Utorak, 04.08.2020 | 15:16
IZVOR: kolektiv.me

CEDIS: I u ČETVRTAK radovi na mreži, evo gdje neće biti struje

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 06. avgusta, bez napajanja električnom energijom će ostati:
Foto: Ilustracija, pixabay

Podgorica

- u terminu od 08 do 14 sati: dio Golubovaca, dio Balabana, Odžino polje, Gošići i Mataguži.

- u terminu od 08 do 16 sati: dio Donje Gorice uz Moraču kod fudbalskih terena, dio Gornje Gorice-dio ul. Miloja Pavlovića i dio uz magistralu, dio Zagoriča oko groblja, dio Gornjih Vranića i Miletine Njive.

Tuzi

- u terminu od 07:30 do 18 sati: Ramza Ćaf, Spinja, Gornje i Donje Drume, Božaj, Kremza, Vitoja, granični prelaz Božaj, Skorać, Arza, Barlaj, Karaula Jagoda, Helnica, Traboin i Nabom.

- u terminu od 08 do 15 sati: Dušići, Kodra, Lekovići, Vranj, dio Sukuruća, Vladne i Dubrave.

Danilovgrad

- u terminu od 07:30 do 15 sati: dio Glavice i Orja Luka.

Cetinje

- u terminu od 08 do 12:30 sati: Zagrablje, Savatrans, Kasomi, Romi, Konak Muhadinovića, Vrela, vodoizvorište Vrela, Golijani, Ugnji, Očinići, Borišići, Očinića Poljane, Obzovica, Prekornica, Pačarađe, Drenov Do i Gluhi Do.

- u terminu od 08 do 17 sati: Donji Kraj, Lješev Stup, Prediš, Pejovići, Proseni Do, Lipa, Dugi Do, Ržani Do, Grab, Zaljut, Bata, Jasen, Musta Rupa, Izvori, Tisovac i Kobilji Do.

- u terminu od 13 do 15 sati: Rijeka Crnojevića.

Nikšić

- u terminu od 08 do 15 sati: Dio Rastovca, dio Vidrovana, dio Gornjeg Polja, Vodovod-Vidrovan, dio Vidrovana, Kaptaža-Vidrovan, dio Gornjeg Polja, Orah, Šipačno, Pišteta, Praga, Dubrave, Jasenovo Polje, Lipova Ravan.

- u terminu od 09:30 do 16 sati: Dio Bulevara Vuka Mićunovića, Ul. Josipa Sladea, dio Ul. Njegoševe, Ul. Ljubljanska.

- u terminu od 12 do 16 sati: Dio Bulevara 13. Jul, Ul. Straševska, Ul. Šavnička, dio Kličeva.

Plužine

- u terminu od 08 do 15 sati: Dio Goranska-Šume.

- u terminu od 08 do 17 sati: Bajovo Polje, Potrk, Duba, Zaborje, Polja Pejovića, Bukovac, Miljkovac, Rudinice, Seljane i Zakamen.

Bar

- u terminu od 08 do 18 sati: Vitići

Ulcinj

- u terminu od 08 do 13 sati: Meraja i dio naselja Nova Mahala kod vile Pelivan.

- u terminu od 08 do 15 sati: Zoganje i dio naselja Donja Briska Gora.

Kotor

- u terminu od 08 do 18 sati: Krivošije, Dragalj.

Herceg Novi

- u terminu od 11 do 13 sati: Bijela: Dječiji dom i potrošači oko njega, potrošači od Osnovne Škole Orjenski Bataljon do Brodogradilišta, potrošači oko Centra za kulturu Bjele. Baošići: Grabi, Navarinsko polje, potrošači oko stare vile Margot. Norveško naselje, potrošači ispod magistrale od Restorana Papagaj do prodavnice IDEA na obali, kamp Baošići. Kratkotrajni prekidi u periodu izvođenja radova.

- u terminu od 13 do 14 sati: Đenovići: potrošači u okolini groblja, ispod i iznad magistrale, potrošači na Pršut krivini, kampovi u Đenovićima, potrošači oko mjesne zajednice u Đenovićima, Hotel Fanfani. Kumbor: potrošači iznad kompleksa Porto Novi, potrošači od kompleksa Porto Novi do Pršut krivine. Kratkotrajni prekidi u periodu izvođenja radova.

Andrijevica

- u terminu od 08:30 do 14:30 sati: Dio sela Trešnjevo.

Berane

- u terminu od 08:30 do 14:30 sati: Petnjik, Dapsići, Tmušiće, Batuni, Ranč, Mršina Bara, Planinski prevoj Lokve, Donja Rženica, Zagorje, Kaludra, Rovca i Lisijevo Polje.

Bijelo Polje

- u terminu od 09 do 15 sati: Kostići, Babića Brijeg, Čokrlije, Krstače, Mahala, Grubješići, Kičava, Pavino Polje, Bijeli Potok, Grab, Biokovac, Vergaševići, Gorice, Kovren, Bliškovo, Stožer, Slatka, Ivanje, Žiljak i Medanovići.

- u terminu od 07:30 do 08:30 sati: Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče, Čokrlije.

- u terminu od 07:30 do 18 sati: Potrk, Obod, Žaljevo, Glibavac.

- u terminu od 08 do 13 sati: Brzava, Medaševine.

- u terminu od 17 do 18 sati: Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče, Čokrlije.

Mojkovac

- u terminu od 09 do 16 sati: Pržišta.

Kolašin

- u terminu od 07:30 do 18 sati: Osreci, Zakrilje, Dugi laz, Vočje, Mioska, Raško, Ljuta, Vozarine, Požnja, Krušev lug, Svrke Dragovića Polje, Redice, Starče, Bojići, Ljevišta

- u terminu od 08 do 15 sati: Dio centra grada (ulica 4. Proleterske i dio potrošača u ulicama: P. Partizanki, Dunje Djokić, Junaka Breze, Radoša Maškovića, Generala Bulatovića, Mojkovačke i trga Borca)

- u terminu od 08:30 do 09 sati: S-3, Veletrgovina, Policija1, Policija 2, Osnovna i Muzička škola, Donji Pažanj i Gornji Pažanj

- u terminu od 09 do 18 sati: Suva Gora, Vranještica.

- u terminu od 13 do 14:30 sati: S-3, Veletrgovina, Policija1, Policija 2, Osnovna i Muzička škola, Donji Pažanj i Gornji Pažanj.

Plav

- u terminu od 09 do 13 sati: selo Babino Polje.

- u terminu od 13 do 14:30 sati: Jara.

Pljevlja

- u terminu od 08 do 18 sati: Crnci, Leovo Brdo, Cerovci, Vrba, Šljuke, Zahum, Meljak, Višnjica

Hodžići i Trnovice.

Rožaje

- u terminu od 09 do 14:30 sati: Halilovići, Kozare, Majdan i Bađov, Carine, Daciće, Gornji Bukelj, Kaluđerski Laz, Betonjerka, Kamenjuša, Punkt Kula, Granični prelaz Kula, Repetitor Kula i selo Bandžov.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

UP: Policija utvrdila da pokušaja otmice u Budvi NIJE BILO

Subota, 19.09.2020 | 13:10

Službenici Centra bezbjednosti Budva su, postupajući po prijavi da se u ovom gradu desio pokušaj otmice desetogodišnje djevojčice, preduzela niz mjera i radnji kojima je utvrđeno da se događaja nije desio, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Odlučeno: Evrovizija će se održati sljedeće godine bez obzira na koronu

Subota, 19.09.2020 | 13:06

Sljedeće godine 22. maja, u Ahoj areni u Roterdamu, dobićemo novog pobjednika Evrovizije, a kako će se takmičenje odvijati zavisiće od toga kakva će biti zdravstvena situacija u svijetu.

Mladunci rasnih pasa sada su DVOSTRUKO SKUPLJI - cijene SKOČILE, evo i zbog čega!

Subota, 19.09.2020 | 12:54

Mladunci popularnih skupih rasa pasa porasla je više nego dvostruko tokom pandemije koronavirusa i sada u prosjeku dostižu i 2.000 eura!

Romaneskna priča poznatog barskog muzičara predstavljena na „Ljetopisu“

Subota, 19.09.2020 | 12:04

Poznati barski pjevač, kompozitor, tekstopisac i vođa grupe „Katapult“ Goran Pejović Gula, promovisao je sinoć na „Barskom ljetopis“ svoj književni prvijenac. Roman „Let plavog safira“ opisuje istinite događaje koji su se desili u Baru početkom dvije hiljaditih godina.

GO URE: Eksperta vlada i demonopolizacija institucija da budu ključni principi nove većine

Subota, 19.09.2020 | 11:49

Na sjednici Glavnog odbora Građanskog pokreta URA koja je održana sinoć konstatovano je da je na minulim parlamentarnim izborima održanim 30. avgusta urađena velika i istorijska stvar zacrtana u programu ove partije a to je smjena vlasti na miran i demokratski način na izborima, stoji u saopštenju iz Građanskog pokreta URA.

Mihajlović priznao: "Da tog 25. avgusta nijesam bio na utakmici protiv Verone, UMRO BIH"

Subota, 19.09.2020 | 11:23

Srpski trener Siniša Mihajlović priznao, tokom razgovora sa italijanskim medijima, da bi "umro" da mu nisu dozvolili izlazak iz bolnice i odlazak na utakmicu tokom liječenja od leukemije!

Medojević: Đukanović i DPS su najveća PRIJETNJA miru i bezbjednosti

Subota, 19.09.2020 | 11:05

Predsjednik Crne Gore i njegova teroristička organizacija DPS-a su najveća prijetnja miru i bezbjednosti. Monstruozna organizacija zasnivana na švercu narkotika i cigareta i pranju novca mora biti zabranjena, njena imovina nacionalizovana a ključne vođe optužene i osuđenje pred sudovima Crne Gore, saopštio je danas predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

CEDIS: Ekipe održavanja u avgustu intervenisale 1.847 PUTA

Subota, 19.09.2020 | 10:43

Korisnici elektrodistributivnog sistema su u avgustu preuzeli ukupno 211.070.466 kWh električne energije, što je za oko 20 odsto manje u odnosu na isti period prošle godine. U opštinama Regiona 4 (Budva, Bar i Ulcinj) zabilježen je pad preuzete energije od oko 40 odsto u odnosu na vrijednosti ostvarene tokom avgusta prošle godine, sapšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

Rijetki su oni kojima se OVO posrećilo: ONE su rekle “DA” svojim obožavateljima

Subota, 19.09.2020 | 10:16

Sasvim je normalna pojava da u tinejdžerskim godinama imate simpatiju iz svijeta muzike, sporta ili filma. Ali kolika je vjerovatnoća da se vaša selebriti simpatija zaljubi u vas, pa da još i završite pred oltarom ili matičarem. Samo su rijetki oni kojima se baš toliko posrećilo, a u nastavku teksta pročitajte i kome.

Ona je bila jedna od NAJMOĆNIJIH žena SAD-a: PREMINULA Rut Bejder Ginsburg

Subota, 19.09.2020 | 10:14

Rut Bejder Ginsburg, sutkinja Vrhovnog suda i jedna od najuticajnijih žena u SAD, preminula je poslije teške bolesti, čime je otvorena pozornica za još jedan sukob republikanaca i demokrata, ovaj put oko izbora njenog nasljednika.