Utorak, 12.01.2021 | 17:12
IZVOR: cdm.me

DPS: Uzalud se URA trudi da isforsiranim PR akcijama skrene pažnju sa svojih izdajničkih aktivnosti

Uzalud se URA danima trudi da nekim isforsiranim PR akcijama, koje im se uglavnom vraćaju kao bumerang, skrene pažnju sa svojih izdajničkih aktivnosti, saopšteno je iz Demokratske Partije Socijalista Crne Gore.




Foto: DPS

“Ta parapolitička tvorevina vlasnika Vijesti, koja je u međuvremenu poletjela u naručje Srpske crkve, vrijedna je samo prezira i to će na prvom sljedećem ispitivanju izborne volje, već za dva mjeseca u Nikšiću, osjetiti. Ne sumnjamo da će je surovo kazniti građani jer je prevarila svoje glasače i zarad finansijskih interesa tajkuna koji su je formirali, pristala da služi Andriji Mandiću i njegovim sljedbenicima”, poručuju iz DPS-a.

Potom su se osvrnuli na nedolično ponašanje od strane zvaničnika URE i predsjednika Budve Marka  Carevića.

“Sada, kada funkcioneri URE obavljaju izdajom zavrijeđene funkcije, u poziciji su samo da izvršavaju naredbe onih koji su ih na ta mjesta postavili. Tako su oni danas primorani da se blamiraju, kao Abazović prije dva dana, i da relativizuju sramne poteze ove Vlade, da ćute na Carevićeve bahatosti, na kršenja zdravstvenih mjera, na paljenje crnogorske zastave i brojna druga nepočinstva ove vlasti”, ukazuju iz DPS-a.

Iz DPS-a su kazali da ih ne čudi to što članovi URE, sve više napuštaju ovaj pokret, jer kako navode, i više je nego jasno u šta se pretvorila.

“Uvjereni smo da je mnogim članovima ove partije, poput onih koji je ovih dana napuštaju, jasno u šta se URA pretvorila. Nema tih PR akcija, ni Abazovićevih izmišljenih 10 miliona duga na račun poreza, ni grandioznih hapšenja i još grandioznijih foto smjena državnih funkcionera, koji mogu da prikriju sav jad i bijedu pozicije u kojoj se URA nalazi”, zaključuju iz DPS-a.

KOMENTARI (3)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Ma ne
12.01.2021 19:02

Isto ka vama sto je uzaludnji trud

3 1
Niksic povija
12.01.2021 23:35

Postaste DPS..i prave bitange , kako vam Dritko naplaćuje...... Zasluga je vasa , dosta ste petljali i mutili , upali ste u zivo blato, nikad vise DPS..a , placite , kukajte , molite niko vam vise ne vjeruje.....

0 0
Darko
13.01.2021 05:06

Kako ste vi poslovali 30 i kusur godina. Vidjeli smo i osjetili i te kako. Zato se bolje smirite. Biće ubrzo trke i frke. Zato je vama muka. Kako ste zaslužili,tako će te i dobiti. Neka je srećna i slobodna crna gora

0 0

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.

Vuletić NAPUSTIO DPS, nastaviće kao NEZAVISNI ODBORNIK

Petak, 26.04.2024 | 20:32

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u cetinjskom parlamentu Stefan Vuletić napustio je tu partiju.