Srijeda, 20.01.2021 | 21:39
IZVOR: telegraf.rs

Dame, obratite PAŽNJU: TRI razloga zbog kojih muškarci prestaju da se zaljubljuju

Žene žele sve i odmah u nadi da će tako stvoriti čvrstu konekciju, ali...




Foto: Ilustracija, Unsplash

Evo 3 razloga zašto mnogi muškarci vrlo brzo prestanu da budu zaljubljeni.

1. Prerano ulazite u intimne odnose

Suprotno onome što neki vjeruju, muškarci se obično ne zaljubljuju kada imaju odnos. To samo po sebi ne stvara intimnost. Seks se vrti oko početne hemije, koja može ići onoliko brzo koliko dolazi. Iluzija bliskosti koju vam seks može dati prikriva činjenicu da se na dubljem nivou zaista ne poznajete. Prijateljstvo je često najbolje izgraditi prije nego što se prepustite intimnim trrenucima. Da bi se čovjek zaljubio u tebe, potrebno je da te prvo upozna kao osobu.

2. Ne dajete mu dovoljno vremena

Vrijeme vam daje priliku da procenite i steknete uvid u muškarca sa kojim se zabavljate. Putovanje ka zaljubljenosti zahtjeva vrijeme. Vezu čine ulaganje vremena i energije. Kada čovjek uloži vrijeme da vas upozna, počinje da demonstrira svoj karakter. Muškarci su često istče sa procjenjivanjem. Tražiće od vas da idete na putovanja, seksate se i postanete njihova djevojka prije nego što i oni sami budu spremni za to. Usporavanje muškarca jedan je od najboljih načina da mu se pruži prilika da se zaljubi u vas. Podstaknite njegov entuzijazam, ali usporite brzinu.

3. Ne nudiš mu prijateljstvo

Često nas navode da vjerujemo da su prijateljstvo i ljubav dvije potpuno različite stvari. Ali jesu li? Može li vas čovjek istinski voljeti ako se s vama nije sprijateljio? Prijateljstvo pokazuje karakter muškarca s kojim ste. Da li se drži svojih obećanja i dogovora? Da li pokazuje integritet u svim aspektima svog života? Da li se prema vama odnosi zabrinuto i brine li o vašim osjećanjima? Kada potcenimo važnost zaljubljivanja u nekoga ko pokazuje prijateljstvo, često smo šokirani kada naglo odu.

Obično nije nedostatak hemije segment koji završava loše zamišljenu vezu - to je nedostatak prijateljstva. Karakter je trajni kvalitet koji treba tražiti, pokazao se u prijateljstvu i ljubavi.

Seks, sam po sebi, neće vam donijeti intimnost. U stvari, ljudi često razdvajaju intimnost od intimnog odnosa. Vrijeme je ono što čovjeku daje motiv da se zaljubi u vas. Kada ovo shvatite, to će promijeniti putanju vašeg ljubavnog života.

Prijateljstvo je jedan od najvećih pokazatelja da ćete se zaljubiti u pravu osobu. Ako neprestano sumnjate u karakter i pouzdanost čovjeka sa kojim ste, obično ste sa pogrešnim čovjekom. Muškarci se zaljubljuju kada od njih zahtjevate da odvoje vrijeme da vas upoznaju i grade prijateljstvo s vama.

Izvor: www.telegraf.rs

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Macan
21.01.2021 11:14

U ovoga na photo ,moja tetka se ne bi ni rukovala.

0 0

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.

Vuletić NAPUSTIO DPS, nastaviće kao NEZAVISNI ODBORNIK

Petak, 26.04.2024 | 20:32

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u cetinjskom parlamentu Stefan Vuletić napustio je tu partiju.