Nedjelja, 18.04.2021 | 12:34
IZVOR: Kolektiv.me

Vuković obišao RADOVE - Još jedna ULICA u centru Podgorice u NOVOM RUHU

Gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković, sa saradnicima, obišao je drugi dio Ulice Vuka Karadžića čija je rekonstrukcija završena i tom prilikom istakao da je ovo jedna od značajnijih ulica u centru grada, te da je njena rekonstrukcija bila neophodna.




Foto: podgorica.me

“Nedavno je prvi dio Ulice Vuka Karadžića dobio novo ruho i to je bio jedan od najznačajnijih projekata koji smo realizovali u centru grada posle duže vremena, tako da smo odlučili da nastavimo i da rekonstruišemo i drugi dio ulice koji je važan ne samo zato što je u centru grada, već jer se tu nalaze važne institucije, kao što su četiri sekretarijata, Uprava lokalnih javnih prihoda, Kuslevova kuća, Muzeji i galerije, Delegacija Evropske unije”, istakao je gradonačelnik Vuković. On je saopštio da je na taj način gradska uprava uprava rekonstruisala još jednu ulicu koja je dugo vremena bila prilično zapuštena, tako da je dobila novi asfaltni kolovoz, proširene trotoarske površine, obnovljenu javnu rasvjetu i na dnu ulice u blizini mosta Kapadžića novi kružni tok i uređen parking.

Foto: podgorica.me

“Nedavno smo rekonstruisali i Bulevar Ivana Crnojevića, privodimo kraju radove u Bokeškoj ulici, uskoro bi trebalo da se završi tender za rekonstrukciju drugog dijela Hercegovačke ulice. U pripremi je javni poziv za rekonstrukciju drugog dijela Njegoševe ulice, i moje očekivanje je da u dogledno vrijeme centar grada zasija punim sjajem kako i zaslužuje”, zaključio je Vuković.

Foto: podgorica.me

Direktor gradskog preduzeća Putevi Radenko Bulatović kazao je da je u saradnji sa gradskim preduzećima Ulica Vuka Karadžića dobila novi izgled i da ukupna vrijednost radova iznosi 62.000 eura. 

“Po nalogu resornog sekretarijata odradili smo sanaciju dijela Ulice Vuka Karadžića u dužini od 200 metara. Sanacija se odnosila na asfaltni kolovoz, 500 kvadrata trotoarskih površina, izgradnju kružnog toka i privremenog parkinga. U sanaciji su učestvovali i gradska preduzeća Zelenilo, Čistoća i Agencija za stanovanje, a vrijednost ove investicije je 62.000 eura”, saopštio je Bulatović i dodao da Putevi trenutno rade i na sanaciji Bulevara Mihaila Lalića na kojem će biti sanirano preko 20.000 kvadrata asfaltnog kolovoza vrijednosti  preko 400.000 eura. 

Foto: podgorica.me

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.

Vuletić NAPUSTIO DPS, nastaviće kao NEZAVISNI ODBORNIK

Petak, 26.04.2024 | 20:32

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u cetinjskom parlamentu Stefan Vuletić napustio je tu partiju.