Petak, 29.12.2023 | 14:16
IZVOR: index.hr

VIDEO: Laskava TITULA u 2023. godini - Ova pjevačica ima NAJLJEPŠE LICE NA SVIJETU, pogledajte ko je još na LISTI

Tradicionalna lista TC Candlera i Nezavisnih kritičara svake godine bira najljepše lice.




Foto: YouTube screenshot/Nancy 낸시

S kreiranjem takvih lista su započeli 1990. godine, a mnogi tvrde da je to "najraznolikiji izbor ljepotica" pa se na njemu često nađu potpuno nepoznata imena.

Jedno takvo je ove godine zasjelo na prvo mjesto. Titulu najljepšeg lica za 2023. godinu ponijela je korejsko-američka pjevačica Nancy Jewel McDonie. Nancy ima 23 godine i bila je najmlađa članica K-pop grupe Momoland koja se raspala u ferbuaru ove godine. Nakon toga, nastavila je sa solo karijerom.

Na drugom mjestu našla se ruska infuenserka Dasha Taran, a na trećem korejsko-japanska pjevačica Sana Minatozaki. Na četvrtom mjesto je zasjela puno poznatija izraelska glumica Gal Gadot. Godine 2004., kad je navršila 18 godina, postala je Miss Izraela. Nakon toga je dvije godine služila obvezni vojni rok u izraelskoj vojsci te je istovremeno gradila karijeru kao glumica i manekenka. Najpoznatija je po ulozi Diane Prince u filmu Wonder Woman. 

Prošlogodišnja pobjednica ove liste Jasmine Tookes završila je ove godine na petom mjestu. Šesto mjesto zauzela je reperka Sitala s Tajlanda. Ona je bivša članice grupe H1-KEY. Na sedmom mjestu je Eleen Suliman, TV voditeljka i model iz Saudijske Arabije. Kanadska šahistkinja i DJ Andrea Botez je na osmom mjestu dok je na devetom južnokorejska pjevačica i glumica Kim Ji-soo, inače članica ženske grupe Blackpink. Na desetom mjestu nalazi se australijska pjevačica Savannah Clarke.

Pobjednica najljepšeg lica 2020. godine bila je izraelska glumica Yael Shelbia koja je ove godine završila na 13. mjestu. Američka glumica Sydney Sweeney je na 25. mjestu. Sydney je inače zvijezda spota novog singla Angry od Rolling Stonesa. Jedna je od najzgodnijih glumica današnjice te je nedavno priznala kako je umalo otišla "pod nož" kao tinejdžerka jer je željela smanjiti svoje grudi.

Ariana Grande je na 79. mjestu. Britanska glumica Emma Watson zauzela je 83. mjesto, dok je 90. po redu na listi australijska glumica Margot Robbie.

Robbie je jedna od najtalentovanijih glumica svoje generacije. Glumila je u brojnim holivudskim filmovima, sa zijezdama poput Leonarda DiCaprija, Brada Pitta, Quentina Tarantina, Grete Gerwing. Glumila je i u ovogodišnjem velikom ljetnom hitu Barbie. Margot je za taj film navodno dobila platu od 50 miliona dolara uz bonuse na bioskopskim blagajnama. Udata je za filmskog producenta Toma Ackerleyja.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Opština Bar opredijeljena za koncept NULTOG OTPADA

Nedjelja, 28.04.2024 | 15:01

U okviru projekta "Osnaživanje kapaciteta i procesa za dobro upravljanje u Crnoj Gori", koji sprovodi Međunarodni republikanski institut (IRI), u Budvi je održana dvodnevna tematska sesija o zaštiti životne sredine na lokalnom nivou. Učesnici sesije bili su predstavnici četiri crnogorske opštine: Bara, Cetinja, Plava i Žabljaka.

RECEPT za tiramisu s jagodama koji se BRZO priprema i još BRŽE NESTANE sa TANJIRA

Nedjelja, 28.04.2024 | 14:54

Obožavate tiramisu?

Andrija Milošević donio ODLUKU, fanovi ODUŠEVLJENI - "Vrijeme je za NOVE STVARI" (VIDEO)

Nedjelja, 28.04.2024 | 14:37

Andrija Milošević već više od 25 godina glumi, smišlja, piše, kreira i producira značajne umjetničke i komercijalne sadržaje.

Znate li šta je VITANIN N?

Nedjelja, 28.04.2024 | 14:25

Vitamin N neophodan je za fizičko i mentalno blagostanje, oslobađa nas stresa, puni energijom kada smo loše raspoloženi i jača imunitet. O čemu se zapravo radi?

Nenezić: PONOSAN sam što sam sa svojim sugrađanima spriječio kupovinu feribota "AF Francesca"

Nedjelja, 28.04.2024 | 14:19

Predsjednik barskog parlamenta i poslanik Socijaldemokrata (SD) Branislav Nenezić kazao je danas da je ponosan što je sa građanima Bara upio da spriječi kupovinu feribota “AF Francesca”.

Kontrola optužnice: Slavko Stojanović sjutra PRED SUDOM

Nedjelja, 28.04.2024 | 14:13

Bivši direktor Uprave policije Slavko Stojanović naćiće se sjutra pred podgoričkim Viši sudom, za kada je zakazana kontrola optužnice u predmetu koji Spcijalno državno tužilaštvo vodi protiv njega.

TRIK kako da vam mlijeko NE ISKIPI, voda NE PRELIJE...

Nedjelja, 28.04.2024 | 13:59

Kuvanje može biti zadovoljstvo, ali čišćenje ploče za kuvanje nakon svakog obroka može biti prilično naporan posao.

Liberalna partija sjutra organizuje PROTEST ispred Ustavnog suda

Nedjelja, 28.04.2024 | 13:47

Liberalna partija LP organizovaće sjutra protest ispred zgrade Ustavnog suda u Podgorici sjutra u 12 sati.

Kućni lijek za MAMURLUK - Ako ste popili malo više, razbistrite glavu uz ovaj PRIRODNI NAPITAK

Nedjelja, 28.04.2024 | 13:29

Mnogi vikendom umiju da pretjeraju s alkoholom kada izađu u provod. Evo kako da ga brzo izbacite iz tijela.

U toku ISTRAGA zbog NAPADA golmana Pavličića na saigrača Ivanovića

Nedjelja, 28.04.2024 | 13:08

Saopšteno je iz Uprave policije.