ZanimljivostiPonedeljak 09. Dec 2013 10:10

Crna Gora: Četiri osobe nestale za 10 dana

U Crnoj Gori je za poslednjih deset dana prijavljen nestanak četiri osobe - trojici mladića, starosti od 20 do 33 godine, izgubio se trag u Podgorici, dok je u Bijelom Polju prijavljen nestanak pedesetsedmogodišnjeg muškarca.

Sva četiri nestanka prijavljena su crnogorskoj policiji koja danonoćno pokušava da riješi ove misterije.

Prvo je, kako se navodi, krajem novembra prijavljen nestanak Beranca Ratka Nišavića (20), studenta Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici.

Potom je 2. decembra u Podgorici prijavljeni nestanak i Antona Dedivanovića (33).

On je, kako je ispričala njegova porodica, izašao iz kuće koja se nalazi u naselju Stara varoš, nakon čega se i njemu izgubio svaki trag.

Priča o misterioznim nestancima je nastavljena pošto je 8. decembra u Podgorici prijavljeno da je nestao G.M. (31) sa Vrela ribničkih, a u Bijelom Polju pedesetsedmogodišnji muškarac.

Izvor: Blic

KOMENTARI

 

Zanimljivosti


Koje su najveće zablude o horoskopu?

Postoji mnogo zabluda i pitanja koja se stalno postavljaju u astrologiji, ali ako želite da razjasnite neke od njih, na pravom ste mjestu.

Osmomartovski sajam "Poklanjamo damama" i Kviz za djecu "Ja prošetah Podgoricom"

Za sve koji planiraju da originalnim poklonom iznenade svoje drage dame,  šoping centar Mall of Montenegro u saradnji sa firmom Đoković d.

Najnevjerovatnije škole na svijetu: Četvrta po redu će vas posebno iznenaditi!

Dok budete čitali ovaj tekst sigurno će vam biti nerealno da su neke od ovih škola zaista postojale, a neke i dalje postoje!

FOTO/VIDEO: "Čekaj me": Priča o najljepšoj, besmrtnoj, ljubavnoj pjesmi zalediće vam srce

"Čekaj me, i ja ću sigurno doći" je po mišljenju mnogih najljepša ljubavna pjesma na svijetu ikada napisana.

Carinici pronašli flašu u kojoj se nalaze zmija, škorpija i biljno korijenje!

Carinici su na Aerodromu "Nikola Tesla" našli u izgubljenom prtljagu jednog putnika flašu sa tradicionalnim kineskim pićem u kome se nalaze zmija, škorpija i biljno korijenje.

VIDEO: Momak stavio jare u rernu?

Da na ovom svijetu postoji mnogo divnih ljudi koji će pritrčati u pomoć svakom, svjedoči i slučaj Denisa Albauga, koji je uspio da spasi novorođeno jare od hladnoće.

test