Uslovi korišćenja

Informacije na Internet stranici Kolektiv.me informativnog su sadržaja i podložne su promjenama bez prethodne najave. Kolektiv.me ne odgovara ni za kakve posledice prouzrokovane promjenama sadržaja. Kolektiv.me takođe nije odgovoran za tipografske greške. Svi korisnici imaju pravo da besplatno koriste sadržaj Kolektiv.me, ukoliko ne krše pravila korišćenja i ukoliko nije napomenom zaštićen (Fotogalerija). Pristup Kolektiv.me i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta. Sadržaji objavljeni na Internet stranici Kolektiv.me ne smiju se distribuirati ili koristiti na bilo koji drugi način u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Kolektiv.me portala. Kolektiv.me takođe ne odgovara za poruke uvredljivog ili neprimjerenog sadržaja objavljenih u komentarima unutar članaka iz razloga što ne može u potpunosti kontrolisati sve poruke. Dotične rubrike funkcionišu kao oblik javnog medijskog dobra gdje građani slobodno izražavaju svoje mišljenje koje ne podliježe uređivačkoj politici Kolektiv.me.

ZAŠTITA KORISNIKA

Prikupljene lićne podatke korisnika Kolektiv.me će koristiti samo u dobroj namjeri i u skladu sa zakonom i neće ih objavljivati niti učiniti dostupnima trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika. Korišćenjem svih djelova stranice www.kolektiv.me prihvataju se navedeni opšti uslovi korišćenja te se smatra da su korisnici u svakim trenutku upoznati s njima. Za dodatna pitanja u vezi korišćenja stranice Kolektiv.me i sadržaja koja bi mogla biti nejasna vama (čitaocima) molimo Vas da se obratite na email info@kolektiv.me Kolektiv.me polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala smatraće se kršenjem autorskih prava Kolektiv.me portala i podložno je tužbi. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Kolektiv.me, partneri, korisnici….) smatraće se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Kolektiv.me će odmah razmotriti primjedbe nosilaca koji smatraju da im je objavljivanjem sadržaja na portalu povređeno sopstveno autorsko pravo. U slučaju da se utvrdi da se radi o povredi autorskog prava tekst, fotografija i dr. biće skinuti sa portala.

LINKOVI NA SPOLJNE STRANICE

Kolektiv.me sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Kolektiv.me ne snosi odgovornost za sadržinu web stranica izvan svog portala.

PREUZIMANJE SLIKA

Preuzimanje slika sa Kolektiv.me portala je isključivo dozvoljeno uz vidno naznačeni logo našeg portala. Grupno preuzimanje slika je strogo zabranjeno bez naše dozvole. Svako isjecanje ili naknadno obrađivanje naših slika bez vidno označenog polja gdje se jasno stavlja do znanja da je u pitanju slika Kolektiv.me portala podložno je tužbi!


© Kolektiv.me sva prava zadržana