Ponedjeljak, 21.09.2020 | 19:42
IZVOR: telegraf.rs

Astrologija otkriva: Datum kada ste upoznali VOLJENU osobu govori o vašem odnosu

Veza može da zavisi od datuma kada ste je započeli.




Foto: Pixabay, Ilustracija

22. mart - 20. april

U ovoj vezi nikada neće biti monotono. Dosta strasti i iskrenosti, a veza čvrsta, puna iznenađenja. Problemi koji mogu nastati rješavaju se u intimnom zagrljaju sa dosta erotike. Nakon toga iskren razgovor rješava sve poteškoće. Očekujte neočekivano, ali iskreno i direktno.

20. april - 20. maj

Odnos nastao u ovom periodu je stabilan. Bićete oslonac jedno drugom. Mnogo uživanja, strasti i lijepih trenutaka vas čeka. Ne zaboravite na svakodnevne obaveze i razmišljajte o dnevnim obavezama i ljudima koji vas okružuju.

21. maj - 20. jun

Akcenat na dobroj komunikaciji i druženju među partnerima. Dobri ste životni saputnici. Vama nikada neće biti dosadno. Vrijeme provodite u izlascima i druženju sa prijateljima i vama bliskim ljudima. Nema ljubomore. Jedina mana je mogućnost preokupacije društvom. Oprez da ne izgubite osjećaj pripadnosti, pa da veza podsjeća više na prijateljstvo.

21. jun - 22. jul

Veza puna ljubavi i nježnosti. Prava romansa. Javlja se potreba da ostanete zauvijek zajedno i ostvarite porodicu sa puno djece. Planirate zajednički život u harmoničnom lijepom okruženju. Volite da ste zajedno i više nego što je to moguće. Oprez da ne izgubite svoje ja.

22. jul - 22. avgust

Veza puna strasti, ali i rasprave, sa dosta dramatičnih situacija. Toplina i nježnost prisutni su u intimnim trenucima. Romantika je tu i vas nije briga šta drugi misle o vama kao paru. Vi jednostavno djelujete savršeno i kada to i nije baš tako.

23. avgust - 22. septembar

Ova veza donosi sigurnost, stabilnost u svakom smislu. Otvoreni razgovori, iskreni bez većih rasprava krase ovu vezu. Jako se pronalazite u intelektualnim razugovorima i rješavanju tekućih problema. Oprez da vremenom ne ponestane strasti.

23. septembar - 22. oktobar

Važnost dajete uživanju. Volite lijepa mjesta za izlaske, lijepa druženja. Uživate u svakom trenutku. Moguće je da ćete biti neodlučni i pomalo neiskreni u vezi. Mogu vas poljuljati i tuđa mišljenja, pa se trudite da slušate svog partnera, a ne druge.

24. oktobar - 22. novembar

Veza puna ljubomore i želje za dominacijom. Koliko god na početku ulažete u prevelike emocije, toliko može doći do sukoba kada se bolje međusobno upoznate. Strast je ta koja će vas održati.

22. novembar - 21. decembar

Veza koja vam pruža slobodu. Razumijete se i poštujete. Dosta izlazaka predstoji i avanturističkih momenata. Težnja ka slobodnom izražavanju emocija i strasti, pa budite obazrivi i zabavni da posle nekog vremena neko drugi ne bi zamijenio interesovanja su bila zajednička.

22. decembar - 19. januar

I ako ulazite u vezu sa osobom koja je možda mlađa od vas, imaćete utisak da je ta osoba starija i stabilnija od vas. Dok oni koji uđu u vezu sa starijom osobom mogu osjećati suprotno. Odnos nastao u ovom periodu je vrlo stabilan. Brzo ćete riješavati probleme. Razumjevanje kada su bitne stvari u životu. Oprez da vremenom ne izgubite bliskost i ponestane strasti.

21. januar - 19. februar

Mogući nagli ulascu u vezu kao i izlasci iz iste. Sigurnost u ovoj vezi pomalo lebdi u vazduhu. Ipak, predstoji lijepo druženje, strasti koje obećavaju samo ako osobi date slobodu u svakom smislu i ako nema ljubomornih scena. Savladajte sebe kada se suočite sa stvarnošću.

19. februar - 21. mart

Ove veze su figurativno tragične. Filmske ljubavi. Svi znamo da sve i nije baš tako kako izgleda. Dakle, prevelika idealizacija partnera dovodi do razočarenja i patnje. Ove veze mogu opstati samo ako jedan drugog pustite da pliva slobodno. Pa, uživajte, ali ne zaboravite da date slobodu i maštu jedno drugom.

Izvor: www.telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Mlad Mjesec u Biku stiže 8. maja - A za ova DVA ZNAKA donosi brojne PROMJENE

Utorak, 07.05.2024 | 12:20

Mlad Mjesec stiže 8. maja u znaku Bika, a astrolozi kažu da je ovaj "karmički" i da dolazi usljed vrlo burnog i intezivnog astrološkog perioda.

Stiže nagrada za sav RAD I TRUD - Jedan horoskopski znak biće NAJSREĆNIJI u maju

Utorak, 07.05.2024 | 08:45

Poznati astrolog otkrio je koji će horoskopski znak biti najsrećniji tokom maja.

Privlačićete NOVAC poput magneta - Provjerite da li ste ROĐENI na ove DATUME

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 20:32

Kosmički tranziti na dan našeg rođenja umnogome utiču na naš karakter i tip ličnosti, a pripadnost određenom znaku Zodijaka ističe naše talente, sposobnosti i svrhu u životu.

MAJ je njihov mjesec: PET horoskopskih znakova koje čekaju velike POSLOVNE PROMJENE

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 13:43

Brzo provjerite da li je vaš horoskopski znak na listi – jer ovih 5 znakova Zodijaka mogu doživjeti promjene u karijeri i finansijama u maju 2024.

Otkrivanje zvijezda: Istina, mitovi i značaj horoskopa

Nedjelja, 05.05.2024 | 14:20

Zvijezde su oduvijek fascinirale ljudski um. Od drevnih civilizacija do modernog doba, ljudi su proučavali nebeska tijela u potrazi za odgovorima na pitanja o svojoj sudbini, ljubavi, karijeri i sreći. Jedan od najpopularnijih alata za ovu potragu je horoskop - astrološki sistem koji tvrdi da položaj zvijezda i planeta u trenutku našeg rođenja može uticati na naš karakter i životni put.

Srijeda donosi KIŠU? Pročitajte šta kažu meteorolozi

Utorak, 07.05.2024 | 22:00

Pročitajte vremensku prognozu za srijedu 08. maj.

Pokret Evropa sad predao listu za lokalne izbore u Andrijevici

Utorak, 07.05.2024 | 21:42

Pokret Evropa sad predao je listu za lokalne izbore u Andrijevici pod nazivom: Pokret Evropa sad – Nova šansa za Andrijevicu- dr Dragana Vučević.

"Nervoza čini svoje, ali ovaj meč već zaboravljamo"

Utorak, 07.05.2024 | 21:31

Na 11. utakmici koju je vodio protiv Budućnost Volija otkada se vratio na klupu Partizana, Željko Obradović je doživio drugi poraz.

Žakelj: Moglo je da ode na drugu stranu, ali smo zaslužili pobjedu

Utorak, 07.05.2024 | 21:15

Poslije šest uzastopnih poraza, košarkaši Budućnost Volija su konačno riješili rebus zvani Partizan.

Pogledajte - Miloš BIKOVIĆ podijelio FOTOGRAFIJU s našeg primorja

Utorak, 07.05.2024 | 21:05

Mnoge poznate zvijezde kada praznične kao i dane odmora koriste da provedu pored mora i to našeg.

JUBILEJ: Deveta simfonija puni 200 godina

Utorak, 07.05.2024 | 20:54

Deveta simfonija Ludviga van Betovena prvi put je izvedena prije 200 godina davnog 7. maja 1824. a tom prilikom doživela je veliki uspeh.

Zirojević: Duže je Navaljni živio u Putinovom gulagu, nego što će Katnić u pritvoru ako ovako nastavite

Utorak, 07.05.2024 | 19:38

Poslanik Socijaldemokrata i član Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu, Nikola Zirojević, reagovao je na, kako je kazao, “neljudski odnos prema bivšem glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću kojeg nadležni državni organi ne gone, već ubijaju”.

Ukusne i korisne: Jagode oporavljaju tijelo i nude niz drugih benefita

Utorak, 07.05.2024 | 19:25

Osim što su ukusne, jagode nude i brojne zdravstvene prednosti. One sadrže brojne hranjive sastojke i antioksidanse. Jedna šolja jagoda (otprilike 144 grama) sadrži 196 kalorija, jedan miligram natrijuma, 220 miligrama kalijuma, 19 miligrama magnezijuma i 85 miligrama vitamina C.

DIJETA SA KUVANIM JAJIMA: Kalorije se bukvalno prže, a ostaje čista energija! Rezultati vidljivi već za SEDAM dana

Utorak, 07.05.2024 | 19:07

Dijeta sa kuvanim jajima je najpoželjnija odmah poslije Uskršnjih praznika

Za ovo niste znali: Sta se krije iza običaja cijepanja majica kada neko postane otac

Utorak, 07.05.2024 | 18:34

Cijepanje majica ili košulja kao običaj kada neko postane otac i dalje je živ na našim prostorima, ali rijetko ko zna zašto se ovaj običaj održava i šta simbolizuje.