Srijeda, 10.01.2024 | 13:04
IZVOR: Kolektiv.me

Novi filmovi na repertoaru bioskopa CINEPLEXX

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.




Foto: Cineplexx

- PČELAR -  Nova akcija nepobjedivog Džejsona Stejtama u režiji sjajnog Dejvida Ajera stiže na velika platna Cineplexx bioskopa.

Film donosi napetu priču o borbi protiv korupcije i pohlepe, uz nevjerovatne akcione scene i jedinstvenu glumačku postavu koju predvodi Stejtam. Brutalan pohod jednog čovjeka za osvetom dobija nacionalne razmjere nakon što se otkrije da je bivši operativac moćne i tajanstvene organizacije poznate kao 'Pčelari'.

Ne propustite ovaj adrenalinski triler koji obećava nezaboravan doživljaj uz napetu radnju, sjajne akcione scene i snažnu poruku o hrabrosti i borbi protiv nepravde.

- BIBI I BOBI U SNEŠKOGRADU – Kakva božićna avantura! Nevjerovatno, uzbudljivo i kao i uvijek - nepredvidivo! Bibi, Bobi i Sneško Gogo putuju u Sneškograd za novogodišnju noć. Ali Sneškograd je prazan i tih. Neman nijednog sneška... gdje li su? Zašto niko ne slavi Novu godinu? Pogledajte ovu uzbudljivu božićnu priču u bioskopu Cineplexx Big Fashion kako biste saznali.

- BIJELA GOLUBICA: ČUDESNA PRIČA – Pred nama je novo poglavlje čuvenog romana „Čudo", koja je inspirisala pokret #BudiPrijatelj koji promoviše dobrotu, jednakost i prijateljstvo. U novom poglavlju ČUDA otkrivamo novu stranu Džulijanove priče, koji se bori da pronađe svoje mjesto u društvu otkako je izbačen iz svoje bivše škole zbog lošeg ponašanja sa Avgustom Pulmanom. Da bi promijenila njegov život, Džulijanova baka (Helen Miren) mu konačno otkriva sopstvenu priču o hrabrosti – tokom njene mladosti, u Francuskoj okupiranoj od strane nacista, dječak ju je zaštitio od smrtne opasnosti. Njih dvoje pronalaze svoju prvu ljubav u zadivljujućem, magičnom svijetu koji su sami stvorili, dok dječakova majka (Džilijan Anderson) rizikuje sve da ih zaštiti. Ovaj film govori  o tome kako jedan čin dobrote može promijeniti sudbinu i inspirisati druge ljude da učine isto.

- GENERACIJA IZ JAJETA – Otkrijte novu normalnost u naučnofantastičnom filmu Generacija iz jajeta.

Ideja o nezamislivom razvoju tehnologija i njenom potencijalu da parovima omogući zgodno i zajedničko roditeljstvo putem vještačke materice stiže u najnovijoj priči rediteljke Sofi Bart.

Rejčl i Alvi žele da postanu roditelji. On je botaničar koji je veoma naklonjen prirodi i tradicionalnoj trudnoći, ali njihov terapeut postavlja pitanje o trudnoći prirodnim putem i teži da ustanovi vještački put do roditeljstva. Glavna uloga Rejčel povjerena je Emiliji Klark najpoznatijoj po ulozi Deneris u seriji Igra prijestola.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Novi filmovi na repertoaru bioskopa CINEPLEXX

Srijeda, 08.05.2024 | 12:59

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Cineplexx Specijal i novi bioskopski repertoar

Utorak, 30.04.2024 | 16:08

Redovna bioskopska akcija Cineplexx Specijal biće održana u ponedjeljak, 6. maja, umjesto uobičajenog termina – prve nedjelje u mjesecu, zbog prazničnog radnog vremena. Bioskop Cineplexx obradovaće svoju publiku u ponedeljak, kada će se u sklopu akcije CINEPLEXX SPECIJAL ulaznice za izabrane filmske naslove naći po sniženoj cijeni od 2,50€! Publika će imati priliku da uživa u ovim popularnim filmskim naslovima : Istjerivači duhova: Ledena prijetnja, Jorgovani, Prvo predskazanje, Godzila x Kong, kao i animirani film za najmlađu publiku, Nojeva barka. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

ANIME NIGHT u Cineplexxu i 4 nova filma

Srijeda, 24.04.2024 | 12:49

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Super subota i svi filmovi po cijeni ulaznice od 2,00€ u bioskopu Big Fashion!

Srijeda, 17.04.2024 | 15:04

Bioskop Cineplexx Big Fashion obradovaće svoju publiku u subotu, 20. aprila, kada će se u sklopu akcije SUPER SUBOTA ulaznice za sve filmske naslove na repertoaru naći po sniženoj cijeni od 2,00€! Publika će imati priliku da uživa u najnovijim filmskim naslovima po super povoljnoj cijeni. Ulaznice su već u prodaji na blagajnama bioskopa.

ČETIRI nova filma na repertoaru bioskopa Cineplexx

Srijeda, 10.04.2024 | 13:19

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.

Uživo: "Lavovi" protiv Italije - Žele da opravdaju ULOGU FAVORITA

Četvrtak, 09.05.2024 | 19:45

Najbolji crnogorski rukometaši od 20 sati igraju u Konversanu sa Italijom, prvi meč baraža za Svjetsko prvenstvo.

SD, SDP i LP: Na antifašističkim vrijednostima gradili smo SAVREMENU Crnu Goru, koju treba VRATITI evropskom putu

Četvrtak, 09.05.2024 | 19:36

Rukovodstvo i odbori Glavnog grada Socijaldemokrata Crne Gore (SD), Socijaldemokratske partije (SDP) i Liberalne partije (LP) sa prijateljima i simpatizerima danas su položili vijenac na Spomenik partizanu borcu na Gorici, povodom Dana pobjede nad fašizmom i Dana Evrope – 9. maja.

Poznat PROTIVNIK Đokovića na startu turnira u Rimu

Četvrtak, 09.05.2024 | 19:30

Prvi teniser svijeta Novak Đoković je saznao ime prvog protivnika na masters turniru u Rimu.

Stijović i Delić podnijeli OSTAVKE, nisu više savjetnici predsjednika države

Četvrtak, 09.05.2024 | 19:23

Savjetnik predsjednika Crne Gore za regionalni razvoj Aleksandar Stijović podnio je ostavku na tu poziciju. Tu informaciju potvrdio je Stijović za Portal RTCG.

Vujović sa Ribiero: MKM ističe svoju čvrstu POSVEĆENOST očuvanju bezbjednosti novinara i slobode izražavanja

Četvrtak, 09.05.2024 | 19:07

Udanašnjem svijetu gdje sloboda medija trpi velike izazove, Ministarstvo kulture i medija (MKM) ističe svoju čvrstu posvećenost očuvanju bezbjednosti novinara i slobode izražavanja, što zahtijeva neprestani trud i angažman - zaključeno je na sastanku ministarke kulture i medija Tamare Vujović i izaslanice OEBS-a za slobodu medija, Tereze Ribiero.

"Ti NIKADA NEĆEŠ biti POZNATA": Saša Popović izbacio Anu Nikolić iz studija

Četvrtak, 09.05.2024 | 18:54

Na početku svoje karijere Ana Nikolić bila je izbačena iz studija. 

Ovo su NERADNI DANI za Dan nezavisnosti

Četvrtak, 09.05.2024 | 18:38

Za Dan nezavisnosti u Crnoj Gori će biti neradni dani utorak 21. maj i srijeda 22. maj, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja MRSS.

Nastavak DIGITALIZACIJE usluga; E- prijave i za predstojeći konkurs “Podgorica na dva točka”

Četvrtak, 09.05.2024 | 18:03

U namjeri da se brojne usluge unaprijede, a zahtjevni procesi za građane – pojednostave, značajan broj aktivnosti usmjeren je na digitalizaciju gradske administracije.

Počele pripreme za NOVI FILM "Gospodar prstenova“

Četvrtak, 09.05.2024 | 17:50

Peter Jakson i studio varner Bros rade na novom filmu serije Gospodar prstenova koji će premijerno biti prikazan 2026. godine, potvrdio je Variety.

Injac: OBEZBIJEDILI smo pametne čitače za elektronske lične karte

Četvrtak, 09.05.2024 | 17:38

U saradnji sa Ministarstvom javne uprave i UNDP-om obezbijedili smo pametne čitače za elektronske lične karte koje će besplatno dijeliti učesnicima javnog poziva "Podgorica na dva točka", a cijeli proces će zbog efikasnog prikupljanja podataka u značajnoj mjeri biti pojednostavljen, objavila je Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice.