ZanimljivostiPonedeljak 09. Dec 2013 10:10

Crna Gora: Četiri osobe nestale za 10 dana

U Crnoj Gori je za poslednjih deset dana prijavljen nestanak četiri osobe - trojici mladića, starosti od 20 do 33 godine, izgubio se trag u Podgorici, dok je u Bijelom Polju prijavljen nestanak pedesetsedmogodišnjeg muškarca.

Sva četiri nestanka prijavljena su crnogorskoj policiji koja danonoćno pokušava da riješi ove misterije.

Prvo je, kako se navodi, krajem novembra prijavljen nestanak Beranca Ratka Nišavića (20), studenta Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici.

Potom je 2. decembra u Podgorici prijavljeni nestanak i Antona Dedivanovića (33).

On je, kako je ispričala njegova porodica, izašao iz kuće koja se nalazi u naselju Stara varoš, nakon čega se i njemu izgubio svaki trag.

Priča o misterioznim nestancima je nastavljena pošto je 8. decembra u Podgorici prijavljeno da je nestao G.M. (31) sa Vrela ribničkih, a u Bijelom Polju pedesetsedmogodišnji muškarac.

Izvor: Blic

KOMENTARI

 

Zanimljivosti


Fotografija bogatašice koja je razbjesnjela javnost!

Fotka je objavljena u jednom časopisu, a javnost je burno reagovala ne zbog samog čina već zbog načina na koji bogatašica pozira.

FOTO: Kada muškraci poziraju kao žene!

Muškarci su odlučili da "odgovore" djevojkama i njihovim selfijima šaljivim trendom - poziraju na isti način, bilo da su u teretani u helankama ili u kupatilima ispred ogledala, a neki su se uživjeli i u ulogu modnih blogera.

SLOVENSKI HOROSKOP: Saznajte da li ste jorgovan, maslačak, bijela rada, karanfil...

Slovenski horoskop je podijeljen na razdoblja od deset dana.

Provjerite zanimljivosti o svom životu!

Čini vam se da godine prebrzo prolaze?

FOTO: KO JE SADA GLUP: Evo kako Britanci misle da izgleda Amerika

Amerikancima je očigledno dojadilo da ih ostatak svijeta (naročito Britanci) ismijavaju zbog njihove, blago rečeno, neobaviještenosti, te su riješili da uzvrate istom mjerom.

Ove stvari horoskopski znakovi nikada neće zaboraviti

Horoskop nas oblikuje kao ličnost i može da otkrije i šta je ono što nikada ne možemo da zaboravimo ma koliko se trudili.