Subota, 25.11.2023 | 13:43
IZVOR: telegraf.rs

Kako je počela bajka Antonele i Mesija? Njihova ljubav traje godinama, imaju troje djece, a sada svi bruje o SKANDALU

Posljednjih dana svjetske medije pune stupci iz Španije gdje je objavljena vijest o Mesijevoj navodnoj prevari supruge Antonele.




Foto: Instagram, screeshot/antonelaroccuzzo

Naime, Telecinco, ABC and 20 Minutos prenijeli su da je argentinska superzvijezda prevarila svoju suprugu i majku svoje troje djece s poznatom novinarkom koja prati argentinski nacionalni tim. Riječ je o Sofiji Martinez, koja čak ima fotografije i video-zapise sa Mesijem na svom Instagramu.

Mesi i Antonela važili su za jedan od omiljenih parova u Argentini, a njegova supruga je jedna od najljepših žena među fudbalerima.

Glasine o mogućoj krizi između para počele su nakon ceremonije Zlatne lopte 2023. godine, na kojoj je Mesi proglašen najboljim igračem na svijetu po osmi put. U videu koji je postao viralan na društvenim mrežama, igrač okreće lice dok žena pokušava da ga poljubi.

Foto: Instagram screenshot/leomessi

Ko je Antonela Rokuzo?

Antonela Rokuzo je tridesetčetvorogodišnja argentinska manekenka i poslovna žena koja je stekla slavu kao supruga poznatog fudbalera Lionela Mesija. Ona potiče iz Rosarija, trećeg najvećeg grada u Argentini, i odrasla je u istom kraju kao i Mesi. Njih dvoje se poznaju iz djetinjstva, a rano su i ušli u vezu. Upoznali su se preko Mesijevog prijatelja Lukasa Skalje, koji je takođe rođak Rokuzo i nekada je igrao zajedno s Mesijem u omladinskom timu Njuels Old Bojsa.

Godine 2009. Lionel Mesi i Antonela Rokuzo potvrdili su svoju vezu u intervjuu prije nego što su je ozvaničili prisustvom na karnevalu u Sitgesu nakon derbija između Barselone i Espanjola. Par je napravio grandiozno vjenčanje u svom rodnom mjestu Rosariju 2017. godine, koje su mediji nazvali "vjenčanjem vijeka u Argentini". Među gostima su bili bivši saigrač Mesija Žerar Pike i Šakira. Par sada ima troje sinova: Tijaga, rođen 2012. godine, Mateo, rođen 2015. godine, i Ciro, rođen 2018. godine, koji su svi, kako se čini, zaljubljenici u fudbal; Tijago, njihov najstariji, navodno ide stopama svog oca.

Rokuzo je stekla diplomu iz humanističkih i društvenih nauka, nakon čega je odlučila da nastavi studije postdiplomskim studijama stomatologije. Međutim, kako bi bila blizu svog partnera Lionela Mesija tokom njegovog boravka u Barseloni, preselila se iz Argentine i postala je poznata manekenka. Njen Instagram profil okupio je impresivnih preko 26 miliona pratilaca.

Izražavajući svoju zahvalnost Lionelu Mesiju, Rokuzo je bila oduševljena i ponosna zbog njegovog doprinosa trijumfu Argentine na Svjetskom prvenstvu FIFA 2022. godine, što je i pokazala u objavama na društvenim mrežama. Otvarajući svoju poruku rečima "Ni sama ne znam kako da počnem", izrazila je divljenje Mesijevoj inspirativnoj igri i poručila mu da ne odustaje i bori se do kraja. Zaključila je sa riječima: "Konačno je gotovo; ti si svjetski šampion. Znamo kroz šta si prolazio toliko godina, šta si sada postigao! Hajde, Argentina."

Poslije svega, ostajeda se vidi na koji način će njihova kriza biti riješena i da li ima istine u napisima španskih medija.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Kondor
25.11.2023 16:21

Kuku i on ljubavi , jada crnoga .

1 0

Sve vrijeme POGREŠNO pijemo VINO? Pravilo 20/20 koji će goste ODUŠEVITI

Nedjelja, 28.04.2024 | 11:17

Držati bijelo u hladnjaku, a crveno u ormaru, pravila su kojih se mnogi pridržavaju kada je vino u pitanju.

PREMINULA djevojčica kojoj je ispunjena želja da upozna Tejlor Svift - Njen otac objavio POTRESNU PORUKU (VIDEO)

Nedjelja, 28.04.2024 | 11:06

Djevojčica koja je napravila jedan od najzapaženijih trenutaka sa australijske turneje popularne pjevačice Tejlor Svift, umrla je samo nekoliko nedjelja nakon što je upoznala slavnu zvijezdu.

Sastanak o pronalaženju RJEŠENJA za krizu u Šavniku u PONEDJELJAK u Skupštini

Nedjelja, 28.04.2024 | 11:00

Sastanak predstavnika parlamentarnih partija o pronalaženju rješenja za izbornu i političku krizu u Šavniku, zakazan je za sjutra u Skupštini Crne Gore.

Rajković: U Jelovoci ZAPLIJENJENI trupci, biće van dometa šumokradica

Nedjelja, 28.04.2024 | 10:45

Današnjom zaplijenom bespravno posječene građe u Jelovici u Beranama, uspješno je započela borba protiv bezakonja i anarhije koja je vladala na tom području, saopštili su iz Uprave za gazdovanje šumama i lovištima. 

Zvijezdi Netfliksa u 26. godini DIJAGNOSTIKOVAN RAK

Nedjelja, 28.04.2024 | 10:34

Heri Džovsej  koji se proslavio učešćem u popularnom Netflixovom rijalitiju "Too Hot to Handle", na društvenim mrežama objavio je da mu je dijagnostifikovan  rak kože. 

Studija OTKRILA - Evo zašto su MUŠKARCI s BRADOM PRIVLAČNIJI

Nedjelja, 28.04.2024 | 10:25

Istraživači su zamolili 8520 žena, u dobi od 18 do 100 godina, da ocijene fotografije muškaraca.

Umjesto kafe probajte ovo: Poboljšava jutarnje RASPOLOŽENJE i SMANJUJE STRES

Nedjelja, 28.04.2024 | 10:07

Mnogi od vas vjerovatno se odlučuju za jutarnju kafu kao poticaj za početak dana, no umjesto šolju kafe, zašto ne probati čaj?

LEGENDARNI Mister Bin se našao pred neočekivanim OPTUŽBAMA britanskog parlamenta

Nedjelja, 28.04.2024 | 09:57

Rouan Atkinson je ranije ove godine spominjan u Domu lordova, gornjem domu britanskog dvodomnog parlamenta, zbog svog navodnog uticaja na prodaju električnih automobila u Velikoj Britaniji.

Supruga priredila nevjerovatno IZNENAĐENJE Nikoli Rokviću na putu ka Grčkoj (VIDEO)

Nedjelja, 28.04.2024 | 09:41

Proslavljeni pjevač Nikola Rokvić, krenuo je prije par dana pješke na put do Grčke, gdje će se pokloniti Svetom Nektariju Eginskom u istoimenom manastiru, a razlog njegove odluke je human.

KONCERT džez ansambla Lorana Kulondra 30. aprila u KIC-u

Nedjelja, 28.04.2024 | 09:31

Jedan od najboljih francuskih pijanista i kompozitora mlađe generacije Loran Kulondr, prirediće sa svojim džez ansamblom koncert u čast obilježavanja Međunarodnog dana džeza u Podgorici u utorak, 30. aprila, u velikoj sali KIC-a “Budo Tomović”, u 20 sati.