ZanimljivostiPonedeljak 09. Dec 2013 10:10

Crna Gora: Četiri osobe nestale za 10 dana

U Crnoj Gori je za poslednjih deset dana prijavljen nestanak četiri osobe - trojici mladića, starosti od 20 do 33 godine, izgubio se trag u Podgorici, dok je u Bijelom Polju prijavljen nestanak pedesetsedmogodišnjeg muškarca.

Sva četiri nestanka prijavljena su crnogorskoj policiji koja danonoćno pokušava da riješi ove misterije.

Prvo je, kako se navodi, krajem novembra prijavljen nestanak Beranca Ratka Nišavića (20), studenta Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici.

Potom je 2. decembra u Podgorici prijavljeni nestanak i Antona Dedivanovića (33).

On je, kako je ispričala njegova porodica, izašao iz kuće koja se nalazi u naselju Stara varoš, nakon čega se i njemu izgubio svaki trag.

Priča o misterioznim nestancima je nastavljena pošto je 8. decembra u Podgorici prijavljeno da je nestao G.M. (31) sa Vrela ribničkih, a u Bijelom Polju pedesetsedmogodišnji muškarac.

Izvor: Blic

KOMENTARI

 

Zanimljivosti


Ispovijest monaha: Znam kako su stradali članovi EKV – a

Nekad diplomirani stomatolog Aleksandar Jovanović, danas monah Arsenije, u ostroškoj keliji otvorio je dušu novinarima podijelivši s njima potresnu priču o stradanju svojih prijatelja, ikona jugoslovenskog roka iz benda Ekaterina Velika.

Ove blogerke je Crna Gora zadivila više nego mnoge druge svjetske top destinacije

Turistička organizacija opštine Budva nastavlja organizaciju studijskih posjeta čuvenih blogera kako bi putem sve popularnijih društvenih mreža doprinijeli promociji turističke sezone u Budvi.

VIDEO: Otkriveno kako su se gradile piramide!

Hiljadama godina tajna o izgradnji piramida u Egiptu zbunjivala je svijet.

Pivara sa partnerima organizuje „Rrock and Recycle“ kampanju

Pivara „Trebjesa“  u saradnji sa partnerima i ove godine organizovaće nekoliko ekoloških akcija na festivalu Lake Fest, koji počinje u Nikšiću 25.

Čudesna Crna Gora -nova emisija na TV Vijesti

O ljepoti Crne Gore ispričano je mnogo priča, ispjevano mnoštvo pjesama i napisan veliki broj knjiga.