Ponedjeljak, 04.01.2021 | 20:19
IZVOR: telegraf.rs

VELIKI horoskop za 2021. - Evo šta zvijezde spremaju za vas i vašu porodicu

Od novih domova do putovanja, evo šta vas i vaše najmilije očekuje ove godine.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Poznati britanski astrolog koja se predstavlja pseudonimom Mistična Meg otkrila je šta pripadnici svih znakova Zodijaka mogu očekivati 2021. godine u porodičnim odnosima, zdravstvenom segmentu i na polju zabave.

OVAN

PORODIČNI FOKUS: Neptun ublažava vaše stavove 2021. godine, a vi se možete opustiti u porodičnom okruženju umjesto što imate konstantnu potrebu za izolacijom. Novi start vas čeka između kraja juna i početka decembra.

Do aprila, Mars će vam podariti pregovaračke moći i uspjećete da sklopite dogovor o imovini. Od sredine juna do sredine jula, kada je Sunce u vašoj matičnoj zoni, planirajte - sve će vam se ostvariti!

ZDRAVLJE: Glavobolje od stresa ili napetosti, plus preopterećenost mislima i planovima, slabe su tačke Ovna. Neka vam 2021. bude godina za nadoknadu vremena posvećenog samo sebi. Rehidrirajte se. Oktobar će biti sjajan mjesec za vođenje dnevnika kako biste imali u vidu koliko obaveza preuzimate na sebe i da li su vaši kapaciteti toliko moćni. Ali, već 7. septembra desiće se prekretnica i više ćete pažnje obratiti na cjelokupno zdravlje.

RAZONODA: Razmjena recepata sa prijateljima ili porodicom može proširiti vaše horizonte kulinarstva, a to vas može usmeriti i ka nekom takmičenju u ovoj oblasti. Sve vrste sportova na otvorenom pričiniće vam neopisivo zadovoljstvo. Krenite u avanturistička putovanja, kamp prikolicom ili čamcem.

Sunčano primorsko mjesto na slovo "B" i planina sa ženskim imenom biće pun pogodak. Vaše vrijeme za vrhunac uživanja su 26. maj i 4. decembar.

BIK

PORODIČNI FOKUS: Pun mjesec 28. januara preokrenuće sve! Ne borite se protiv promena, jer je 2021. godina u kojoj će vam te promjene donijeti uspjeh. Sredinom juna Mars uskače sa velikim idejama, pa provjerite da li su svi u vašoj porodici na istoj strani. Saturnu je godina teška za ljubav i pomirenja.

Ako čeznete za životom na dva mjesta, ovaj san se može obistiniti, posebno od januara do maja kada Jupiter pokreće vašu zonu postavljanja ciljeva. Događaj koji povezuje tri generacije ići će u pravom smjeru na ljeto, a 5. novembra pripremite se za porodični vatromet!

ZDRAVLJE: Volite luksuz i ova godina nije izuzetak. Ali ušteda novca traženjem polovnih stvari, jeftinih odmarališta ili hotela može da donese razočaranje. Važno je da pazite na grlo i glas. Nadoknadite tečnost u organizmu i trudite se da makar pola sata svakog dana provedete u tišini, daleko od svih. Ne bi bilo loše da napravite i plan ishrane, ali i da ga se pridržavate.

Dani zdravlja, 28. marta i 6. oktobra omogućavaju vam uvid u eventualne probleme na koje do sada niste obraćali pažnju. Merkurov negativan uticaj završava se 30. avgusta - tada ćete konačno moći da odahnete po pitanju zdravlja.

RAZONODA: Ventil za opuštanje divljim plesom u dnevnoj sobi ili "kuhinjskoj diskoteci" je sjajan za vas. Pokušajte da ne budete previše rigidni u vezi sa planovima, jer otkazani sastanak može dovesti do nečega još boljeg, posebno u proljeće. Za Bika je nepohodno povremeno udaljavanje od ljudi i civilizacije, kao i povratak prirodi.

BLIZANCI

PORODIČNI FOKUS: Stabilni Saturn se fokusira na vaš sektor istine 2021. godine. Nije lako tražiti promjenu, ali možete to učiniti - i nastavite tako dok ne vidite rezultat. Bilo koji projekat koji zatekne članove porodice da uče ili rade zajedno može dobro proći ove godine - posebno prije maja i posle oktobra. Mars preokreće zabavni porodični scenario 29. jula i olakšava atmosferu. Uranova pozicija na vašem grafikonu za 2021. vodi vas prema ruralnim sredinama.

ZDRAVLJE: Rutina nije vaš prirodni modus operandi, pa započnite godinu time što ćete sebi obećati da ćete isprobati nove stvari. Sport ili aktivnosti sa istočnjačkim elementima mogu vam blagotvorno uticati na mentalno zdravlje. Duboko, sporo disanje, umiriće vas i stvoriti ravnotežu, a 27. aprila i 4. novembra doći će do pojačane energije Marsa, kada će vam biti potrebno neka malo snažnija aktivnost. Krajem oktobra krenite na fitnes - to će vam pomoći da prodišete.

RAZONODA: Ako ste ikada razmišljali o učenju sviranja nekog instrumenta, ovo je vaš trenutak - imate skrivene vještine spremne za otkrivanje. Bilo koji kontakt sa prirodom zadovoljiće Blizance 2021. godine. Jupiter uskače i izlazi iz vašeg novog horizonta i donosi vam iznenađujuće putne karte, plus priliku da zakoračite na neke avanturističke staze.

RAK 

PORODIČNI FOKUS: Pluton je ove godine pokretačka snaga u vašoj zoni zajedništva, i da, to znači raditi stvari na svoj način. Ali ovo možete tako dobro "prodati" ostatku porodice i zajedno postići pravi napredak.

Sjajno vrijeme za saradnju započinje 13. januara, a Merkur u aprilu pojačava šanse za uspjeh u velikim  ciljevima. U novembru i decembru možete da testirate granice i povjerenje i shvatite koliko veze mogu da budu jake. 

ZDRAVLJE: Ubrzajte metabolizam uz manje i češće obroke, i i vježbajući. Napravite mehanizam za suzbijanje anksioznosti - meditirajte, radite jogu, šetajte u prirodi. Ključni dani su 26. maj i 4. decembar -  dani u kojima prepoznajete svoju snagu volje i šta ona može učiniti. Mars završava godinu iznenađenjem za dobrotvorni izazov koji vas motiviše.

RAZONODA: Pokušajte da budete društveniji u 2021. godini! Možete izaći iz sjenke stidljivosti i zaiskriti pred publikom. Pored toga, blistate u neformalnim okruženjima na otvorenom. Pokretanje biznisa koji meša sve ove elemente pretvara posao u zabavu. Praznici su dobitna kombinacija za Raka 2021. godine, a ovo može biti vaša godina za kurs pisanja ili slikanja ili za proučavanje predmeta kojima se vaš um neprestano bavi.

LAV

PORODIČNI FOKUS: Ove godine imate nepokolebljivu odanost Saturnu i ovo vas čini tako nježnim članom porodice. Vjerujete u ono što znate, a ne u ono što čujete i zaustavljate bilo kakve tračeve. Održavanje stabilnih finansija i ljubavi su odvojeni segmenti. Neptun drži emocije blizu površine, posebno između 25. juna i 1. decembra, a vi možete da se prepustite ranjivosti. Mlad Mjesec 4. novembra donosi najavu velikog događaja. Kombinacija Jupiterovih grafikona čini ovu godinom kontrasta životnog stila.

Do sredine maja postavljeni ste na jedno mesto, ali u junu i julu prelazite na nešto sasvim drugo. Obratite pažnju - 27. aprila posjetićete dom koji bi jednog dana mogao biti vaš.

ZDRAVLJE: Rutina istezanja uz gledanje televizije ili bilo koji drugi način da se manje sjedi, a više kreće, preporuka je za 2021. godinu. Tokom proleća usredsredite se na unutrašnji, a ne na spoljašnji uspjeh, dakle, sve je u tome kako se osjećate, a ne kako izgledate. Vaše samopouzdanje će se promeniti. Od juna pa nadalje, Mars još više pojačava energiju i svideće vam se upoznavanje potpuno novog sporta. Ali ne zaboravite da se pravilno zagrijete ako želite da vidite rezultate.

RAZONODA: Zamjenom vodeće uloge u timu možete da pravite greške. To vas može dovesti do neočekivane prilike povezane sa slušanjem i gledanjem u tišini i možete konačno otključati kreativnog, brižnog i ležernog Lava. Linija na mapi koju ste toliko puta nacrtali jača je nego ikad ove godine - i to putovanje iz snova zapravo može da se dogodi.

DJEVICA

PORODIČNI FOKUS: Neptun osvjetljava vašu zonu bliskih veza tokom cele 2021. godine, pružajući vam šansu da isključite ponos i otkrijete svoje dublje, mekše strane ličnosti. Čak i porodični problemi koji traju godinama mogu se ublažiti. Stare slike i događaj sa tri različita plana takođe su ključni pokazatelji vaše porodične budućnosti.

Oko 15. marta revidirate listu imena, a u junu i potpisujete zajednički dokument. Merkur sugeriše nekoliko loših ishoda u kućnoj atmosferi - do 24. novembra, ključnog datuma renoviranja ili useljenja. Ne dozvolite da vas srce natjera da prerano kažete "da". Kuća koju ste često vidjeli na ekranu simbolizuje sreću kada je vidite. Mars i Merkur završavaju 2021. godinu sa preokretom preko noći.

ZDRAVLJE: Sa Saturnom za jačanje volje i stabilnosti nerava tokom cijele godine, sada je, ili nikada, vrijeme za novi režim kondicije. Ovog puta usporite, ali pružite podršku prijateljima, porodici ili se uključite u forume na mrežama - možete da saznate dragocjene informacije koje će popraviti vaše zdravstveno stanje. Budite obazrivi kada hodate ili trčite - postoji velika šansa da se okliznete, posebno u mjesecima koji u svom nazivu imaju  slovo "R“. Tokom avgusta do decembra, Jupiter donosi nalet pozitivne energije.

RAZONODA: Zamislite aktivnost za koju ste uvijek smatrali da je previše smjela ili avanturistička za vas - i odmah se oprobajte u njom! Ove godine je trenutak da se oslobodite pravila koja ste sami stvorili. Tako se dobro upuštate u lične izazove, putovanja van utabanih staza i totalnu promjenu načina života - ako vjerujete da možete, i hoćete! Uran, planeta divljeg djeteta, kontroliše vašu putnu kartu 2021. godine, tako da bi neke destinacije mogle izgledati kao iznenađenje. Putovanje na mjesta koja su povezana sa vašom omiljenom muzikom ili sa grupom neznanaca biće pun pogodak.

VAGA

PORODIČNI FOKUS: Planete moći fokusiraju se na vašu petu kuću 2021. godine - onu koja vlada odnosima sa djecom. Zato očekujte promjene u veličini i strukturi porodice. Ali ove godine se radi i o vašem unutrašnjem djetetu i preispitivanju veza koje su vas možda ranije razočarale. Saturn je vaš najjači saveznik, pomaže vam da ostanete pošteni i strpljivi tokom cele godine, dok Jupiter ponovo otvara neke nerazrješene priče, posebno do 13. maja i između 28. jula i decembra. Znate duboko u sebi šta treba reći. Pun Mjesec 24. juna može se povezati sa iznenadnom proslavom. Izgleda da će veliko renoviranje biti zakazano za april u prostoru u kom trenutno boravite ili, možda, na novoj adresi...

ZDRAVLJE: Spremite se da zaronite u 2021. godinu jer plivanje, veslanje, ronjenje - ili samo hodanje pored vode - može imati umirujući efekat na vaš um i telo. Neptun je u vašoj zdravstvenoj zoni tokom cijele godine, pa kada se ova osetljiva planeta preokrene (od 25. juna do 1. decembra), uvjerite se da ste dovoljno spavali i smanjili masnu hranu i alkohol. Za lično zdravlje Vage važni su 13. mart i 22. avgust, pa ih postavite kao ključne za ishranu ili fitnes. Proljeće je vrijeme za velike ideje i snove o imanju, a od sredine marta Merkur ulazi u projekat i upravlja vašim zamislima. Jupiter dolazi 28. decembra i pozitivna energija se vraća.

RAZONODA: Sjajni ste motivatori drugim ljudima, a uloga bilo kakvog ličnog trenera "jedan na jedan" može biti iznenađujuće uspješna. Takođe ste spremni da isključite svoj preaktivni um i prilagodite se svom tijelu. Možete čak da proučite praksu isceljenja koju ste prethodno odbacili. Uređivanje vrta i kuće može biti prava zabava. Život na otvorenom može biti veliki izazov i uzbuđenje, a vještine preživljavanja takođe će biti privlačne. Ali luksuz koji volite dobićete na legendarnoj šoping destinaciji.

ŠKORPIJA

PORODIČNI FOKUS: Vi ste stabilna figura u porodici, i bez obzira na to kakve se oluje mogu dogoditi, vi ostajete pod kontrolom - to je vaš poklon od Saturna 2021. godine. Ali takođe imate sposobnost da na isceliteljski način povežete prošlost i sadašnjost i pretvorite međugeneracijske sumnje ili pitanja u odgovore okrenute ka budućnosti. Darežljivi Jupiter orkestrira vašom porodičnom zonom od januara do maja, tako da pomažete svima i usredsređujete se na pozitivna osećanja.

Jupiterov treptaj vam daje prednost u pobedi u trkama za imovinu ili bilo kojoj drugoj vrsti takmičenja koja su vezana za ugovore. Očekujte tri pisma u julu koja će promijeniti vašu sudbinu.

ZDRAVLJE: Uran vas poziva da radite na svom zdravlju svojim tempom i oduprete se pritisku da biste ispunili nemoguće standarde. Neobična, ali zdrava ishrana može biti ključno rešenje za poboljšanje zdravlja tokom 2021. godine, zajedno sa razbuđivanjem interesa za fitnes. Ali, Jupiter vas podseća da fitnes mora biti zabavan!

RAZONODA: Možda ne vidite sebe kao posrednika, ali ove godine možete pronaći novi talenat prodaje ili promocije tuđe umjetnosti, muzike ili mode. Pisanje ili razgovor, pojavljivanje u emisijama o kuvanju ili zabavi i vožnja ili šetnja prelepim pejzažima, donose vam radost i zavolećete život kao dio neprekidno promenljivog kruga! Mars se kreće i ističe ambiciju u prvih nekoliko mjeseci 2021. Dakle, kada dinamična planeta pogodi vaš sektor putovanja šest nedelja od 11. juna, spremni ste za let! Grupna putovanja dobro se uklapaju u vaš način razmišljanja, a istorijske ture su takođe hit. 

STRIJELAC

PORODIČNI FOKUS: Vaš vladar na planeti Jupiter na putu je za vašu porodičnu zonu 2021. godine, i uprkos tome što će nekoliko dvostrukih bekova usporiti stvari, stići će tamo do kraja decembra. Zato budite pozitivni šta god da se dogodi, jer možete biti sigurni da dobra vremena stižu. Osim toga, Jupiterov komunikacioni bonus možete da koristite do maja da biste napisali sve porodične promjene koje su vam potrebne - ne odstupajte kao što ste to radili ranije. Merkur će pojačati vašu samomotivaciju, posebno u martu i julu. U avgustu možete da potpišete poseban dokument, a u novembru ćete znati ishod.

ZDRAVLJE: Uran vlada vašom zdravstvenom sektorom tokom cijele godine, sa najviše snage od 14. januara do 20. avgusta, pa pokušajte da dovršite sve vremenski ograničene zdravstvene preglede u ovom periodu. Pronalazak fokusa biće izazov ove godine, ali treba da vjerujete sebi da ćete se držati pravih ciljeva. Sunce vam poručuje od 19. aprila do 20. maja da je vrijeme da izađete na svež vazduh i isprobate verziju nekih aktivnosti na otvorenom.

RAZONODA:  Volite da dijelite riječi mudrosti sa svijetom i to bi moglo dovesti do uzbudljivih prilika. Takođe imate osjećaj za pronalaženje, izradu ili prekrojavanje odeće, pa ne bi bilo loše da se i time malo ozbiljnije pozabavite tokom 2021. godine.

Smiješe vam se česte promene mjesta boravka, a na tim putovanjima naučićete mnogo toga i o svijetu, ali i o sebi. Nebo bez oblaka, staromodni prevoz, neobične banje i lokacije poznate pod više imena su važne za vas u 2021. godini. Dobri datumi za putovanja su 28. januar i 8. avgust.

JARAC

PORODIČNI FOKUS: Od 8. januara, kada Merkur uskoči da iskoreni ljude ili projekte koji vam troše vrijeme, možete početi da krojite svoju porodičnu budućnost. Do sredine marta možete biti na dobrom putu ka novom razumjevanju finansijskog problema, što znači pravednije akcije za sve aktere.

Imate genijalan pogled na imovinu; kuća koju prvi put vidite na tuđem profilu, može vam savršeno odgovarati, posebno u vreme Uskrsa ili ljetnjih praznika. Od kraja marta do maja Sunce će obasjati planove obnove i stvoriti novu energiju. Jupiter dodaje sjaj porodičnom biznisu u avgustu i septembru, a kontakt zasnovan na putovanju može biti ključan.

ZDRAVLJE: Mirisi koji vas okružuju presudni su za Jarca, zato napravite neki eksperiment i pronađite sebi miris koji pojačava vaše dobro raspoloženje. Ako vas okolnosti budu tjerale da veliki dio godine provedete radeći i "na četiri točka", odredite barem jedan dan u nedelji da radite sve što vam se svidi - čak i ako to podrazumjeva apsolutno nečinjenje. Vježbe istezanja i ravnoteže, možda kao dio internet nastave, održavaju vaše tijelo fleksibilnim i takođe mogu koristiti vašem umu.

RAZONODA: Jupiter osvjetljava vaš komunikacijski sektor u maju, junu i julu, a zatim ponovo od 28. decembra. Ova godina takođe donosi šanse da se ponovo oprobate u hobijima iz detinjstva i naučite veštinu kuvanja koju ste oduvek želeli da isprobate. Muzika na otvorenom, kampovanje i misteriozne ture i ove godine biće prioriteti zabave. Od jula pa nadalje, Mars oslobađa vašu avanturističku crtu ličnosti, a okolnosti će vas navoditi na odredišta povezana sa slovom "B“ - čak i vrlo blizu vašeg mjesta stanovanja; mogu se pokazati veoma uzbudljivim za vas. Venera je u vašem znaku do sredine godine, potrudite se da odete na neko solo putovanje.

VODOLIJA

PORODIČNI FOKUS: Sa nekonvencionalnim Uranom u vašem porodičnom polju, ovo je godina u kojoj radite stvari drugačije. Od zamjene soba ili uloga kod kuće, do života na novom mjestu ili novom ritmu, vi ćete pokrenuti pozitivne promjene u porodici. Ovo je godina kada ćete shvatiti da nije važno kako izgleda dom, već kako se osjećate u njemu.

Jupiter je u vašem znaku veći dio godine, dodajući samopouzdanje da ciljate visoko, očekujete više i pobjeđujete. U aprilu i maju, Merkur podstiče ideju da dva domaćinstva mogu postati jedno. Od 20. avgusta do decembra, očekujte neočekivano!

ZDRAVLJE: Pronalaženje zdravstvenog fokusa, umesto da se osećate rastrzanim u previše smjerova, može biti vaš ključ za kondiciju 2021. Dakle, započnite godinu tako što ćete zapisati sve što biste želeli da postignete, a zatim napravite listu prioriteta. Idite srcem, a ne glavom i možda ćete biti iznenađeni! Ako imate tendenciju da jedete u žurbi, promijenite to, posebno ako radite od kuće.

RAZONODA: Pravljenje nameštaja, samostalni zadaci i pomaganje u dobrotvornim organizacijama će vas ispuniti. Jupiter uskače i izlazi iz vaše zone novca tokom cijele godine, ali tamo se vraća u decembru, pa koliko god zastrašujuće djelovalo, ne odustajte od ambicioznog plana putovanja i nastavite da radite na njemu. Zvijezde sugerišu da bi trebalo da birate odredišta okružena planinama ili pustinjom.

RIBE

PORODIČNI FOKUS: Saturn provodi 2021. godinu u vašem sektoru duhovnosti i tajni - i ako vam je bilo teško da se uklopite u porodicu, ovo se može promijeniti. Naći ćete riječi da zatražite ono što vam treba, a zatim da to i ostvarite. Jupiterov doprinos je sposobnost oslobađanja od prošlosti i pretvaranja žaljenja u pozitivnu energiju.

U maju, junu i julu takođe imate novi stimulans da nastavite sa planovima. Lako je skliznuti u kućnu kolotečinu, ali ovu godinu obeležava vaša sposobnost da krenete i postignete rezultate. Delimična pomračenja 10. juna i 19. novembra su značajna - zajedno sa tranzitom Marsa kroz vašu matičnu zonu tokom većeg dijela marta i aprila. Ne pretjerujte, samo se prepustite!

ZDRAVLJE: Vaše tijelo se ne može opustiti dok vam je um napregnut, pa je pronalazak načina za balans neophodan. Aktivnost koju ste možda ranije isprobali zrela je da je reprizirate, posebno u martu i julu kada je Merkur u formi. Kontrola unosa kofeina i uzimanje manjih, zdravih obroka regulisaće varenje i pozitivno uticati na vaše raspoloženje, a dobra rutina spavanja biće od vitalnog značaja za vas da iskoristite zlatne Jupiterove mogućnosti.

RAZONODA: Pretvaranje da ste neko drugi glumom, pisanjem ili samo oblačenjem i ponašanjem na različite načine, značiće pronalaženje slobode za Ribe. Venera pojačava harizmu, tako da ćete magnetski privlačiti i osobe koje su na visokim pozicijama u društvu.

Vi ste pametni, instinktivni investitor u ljudske vještine. Uran će upravljati komunikacijom tokom cijele godine i time vas dovoditi u neočekivana okruženja. Od aprila do novembra bićete željni uzbuđenja i spremni  da uskočite pravo u "last minute" ponude.

Izvor: www.telegraf.rs

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Konačno je kraj retrogradnog Merkura, evo kako će to uticati na vaš znak

Petak, 26.04.2024 | 11:55

Kraj retrogradnog Merkura! Konačno je stigao 26. april 2024. dan kada će se dosta stvari promijeniti. Planeta nastavlja svoj direktan hod, što znači da će znakovi morati da sumiraju dosadašnje lekcije. Iako će biti bolnih trenutaka, znaćete kako da počnete iznova. Važne odluke više neće morati da se odlažu, a greške iz prošlosti sada će dostići novu fazu.

SUPRUGE PO HOROSKOPU: Pogledajte kako se koji znak PONAŠA I SNALAZI U BRAKU

Petak, 26.04.2024 | 10:31

Žene Bikovi su sjajne u ulozi žene, Lavice su odane i privržene, Vage su mudre i unose harmoniju u brak, Vodolija je uvijek prijatelj svom mužu...

Konačno je stigao KRAJ retrogradnog Merkura - Ove PROMJENE čekaju vaš horoskopski znak

Četvrtak, 25.04.2024 | 14:48

 Kraj retrogradnog Merkura! Konačno je stigao 25. april 2024. godine, dan kada će se dosta stvari promijeniti. 

Četiri horoskopska znaka koje tokom proljeća očekuje mnogo LIJEPIH STVARI

Srijeda, 24.04.2024 | 21:35

Proljeće je po mnogima najljJepše doba godine, ono u kojem se priroda budi, a mnogima se popravlja i raspoloženje.

Planeta ljubavi ulazi u Bika: Tri znaka očekuje sudbinski susret do 23. maja

Srijeda, 24.04.2024 | 13:40

Venera, planeta ljubavi, mijenja znak 29. aprila i ulazi u zemljanog Bika, gdje će se zadržati do 23. maja. Ovakva planetarna pozicija donijeće lijepe susrete za Bikove, Djevice i Jarčeve.

Podgorica: Roditelj prijavio policiji da je nepoznati muškarac njegovoj ćerki nudio čokoladicu i zvao je u lift

Četvrtak, 25.04.2024 | 17:39

Policiji je danas jedan roditelj iz Podgorice podnio prijavu u kojoj je naveo da je nepoznata osoba njegovo maloljetno dijete pozivala da udje u lift stambene zgrade i nudila čokoladu, saopšteno je Portalu Analitika nezvanično iz Uprave policije.

Monteput donirao MUP-u "PRESRETAČ" visoke klase

Četvrtak, 25.04.2024 | 15:00

Kompanija Monteput donirala je automobil – tkz. presretač Ministarstvu unutrašnjih poslova i Upravi policije. Na platou ispred Komandnog centra na Pelevom Brijegu Milan Ljiljanić, izvršni direktor Monteputa, predao je ključeve vozila v. d. pomoćnika direktora Uprave policije Draganu Goroviću.

VIDEO: "RUJNA ZORA" u izvođenju kakvo još niste čuli - Makedonac BRILJIRAO na velikoj sceni

Četvrtak, 25.04.2024 | 14:06

Emisija "Zvezde Granda" iz sedmice u sedmicu donosi sjajne nastupe takmičara, a ovog puta, jedan se posebno izdvojio.

"UPOZNALE smo se na hemoterapiji": Plesačica OTRKILA DETALJE o Kejt Midlton

Četvrtak, 25.04.2024 | 13:57

Princeza Kejt Midlton je nedavno saopštila da se liječi od karcinoma i time pokušala da stane na put svim teorijama zavjere koje su kružile.

Ovo su neradni dani za Praznik rada i pravoslavni Vaskrs

Četvrtak, 25.04.2024 | 20:36

Na osnovu Zakona o državnim i drugim praznicima Praznik rada se praznuje 1. i 2. maja, te su povodom ovog praznika neradna dva dana, i to: srijeda 1. maj i četvrtak 2. maj, saopšteno je iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.

„Ljepota je hendikep ako ste glupi“: Monika Beluči ima sjajnu poruku i životnu lekciju koju danas treba da pročitate

Petak, 26.04.2024 | 13:46

Jedna od najljepših žena svijeta, italijanska glumica i manekenka, koja trenutno promoviše film „Bitlđus“ (u režiji njenog partnera Tima Bartona) i igra u predstavi o operskoj divi Mariji Kalas, govorila je u intervjuu za Novi magazin o svojoj karijeri, ljubavi prema glumi i ...

Spavanje sa šminkom: Loša navika koje se trebate odmah riješiti a evo i zašto

Petak, 26.04.2024 | 13:33

Ostaci šminke začepljuju pore i mogu izazvati ozbiljne probleme s kožom

FOTO: Svečano otvorena manifestacija "Dani DRAGANA RADULOVIĆA“

Petak, 26.04.2024 | 13:29

Dvodnevna regionalna manifestacija književnosti za djecu i mlade "Dani Dragana Radulovića", u organizaciji Sekretarijata za kulturu Glavnog grada Podgorica, svečano je otvorena u Velikoj sali Kulturno-informativnog centra “Budo Tomović”.

Rakočević: Još jedan eksperiment Vlade kojim inspekcijske poslove želi da stavi pod političku kontrolu

Petak, 26.04.2024 | 13:24

Vlada je na jučerašnjoj sjednici utvrdila Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o inspekcijskom nadzoru, što predstavlja uvod u ukidanje Uprave za inspekcijske poslove i pokušaj stavljanja pod partijsku kontrolu poslova iz oblasti inspekcije, saopštio je poslanik DPS-a Nikola Rakočević.

Bivši radnici “Košute” ponovo blokirali put Podgorica – Cetinje

Petak, 26.04.2024 | 13:20

Bivši radnici cetinjske “Košute”blokirali su danas put Podgorica-Cetinje. Blokada će trajati do 15 sati.

Evo koje posuđe koristiti da namirnice duže traju

Petak, 26.04.2024 | 13:09

Pomoći će i papirnate kuhinjske salvete

Posadite ove dvije biljke u dvorište i nikada više nećete vidjeti krpelje: Od njihovog mirisa bježaće kao ludi

Petak, 26.04.2024 | 13:00

Da biste se trajno riješili krpelja, morate nabaviti određene biljke

SNIMAK Jelene Đoković OBORIO INTERNET: Novakova supruga PODIGLA FANOVE NA NOGE (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 12:30

Pogledajte video!

Nikola Rokvić PJEŠKE u humanoj misiji - Do sada prikupio ČETIRI MILIONA DINARA

Petak, 26.04.2024 | 12:27

Pjevač Nikola Rokvić hrabro je krenuo u svoju humanu misiju.

Pročitajte zašto je plivanje jedna od najboljih vježbi koju možete odabrati

Petak, 26.04.2024 | 12:14

Dok većina ljudi cijeni zdravstvene prednosti koje dolaze od trčanja, vožnje bicikla ili dizanja tegova, mnogo manje njih razumije prednosti koje proizlaze iz plivanja, a koje uključuju toniranje i jačanje mišića, smanjenje upale i jačanje srca, pluća i mentalnog zdravlja.