DOGOVORA

Petak, 14.06.2024 | 17:59

Prekinut je sastanak odbornika Pokreta Evropa sad i Pokreta za Podgoricu, koji je organizovan sa ciljem prevazilaženja krize vlasti u Glavnom gradu. Odbornica Pokreta za Podgoricu Nađa Ljiljanić kazala je da je sastanak prekinut zbog uvreda koje su razmijenili odbornici, te da je Pokret odbio sve funkcije koje mu je PES ponudio, objavio je Portal RTCG.

RASHADITE se i pritom UŠTEDITE: Evo kako podesiti klimu da TROŠI MANJE STRUJE

Petak, 14.06.2024 | 17:50

Prema nekim podacima, svaki stepen  više na termostatu može rezultirati uštedom od tri do pet posto energije.

Glavni grad: Nismo USTUPILI podatke, NITI SMO vlasnici GIS portala

Petak, 14.06.2024 | 17:36

Glavni grad nije ustupio podatke, niti je vlasnik spornog GIS portala niti ima nadležnosti nad njegovim upravljanjem, poručuju iz gradske uprave Podgorice u reagovanju na navode odbornika Demokratske partije socijalista (DPS) Stefana Ćulafića.

Ovo je ZVANIČNA pjesma Eura: Naišla već na KRITIKE, a da li ste je vi POSLUŠALI? (VIDEO)

Petak, 14.06.2024 | 17:25

Utakmicom Njemačke i Škotske večeras počinje Evropsko fudbalsko prvenstvo, a prije tri sedmice je predstavljena i zvanična pjesma koju izvode DJ sastav Meduza, OneRepublic i Leoni.

Budućnost se oprostila od Janka Miročevića: Otišao je jedan od NAJVEĆIH, učitelj fudbala i života

Petak, 14.06.2024 | 17:12

Od legende crnogorskog fudbala Janka Miročevića, oprostila se i Budućnost – klub u kojem je Miročević proveo praktično čitav sportski vijek.

"Još NE MOGU da hodam" - Poznata glumica operisana nakon SAOBRAĆAJNE NEZGODE (FOTO)

Petak, 14.06.2024 | 17:00

Oglasila se poznata glumica nakon saobraćajne nesreće koju je doživjela tokom vožnje električnim biciklom, pa istakla kako je „naučila svoju lekciju“.

Strani državljanin OSUMNJIČEN da je djecu tjerao na prosjačenje

Petak, 14.06.2024 | 16:52

Protiv B.R. (29), državljanina Kosova policija je Višem državnom tužilaštvu podnijela prijavu zbog sumnje da je svoje troje djece navodio na prosjačenje.