Ponedjeljak, 19.04.2021 | 09:19
IZVOR: cdm.me/Pobjeda

"Lavice" stigle u Minsk: Meč na programu SJUTRA od 17 sati

Izabranice selektorke Bojane Popović su u prvom duelu, u petak u Podgorici slavile 29:23 i sa šest golova prednosti dočekuju novi okršaj protiv selekcije iz bivše sovjetske republike.




Foto: The Home Of Handball/YouTube screenshot

“Važno je da i u drugom meču ispravimo naše nedostatke i pobijedimo. Idemo maksimalno na pobjedu”, kazala golmanka naše ženske reprezentacije Marta Batinović.

"Lavice" su preko Istanbula, u nedjelju veče doputovale u Minsk, gdje ih u utorak (17 časova po našem vremenu) očekuje revanš protiv Bjelorusije u baražu sa Svjetsko prvenstvo koje će u decembru ove godine biti održano u Španiji.

Izabranice selektorke Bojane Popović su u prvom duelu, u petak u Podgorici slavile 29:23 i sa šest golova prednosti dočekuju novi okršaj protiv selekcije iz bivše sovjetske republike.

U prvom susretu Crna Gora je nakon bolje igre u drugom poluvremenu uspjela da ostvari pobjedu koja znači i veliki korak ka plasmanu na 15. uzastopno veliko takmičenje.

“Loše smo ušle u utakmicu. Mislili smo da u prvih deset minuta možemo pobijediti Bjelorusiju. U prvom poluvremenu je bilo dosta padova, u drugom smo se podigli – to je bila naša igra sa jakom 6-0 odbranom, gdje smo uz pomoć Tanje Brnović bili kompaktni”, kazala je pivot Nikolina Vukčević.

Bjelorusija će u revanšu imati podršku navijača.

“Pružićemo maksimum. Očekujem jak meč, kod njih je dozvoljeno prisustvo publike, biće puna sala. Biće mnogo teško”, poručila je Vukčević.

Golmanka Marta Batinović poručuje da “lavice” i u revanšu idu na pobjedu.

“Zadovoljna sam pobjedom u prvom meču. Bjelorusija je protivnik protiv koga nemamo priliku da igramo često. Neke njihove igračice znamo, neke prvi put vidimo. Bitno je da smo pobijedili u prvom meču, da nastavljamo niz. Za mjesec dana čekaju nas pripreme za Olimpijske igre, tako da je bitno da i u drugom meču ispravimo naše nedostatke i da pobijedimo. Idemo maksimalno na pobjedu”, kazala je Batinović.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Đurašković apelovao na bivše radnike „Košute“ da OBUSTAVE blokade saobraćaja

Petak, 26.04.2024 | 10:04

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković sastao se danas sa bivšim radnicima fabrike „Košuta“ kako bi razmotrili aktuelnu situaciju i moguće korake za rješavanje problema.

Nikšićaninu 30 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom narkotika

Petak, 26.04.2024 | 09:55

Sud za prekršaje u Budvi izrekao je kaznu zatvora u trajanju od 30 dana Nikšićaninu R.V. (33) zbog upravljanja vozilom pod dejstvom narkotika.

Nadal: Neću da igram na Rolan Garosu, ako…

Petak, 26.04.2024 | 09:40

Španski teniser Rafael Nadal će odluku o nastupu na Rolan Garosu doneti poslije Mastersa u Rimu.

Oglasio se bivši dečko Tejlor Svift kome je posvetila nove pjesme: "Nisam ni slušao"

Petak, 26.04.2024 | 09:22

U svom najnovijem muzičkom albumu "The Tortured Poets Department" obožavatelji tvrde da je Tejlor Svift opjevala svog bivšeg dečka Metija Hilija, pevača grupe The 1975.

Jokić: Pobjeđivanje je naš stil života

Petak, 26.04.2024 | 09:05

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić je iznio utiske poslije pobjede nad Lejkersima u trćem meču plej-ofa NBA lige.

Radnici Instituta Igalo danas očekuju tri zarade

Petak, 26.04.2024 | 08:54

Radnicima Instituta "Dr Simo Milošević" danas bi trebalo da bude isplaćen novac za zarade koje im se duguju. U Sindikatu Instituta smatraju da će pomoć zaposlenima značiti mnogo ali da problemi te zdravstvene ustanove ostaju. Vjeruju da će tokom narednih dvadesetak dana ipak naći rješenje. 

„Sedam dana smo se zabavljali i zaprosio sam je nakon maturske večeri“: Ovako je počela ljubavna priča Aca Pejovića i supruge Biljane – „Imala je jedan uslov za brak“

Petak, 26.04.2024 | 08:49

Aco Pejović već 27 godina uživa u braku sa suprugom Biljanom.

Seka Sablić: Strašno je što smo posvađani sa svim susedima;

Petak, 26.04.2024 | 08:37

Zamračili su sve zvijezde koje su u kulturi postojale, oni su zamračili Čkalju, Miću Orlovića, Milenu Dravić. Milena je mislila da je na crnim listima. Kao rez je bio kada su počeli da forsiraju turbo folk. Kultura ne postoji, ona je na koljenima, ali pozorišta su, ipak, puna i mi sa zadovoljstvom igramo te predstave, opisala je današnje stanje u kulturi i društvu u Srbiji u emisiji “360 stepeni” čuvena glumica Jelisaveta Seka Sablić, piše N1.

"Izgradnja mostova sa njemačkom privredom velika šansa za razvoj"

Petak, 26.04.2024 | 08:32

Vlada Crne Gore želi da privuče kredibilne investitore iz partnerskih zemalja, a otvaranje predstavništva Saveznog udruženja za ekonomski razvoj i vanjsku trgovinu (BWA) iz Njemačke, pomoći će u izgradnji mostova sa njemačkom privredom, saopšteno je iz kabineta Spajića.

Od muža trpjela nasilje 13 godina: Porodica i prijatelji okrenuli leđa

Petak, 26.04.2024 | 08:26

"Trpjela sam nasilje 13 godina dok nisam shvatila da gubim volju za životom", tako opisuje svoju svakodnevnicu sagovornica emisije "Mreža" koja je sada pod okrivljem Sigurne ženske kuće, nakon što je pobjegla od supruga nasilnika.