Srijeda, 22.05.2024 | 16:13
IZVOR: kolektiv.me

Pejović: FORMIRANJEM Sekretarijata za sport OLAKŠAĆEMO funkcionisanje svim sportskim subjektima u Budvi

Budva je jedna od rijetkih opština u Crnoj Gori koja može da se pohvali sa sportskom tradicijom dužom od jednog vijeka. Geografska pozicija i mediteranska klima naš grad čine idealnim za bavljenje sportom i rekreacijom tokom čitave godine, saopštio je kandidat za odbornika sa liste “URA – dr Dritan Abazović – DRUGAČIJE!” Vanja Pejović.




Foto: GP URA

Kako je istakao, budvanska URA se zalaže za valorizovanje bogatih prirodnih resursa u svrhu sporta kroz izgradnju novih sportskih terena, igrališta, teretana na otvorenom, hajking staza, rekonstrukciju postojećih objekata koji su u lošem stanju sa akcentom na gradski bazen na Pizani i Mediteranski sportski centar.

"Formiranjem Sekretarijata za sport olakšaćemo funkcionisanje svim sportskim subjektima u Budvi i stvoriti ambijent u kojem se klubovi efikasnije razvijaju i lakše postižu rezultate. Ulaganjem u sportsku infrastrukturu daćemo zamah i glavnoj privrednoj grani - turizmu, stvaranjem uslova za popunjavanje kapaciteta u predsezoni i postsezoni. Pokažimo 26. maja glasanjem za broj 7 da Budva zaslužuje DRUGAČIJE″, zaključio je Pejović.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Nastavak policijske akcije „Kran“, uhapšena još jedna osumnjičena osoba

Petak, 20.09.2024 | 15:15

U nastavku predmeta službenika Sektora za borbu protiv kriminala i regionalnih centara „Centar“ i „Jug“ zaduženih za borbu protiv droge, usmjerenog na suzbijanje ulične prodaje narkotika i procesuiranja tzv. uličnih dilera, danas je na Aerodromu Podgorica od strane službenika Sektora granične policije, slobode lišeno još jedno lice, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Park šuma Trebjesa zelenija za više od 130 sadnica

Petak, 20.09.2024 | 14:35

Povodom obilježavanja Dana ekološke države Crne Gore, zaposleni Pivare „Trebjesa“ i članovi NVU „Putevima predaka“ organizovali su tradicionalnu akciju pošumljavanja Park šume Trebjesa. Na ovoj zakonom zaštićenoj lokaciji, koja predstavlja poseban prirodni predio, posađene su 134 sadnice smrče,breze, kedra, javora,bora i kestena.

Ministarstvo zdravlja: Potpisan višemilionski grant za rekonstrukciju tri zdravstvene ustanove

Petak, 20.09.2024 | 13:07

Ministar zdravlja dr Vojislav Šimun potpisao je danas Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u vrijednosti od 2, 000, 000.00 EUR (dva miliona eura) sa predstavnicima Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), za rekonstrukciju Kliničkog centra Crne Gore, Opšte bolnice Bijelo Polje i Opšte bolnice na Cetinju, u cilju unapređenja energetske efikasnosti ovih objekata.

Udes na autoputu: Presretač udario psa, nema povrijeđenih osoba

Petak, 20.09.2024 | 12:36

Pričinjena i materijalna šteta!

Podignuta optužnica protiv PET osoba

Petak, 20.09.2024 | 10:58

Specijalno državno tužilaštvo je, Specijalnom odjeljenju za suđenje za krivična djela organizovanog kriminala, korupcije, terorizma i ratnih zločina, Višeg suda u Podgorici, predalo optužnicu protiv okrivljenih: V.B., R.V., Ž.R., M.M. i S.V., za krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije, a protiv okrivljenog S.V. i za krivično djelo ubistvo u pokušaju, kazao je specijalni tužilac i portparol Vukas Radonjić.

Žakelj pred gostovanje Mornaru: ODBRANA i skok recept za POBJEDU

Petak, 20.09.2024 | 17:43

Budućnost Voli sa ulogom apsolutnog favorita ide na noge Mornaru, na premijeri ABA lige.

Da li je bolje piti ZELENI ILI CRNI ČAJ?

Petak, 20.09.2024 | 17:37

Donosimo vam sve odgovore na vaša pitanja o tome koji su benefiti crnog i zelenog čaja, koji je bolji za vas, i kada i kako ih je najbolje konzumirati.

RUM TORTA: Nepečena poslastica koja će ODUŠEVITI i one izbirljive

Petak, 20.09.2024 | 17:23

Oduševiće i one izbirljive

Četiri horoskopska znaka koja NE VARAJU partnere

Petak, 20.09.2024 | 16:52

Odanost je temelj svake kvalitetne veze, a kada pronađete osobu kojoj možete bezuslovno vjerovati, znate da imate nešto dragocjeno.

Vujović Spajiću: Prije će još neko iz vlasti na CRNU LISTU EU nego što ćemo do zatvaranja poglavlja

Petak, 20.09.2024 | 16:33

Prije će, Spajiću, još neko iz vlasti na crnu listu EU nego što ćemo do zatvaranja poglavlja, ocijenio je predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) i jedan od lidera Evropskog saveza Ivan Vujović

Ove UREĐAJE NE BI rebalo ISKLJUČIVATI iz struje: Mogu lako da se OŠTETE

Petak, 20.09.2024 | 16:25

Nekim uređajima bi to moglo da škodi.

Podgorička lista: Formiraćemo Gradsku policiju

Petak, 20.09.2024 | 16:16

Saobraćajna nekultura, nepropisno parkirana vozala, divlje deponije, komunalni otpad su samo neki od problema sa kojima se građani Podgorice svakodnevno susreću, saopšteno je iz Podgoričke liste.

Nastavak policijske akcije „Kran“, uhapšena još jedna osumnjičena osoba

Petak, 20.09.2024 | 15:15

U nastavku predmeta službenika Sektora za borbu protiv kriminala i regionalnih centara „Centar“ i „Jug“ zaduženih za borbu protiv droge, usmjerenog na suzbijanje ulične prodaje narkotika i procesuiranja tzv. uličnih dilera, danas je na Aerodromu Podgorica od strane službenika Sektora granične policije, slobode lišeno još jedno lice, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Ubacila je u kesice tri vrste začina i riješila se napasti iz kuhinjskih ormarića

Petak, 20.09.2024 | 15:10

Moljci, kao leptiri, pojavljuju se u tri oblika, kao jajašce, gusjenica i kao leptirić. Za ljude su neškodljivi, ali za hranu i odjeću mogu da budu veoma štetni.

Spajić i Radunović sjutra predstavljaju program Vlade za rješavanje stambenih potreba građana pod povoljnim uslovima

Petak, 20.09.2024 | 15:05

Predsjednik Vlade Milojko Spajić i ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Slaven Radunović predstaviće sjutra (subota, 21. septembar) program Vlade za rješavanje stambenih potreba građana pod povoljnim uslovima.