Srijeda, 22.05.2024 | 17:30
IZVOR: avaz.ba

DRAMA u Kanu: Okršaj pjevačice i obezbjeđenja (FOTO/VIDEO)

Američka pjevačica i glumica Keli Roland na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu posvađala se s članicom osiguranja.




Foto: YouTube screenshot/ WFAA

Keli je pozirala fotografima, a potom se uz pratnju osiguranja počela penjati po stepenicama. Tu i tamo bi zastala da mahne i pozira. No, u jednom trenu došlo je do žestoke svađe sa telohraniteljkom.

Keli je na snimkama i fotografijama djelovala vrlo bijesno. Najprije je potapšala telohraniteljku, a onda su nešto počele razgovarati. Tada je pjevačica pukla - namrštila se, mahala je prstom i vikala. Brzo je došao drugi telohranitelj koji je počeo pričati s koleginicom, a Keli je još jednom viknula na ženu.

Video okršaja proširile su se društvenim mrežama, a fanovi pjevačice nagađaju da je telohraniteljka stala na njenu haljinu i zbog toga je Keli poludjela. Ali, šta se tačno dogodilo na crvenom tepihu još nije poznato i Keli se nije oglasila.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Dangerous Meridianbet najbolji u Istočnom Sarajevu

Srijeda, 19.06.2024 | 13:56

Dangerous Meridianbet učestvovao je minulog vikenda na dva turnira u Bosni i Hercegovini.

SKUPŠTINA: Poslanici usvojili dva IBAR zakona

Srijeda, 19.06.2024 | 13:55

Poslanici crnogorskog parlamenta opet su usvojili izmjene i dopune Zakona o Sudskom savjetu i sudijama i o Zakonu o nacionalnom javnom emiteru, koje je prethodno predsjednik države Jakov Milatović vratio Skupštini na ponovno odlučivanje.

Dame, izbjegavajte ih - Ovo su NAJGORI MUŽEVI horoskopa

Srijeda, 19.06.2024 | 13:50

Bolje da cio život budete same, nego sa njima.

TRI NOVA FILMA na repertoaru bioskopa Cineplexx

Srijeda, 19.06.2024 | 13:40

U bioskopu Cineplexx Big Fashion od četvrtka, 20. juna, na repertoaru će se naći novi filmovi:

Voće puno vitamina - Uvrstite višnje u svoju ishranu, dobre su za rast srca

Srijeda, 19.06.2024 | 13:30

Višnje nisu samo ukusno voće, već su i pune brojnih vitamina i minerala koji imaju pozitivan učinak na cjelokupno zdravlje.

Radovanić: Stan za sve prošao Zakonodavni odbor Skupštine

Srijeda, 19.06.2024 | 13:20

Predlog zakona "Stan za sve" prošao je danas na Zakonodavnom odboru Skupstine Crne Gore. "Zahvalnost svim poslanicima i poslanicama koji su danas na Zakonodavnom odboru Skupštine Crne Gore podržali Predlog zakona o Fondu STAN ZA SVE", istakao je generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić, dodajući da je danas napravljen veliki korak ka usvajanju zakonskog rješenja koje građani sa nestrpljenjem očekuju.

Zašto komarci neke ljude uopšte ne grizu, a druge stalno napadaju? Pročitajte šta je istraživanje pokazalo

Srijeda, 19.06.2024 | 12:50

Ako i niste sami žrtva čestih uboda komaraca, sigurno ste bili na roštilju ili nekom druženju na otvorenom na kojemu ste čuli nekoga kako se žali na to. Zanima vas zašto komarci neke ljude bodu, a druge baš i ne?

Najinteligentniji među slavnima: Ove zvijezde imaju visok IQ

Srijeda, 19.06.2024 | 12:36

Vode se rasprave o tome postoji li samo jedna vrsta inteligencije koja se može mjeriti testovima ili postoji više inteligencija, kao što sugeriše psiholog s Harvarda Howard Gardner.

Monstat: Tender za izradu softvera za kontrolu podataka iz popisa OBJAVLJEN PO TREĆI PUT

Srijeda, 19.06.2024 | 12:24

Uprava za statistiku je 19. juna ove godine po treći put raspisala tender za nabavku softvera koji će građani koristiti za kontrolu svojih podataka o etničko-kulturološkim karakteristikama prikupljenim Popisom stanovništva, domaćinstava i stanova, saopšteno je iz Monstata.

Sada i zvanično - Kevin Panter novo pojačanje BARSELONE

Srijeda, 19.06.2024 | 11:58

Kevin Panter zvanično je predstavljen kao novo pojačanje Barselone.