Srijeda, 27.03.2024 | 13:23
IZVOR: kolektiv.me

Novi filmovi na repertoaru bioskopa CINEPLEXX

Novim filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.




Foto: Cineplexx

GODZILA x KONG: NOVO CARSTVO -  Sukob najvećih filmskih čudovišta, nezaustavljive Godzile i gigantskog King Konga, koji se čeka još od 1962. godine, kad su se prvi put sreli na filmskom platnu. Svijet je spreman za još jednu borbu.  Kralj čudovišta i kralj Ostrva lobanja kreću jedan na drugog u borbi za nadmoćnu monstruoznu superiornost. Dvije najmoćnije sile prirode na planeti sukobljavaju se u najspektakularnijoj bici svih vremena.

Žanr: akcija, avantura, triler, naučna fantastika

MAJČINSKI INSTINKT - Sa oskarovkama Džesikom Čejstin i En Hatavej u glavnim ulogama, ovaj uznemirujući psihološki triler prati priču o dvije najbolje prijateljice i komšinice, Alis i Selin, čiji savršeni životi u predgrađu 60-ih godina bivaju brutalno narušeni tragičnom nesrećom. Inspirisan istoimenim bestseler romanom Barbare Abel, Majčinski instinkt vodi nas kroz kompleksne odnose, emotivne lomove i mračne tajne koje se kriju iza fasade savršenih života. Ovo filmsko ostvarenje navešće vas da se zapitate koliko poznajete ljude oko sebe i da li je zaista moguće sakriti svoje prave emocije i instinkte čak i od najbližih.

Žanr: drama, triler

DJEČAK I ČAPLJA –  Dobitnik Oskara u kategoriji najboljeg dugometražnog animiranog ostvarenja.

Dječak i čaplja navodno je poslednji film velikog japanskog animatora Hajaa Mijazakija, suosnvača Studija Gibli i višestrukog dobitnika Oskara. Kritika je ovo animirano ostvarenje proglasila vrhuncem Mijazakijeve karijere, posebno hvaleći isprepletene priče o odrastanju sa maštovitom animacijom.

Nakon što izgubi majku u ratu, dječak Mahito seli se na porodično imanje na selu. Tamo ga niz tajanstvenih događaja vodi do drevnog tornja, u kojem obitava nestašna siva čaplja. Mahito će slijediti čaplju u fantastičan svijet na razmeđu života i smrti, upuštajući se u epsku avanturu u kojoj će naučiti mnogo toga o svijetu, ali i o sebi.

Žanr: anime, drama, avantura

ARTUR KRALJ - Zasnovan na nevjerovatnoj istinitoj priči, ovaj film prati priču o psu koji mijenja život profesionalnog avanturiste.  

Tokom deset dana i 700 kilometara, neraskidiva veza stvara se između profesionalnog avanturističkog trkača Majkla Lajta i uličnog psa, saputnika koji dobija ime Artur. Film prati Lajta, koji očajnički želi posljednju šansu za pobjedu i koji ubjeđuje sponzora da podrži njega i tim sportista na Svjetskom prvenstvu u avanturističkim trkama u Dominikanskoj Republici. I dok je tim gurnut do svojih najviših granica izdržljivosti, Artur na potpuno drugačiji način pokazuje šta pobjeda, odanost i prijateljstvo zaista znače.

Žanr: avantura

HURIJA - Hurija je nadarena plesačica koja sanja da se pridruži Alžirskom nacionalnom baletu. Da bi sastavila kraj s krajem, danju radi kao čistačica, a tokom noći se kladi u tajnim tučama. Nakon što biva napadnuta, budi se u bolnici. Prognoza je mračna: ne može da govori i sigurno nikada više neće plesati. Odbijajući da napusti svoj san, ona se, srcem i dušom, fokusira na svoj fizički oporavak. U centru za rehabilitaciju upoznaje druge žene koje su doživjele slične tragedije. Hurija odlučuje da im pomogne da prevaziđu svoja ranjena tijela i usprave se - tako što će ih naučiti kako da plešu.

Žanr: drama

VAU VAU ZVIJEZDA 2 – Nova animirana avantura za najmlađe! Bodi je tibetanski mastif od koga se očekuje da bude slijedeći seoski čuvar stada veselih ovaca, ali nema strasti da preuzme tu ulogu. Bodi želi da postane najveća zvijezda rokenrola! Godinu dana nakon prve emisije: Bodi i njegov bend su postali lokalno poznati - čak imaju i vjerne fanove! Ali kada im muzički mogul po imenu Lang pruži priliku da idu na turneju sa pop senzacijom, Lil Foki - Bodi i njegovi prijatelji shvate da slava ima svoju cijenu i na kraju otkriju da samo ako ostanete vjerni sebi možete da oslobodite moć muzike. Sinhronizovano!

Žanr: animacija, komedija

AKCIJE:

BLOCKBUSTER NIGHT - GODZILA X KONG: NOVO CARSTVO

U četvrtak, 28. ,arta u 20 časova održaće se Blockbuster night – Godzila x Kong: Novo carstvo.Sve posjetioce očekuje originalni poster filma i poklon uz kupljenu ulaznicu.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Pred nama sunčani dan - UŽIVAJTE u početku VIKENDA uz ove TEMPERATURE

Petak, 26.04.2024 | 22:04

U subotu nas očekuje pretežno sunčano vrijeme, saopštili su iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.