Srijeda, 20.09.2023 | 13:15
IZVOR: Kolektiv.me

Novi repertoar bioskopa Cineplexx Big Fashion

Od sjutra na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx BIG Fashion naći će se novi filmovi:

 




Foto: Cineplexx Big Fashion

PATROLNE ŠAPE: MOĆNI

Pretpremijerno od subote, 23. septembra

Za Skaj, koja je najmanja u timu Patrolnih šapa, nove moći su ostvarenje snova. Ali, stvari će postati loše kada Hamdinger, njihov najveći neprijatelj, pobjegne iz zatvora i udruži se sa ludim naučnikom, kako bi ukrao supermoći za dva zlikovca. Dok sudbina Grada pustolovina visi o koncu, Moćne Kuce moraju da zaustave zlikovce prije nego što postane kasno, a Skaj će morati da nauči da čak i oni najmanji mogu da naprave najveću promjenu.

PLAĆENICI 4

Plaćenici se vraćaju na velika platna u svom četvrtom izdanju i ponovo predstavljaju najveća imena glumačke akcione scene. Džejson Stejtam, Endi Garsija, Silvester Stalone i Dolf Lundgren donose vam novu dozu akcije, uz pridružene članove Megan Foks, 50 Cent i mnoge druge. Ono što je počelo prije 11 godina, konačno se završava. Nepobjedivi veteran plaćenik Barni Ros i njegova ekipa vraćaju se za četvrti nastavak franšize. Ros i njegova plaćenička banda suočiće se sa trgovcem oružja koji upravlja snagom ogromne privatne vojske.

PRIČAJ SA MNOM

Debitantski film mlade braće Filipu “Pričaj sa mnom”, poznatih po globalnoj internet senzaciji RackaRacka sa više od 1.5 milijardi pregleda na YouTube-u. Mia je djevojka koja je ostala bez majke, a emotivno je udaljena od svog oca. Njena porodica su njeni prijatelji, međutim ona se i dalje osjeća otuđenom.

Dok sjede oko stola hvatajući se za svoje telefone, grupa prijatelja saznaje da uz pomoć balsamovane ruke mogu da priziva duhove. Mia hvata misterioznu ruku i izgovara ključne reči -„pričaj sa mnom“ shvatajući da njeno tijelo obuzima nepoznati duh. Ipak, grupi prisutnih promiče trenutak kada jedan od njih oslobodi zastrašujuće natprirodne sile.

3211

Istinita priča o Stefanu Đuriću, uspješnom muzičaru koji jednog dana gubi sve i završava u zatvor gdje od njegovog ranijeg života ostaju samo njegove pjesme. Ovo je priča o pravdi, otuđenosti, prepoznavanju životnih prioriteta, o životnoj snazi koja prevazilazi sve prepreke i žudnji za slobodom koja je iznad svega, ali najprije se izdvaja po tome što Rasta kroz ovu situaciju proživljava suočavanje sa vlastitim radom, svojim pjesmama i načinom na koje one obogaćuju život njihovih slušalaca. Film “3211” prikazuje jedno transformativno iskustvo koje je dinamično, traumatično i zaključuje se iskupljenjem i jednom izoštrenom slikom svijeta.

ŠTO SE BORE MISLI MOJE

Film je uzbudljiv istorijski i politički triler koji govori o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića, kao i događajima koji su neposredno prethodili samom tragičnom činu. Prati posljednje dane zaljubljenog čovjeka koji se bori sa osjećajem dužnosti prema svom narodu dok se protiv njega kuje kobna zavjera, koja će zaustaviti oslobađanje balkanskih naroda.

SIRIN 

Nakon svjetske premijere na ovogodišnjem Sarajevo film festivalu i premijere na festivalu u Herceg Novom, film Sirin stiže u Cineplexx. Sanela je 90-ih napustila bivšu Jugoslaviju, nakon što je njen otac kidnapovan iz voza i ubijen. Sa samo 18 godina otišla je u SAD i učinila sve da se prilagodi životu u inostranstvu i živi kao pravi Zapadnjak. Želeći da izbjegne bilo kakav utisak stranog porijekla, čak je promijenila ime i postala Natali. Nakon što je postala pravnik, neobičan slučaj nasljedstva je nakon 20 godina vraća u zemlju porijekla, naime bogata neudata žena koja je porijeklom iz Crne Gore, ali je veći dio svog života provela u SAD, Zavještala je pravoslavnoj crkvi svog rodnog grada izvjesnu sumu novca da u njeno ime sagrade kapelu. Natali, rastrzana između svog novog zapadnjačkog identiteta i onog koji je izbrisala, počinje da pronalazi neugodne paralele između njenog života i života pokojnice, pravni slučaj postaje njen lični.

DOGAĐAJI

PREMIJERA – PATROLNE ŠAPE: MOĆNI

SUBOTA,23. SEPTEMBAR, U 17:30 ČASOVA

Za najmlađe posjetioce bioskopa Cineplexx priredili smo zabavni program prije početka projekcije. Naše mališane očekuje druženje sa maskotom Čejsa, kreativna radionica, crtanje po licu kao i poklon Mali Politikin zabavnik. Druženje počinje od 16:30 časova.

Bioskopski repertoar za period od 21. do 27. septembra dostupan je ovdje.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Cineplexx Specijal i novi bioskopski repertoar

Utorak, 30.04.2024 | 16:08

Redovna bioskopska akcija Cineplexx Specijal biće održana u ponedjeljak, 6. maja, umjesto uobičajenog termina – prve nedjelje u mjesecu, zbog prazničnog radnog vremena. Bioskop Cineplexx obradovaće svoju publiku u ponedeljak, kada će se u sklopu akcije CINEPLEXX SPECIJAL ulaznice za izabrane filmske naslove naći po sniženoj cijeni od 2,50€! Publika će imati priliku da uživa u ovim popularnim filmskim naslovima : Istjerivači duhova: Ledena prijetnja, Jorgovani, Prvo predskazanje, Godzila x Kong, kao i animirani film za najmlađu publiku, Nojeva barka. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

ANIME NIGHT u Cineplexxu i 4 nova filma

Srijeda, 24.04.2024 | 12:49

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Super subota i svi filmovi po cijeni ulaznice od 2,00€ u bioskopu Big Fashion!

Srijeda, 17.04.2024 | 15:04

Bioskop Cineplexx Big Fashion obradovaće svoju publiku u subotu, 20. aprila, kada će se u sklopu akcije SUPER SUBOTA ulaznice za sve filmske naslove na repertoaru naći po sniženoj cijeni od 2,00€! Publika će imati priliku da uživa u najnovijim filmskim naslovima po super povoljnoj cijeni. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

ČETIRI nova filma na repertoaru bioskopa Cineplexx

Srijeda, 10.04.2024 | 13:19

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Cineplexx specijal i novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx Big Fashion

Srijeda, 03.04.2024 | 13:30

Nedjelja je dan za odmor, porodicu, prijatelje i naravno, za uživanje u čarobnom svijetu filma.

McDonald's bi uskoro trebao predstaviti svoj najveći burger do sada, evo šta je poznato do sada

Subota, 04.05.2024 | 21:26

HAMBURGERI iz McDonald'sa vrlo su ukusni i često poželimo da su još veći. Čini se da bi se to sada moglo i ostvariti jer su iz McDonald'sa potvrdili da njihovi timovi širom svijeta rade na lansiranju još većeg i još zasitnijeg hamburgera.

Kolašinci strahuju da infrastruktura ne može da podrži nove objekte

Subota, 04.05.2024 | 20:48

U Kolašinu gotovo da nema ulice u kojoj se ne gradi zgrada ili hotel. Ekspanzija gradnje zabrinjava građane koji strahuju da postojeća infrastruktura neće moći da podrži novoizgrađene objekte, ali iz opštine uvjeravaju da će sve probleme riješiti u narednih par godina. Građanski aktivisti ukazuju i na urbanističke probleme, koji su, kažu, više nego očigledni.  

Smolović: Usluge geronto domaćica u Crnoj Gori koristi 850 osoba

Subota, 04.05.2024 | 20:21

Crveni krst Crne Gore, iako je najveći licencirani pružalac usluga pomoći u kući, i dalje nema program geronto domaćica u Glavnom Gradu. Iako za njim postoji veliko interesovanje, te usluge se koriste u svega petnaest opština, navode iz Crvenog krsta za Gradsku RTV.

Karleušin nalog na Instagramu OBRISAN a evo i ZBOG ČEGA

Subota, 04.05.2024 | 19:54

Jelena Karleuša, koja je na Instagramu imala više od dva miliona pratilaca, a svoj nalog je redovno koristila kako bi objavljivala fotografije, u posljednje vrijeme sve češće govor mržnje, ostala je bez istog, potvrdio je njen menadžer Zoran Birtašević na društvenoj mreži Iks.

DPS: Da li je skadalozna izjava Šćekića zvanični stav Vlade

Subota, 04.05.2024 | 19:06

Danas je javnost još jednom imala priliku da se uvjeri u kom pravcu ide zvanična državna politika Vlade Crne Gore i to kroz izjavu potpredsjednika Dragoslava Šćekića koji je saopštio da će glasati protiv toga da Crna Gora u UN podrži rezoluciju o Srebrenici, saopštila je Demokratska partija socijalista

RECEPT ZA POSNE PALAČINKE: Napravite poslasticu koja će oduševiti sve ukućane

Subota, 04.05.2024 | 18:49

Idealan predlog za današnju večeru

Koprivica: Praznik Hristovog Vaskrsenja predstavlja pobjedu dobra nad zlom

Subota, 04.05.2024 | 18:36

Potpredsjednik Vlade Crne Gore za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju Momo Koprivica čestitao je Vaskrs mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju, arhijerejima Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori, sveštenstvu i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti

Bliži se MET GALA 2024 - događaj koji čeka modni svijet: ONI će biti voditelji, a ovo je TEMA VEČERI

Subota, 04.05.2024 | 18:08

Met Gala 2024 održaće se u ponedjeljak, 6. maja u NJujorku

Kako se na Balkanu opisuje zgodan muškarac, a kako u svijetu: Komični video nasmijao region

Subota, 04.05.2024 | 17:13

Hrvatska glumica i tiktokerka Nina Čudić koju na mrežama prepoznaju po nadimku “Slađa s brda” uspjela je da nasmije region snimkom na kojem pokazuje kako se na Balkanu opisuje zgodan muškarac, a kako u svijetu.

Katniću dodijelili advokata s liste DF-a

Subota, 04.05.2024 | 16:54

Sud je Milivoju Katniću, tvrdi se „po službenoj dužnosti”, dodijelio sljedbenika Demokratskog fronta (DF), protiv čijih je lidera sada pritvoreni bivši SDT poveo krivični postupak za učešće u slučaju „državni udar”, a kojima je ponovljeno suđenje u toku