Ponedjeljak, 21.06.2021 | 19:23
IZVOR: Kurir.rs

Ljepotica otkrila TRIKOVE kojima njeguje svoju LJEPOTU: 10 MODNIH savjeta Adrijane Lime

10 modnih zapovijesti Adrijane Lime: Sreća je najbolji trik za njegu ljepote, to stalno govorim svojim ćerkama.




Foto: Screenshot, In The Know/You Tube

Ako je suditi po fotografijama punim života koje je prikazuju tokom raznih poslovnih aktivnosti, ali i onih privatnih, porodičnih koje ostavlja na društvenim mrežama, jasno je zbog čega je Adrijana Lima dio onoga što se zove esencija svjetske modne scene.

Evo nekih koji se odnose na izgled i ljepotu:

DRŽITE SE ONOG ŠTO VAM PRISTAJE

Posle toliko godina u industriji mode i ljepote, shvatila sam šta je dobro za mene i šta mi se dopada. Ne mogu da zamislim svoje lice pod šminkom punom divljih boja. Na crvenom tepihu volim da izgledam “classy”.

CRVENI KARMIN SVE MOŽE DA POPRAVI

Pred večernje izlaske obično stavljam sjenku za “smokey eyes” uz prirodnu boju usana, ili nešto potpuno drugačije - jak crveni karmin, maskaru i ajlajner. Volim “Maybelline's Siren secret in scarlet lipstick” i njihovu “Lash sensational” maskaru.

BALZAM, BALZAM I - OPET BALZAM!

Imam dugu kosu koju uglavnom vezujem u konjski rep ili je, jednostavno, nosim puštenu. U Majamiju o njoj brine frizer koji je održava zdravom na najbolji način, a kada je sređujem kod kuće, uglavnom nanosim “Kerastase's masque elixir ultime” i “Moroccanoil treatment”, koji sadrži organsko ulje. Volim i miris tih preparata koji moju kosu čine mekom i sjajnom.

PARFEM KOMBINUJTE SA RASPOLOŽENJEM

Kada biram kakve ću mirisne note da nanesem, tražim nešto što će mi probuditi neku emociju. Obično su to drvene arome kada želim da se osjetim seksi, ili neke jače, voćne note, koje bi trebalo da istaknu vedrinu i veselo raspoloženje, kada se nađem negdje na suncu.

PRETVORITE VJEŽBANJE U TERAPIJU

Već deset godina rekreativno treniram boks, to mi je omiljena disciplina. Imam trenere u Njujorku i Majamiju i s njima vježbam skoro svakog dana. Boks je prava terapija, odmor i za moje tijelo i za mozak.

MASAŽA ŠTO ČEŠĆE

Budući da mnogo radim i da sam stalno na nogama, uživam kada se posle napornog dana nađem na stolu za masažu. Taj tretman preporučujem i za popravljanje raspoloženja.

RECITE “DA” GRICKALICAMA

Uglavnom konzumiram hranu punu proteina jer intenzivno treniram i potrebna mi je energija kako bi tijelo izdržalo tokom cijelog dana. Jedem svježe ili suvo voće, a u torbi obavezno nosim različite proteinske pločice. Naravno, tu je uvijek i komadić crne čokolade.

ZNOJ OSLOBAĐA

Čista, hidrirana koža je osnova ljepote i dobrog izgleda. Mnogo se znojim dok vježbam, što je dobro jer se tijelo na taj način oslobađa toksina, a posle treninga i tuširanja nanosim hidratantnu kremu koja koži daje sjaj. Obično koristim “Rodin's Olio Lusso” ili “Sisley's Black Rose Precious face oil”.

ŠTO VIŠE TEČNOSTI

Pijem dosta vode, a kada osjetim da se umaram, potražim “pomoć “ u zelenom soku ili šoljici dobrog espresa.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Madrid dobija NOVOG ŠAMPIONA: Rubljov eliminisao Alkarasa

Srijeda, 01.05.2024 | 19:03

Nakon dvije godine, završena je vladavina Karlosa Alkarasa u Madridu - španski teniser je danas u četvrtfinalu ovog Mastersa izgubio od Andreja Rubljova 2:1 (4:6, 6:3, 6:2).

Alkaras: Razmišljam o tituli, imam šansu da postanem legenda Madrida kao Nadal

Srijeda, 01.05.2024 | 14:10

Nakon trijumfa nad Janom Lenardom Štrufom, Karlos Alkaras je istakao da je počeo da razmišlja o tituli u Madridu.

Registrovan ZEMLJOTRES kod Nikšića

Srijeda, 01.05.2024 | 13:47

Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju je dana 1. maja 2024. godine, u 12 časova i 19 minuta registrovao zemljotres manje jačine sa epicentrom na 10 km sjeverno od Velimlja u Opštini Nikšić, saopšteno je iz Seizmološkog Zavoda Crne Gore.

Predlog za POSNU TRPEZU - Pasulj na vodi

Srijeda, 01.05.2024 | 17:15

Za sve koji prate post na vodi, recept koji ne treba zaobići jeste pasulj. Pasulj je veoma hranljiva namirnica i u bilo kom obliku je mnogima i uvijek rado viđen na trpezi.

MUP - Apel građanima da tokom prazničnih dana vatru lože u kontolisanim uslovima

Srijeda, 01.05.2024 | 13:35

Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je građanima da tokom prazničnih dana vatru lože u kontolisanim uslovima.

Uprava policije: Ciljanom potragom u Podgorici lišen slobode državljanin Republike Srbije

Srijeda, 01.05.2024 | 13:01

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Grupe za međunarodne ciljane potrage Odjeljenja za međunarodnu operativnu policijsku saradnju INTERPOL – EUROPOL – SIRENE, juče su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Podgorica realizovali ciljanu potragu i u Podgorici lišili slobode međunarodno traženo lice M.T. (41), državljanina Republike Srbije, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako da skinete pečat sa jaja? Potrebne su vam DVIJE STVARI

Srijeda, 01.05.2024 | 16:42

Bližimo se Velikom petku, danu kada farbamo jaja za predstojeći praznik Vaskrs. Uveliko su domaćice opremljene svime što im je potrebno za ovaj proces, a posebno jajima.

Da li je vrijeme da kupite novi dušek za spavanje? Saznajte uz pomoć OVOG TRIKA

Srijeda, 01.05.2024 | 16:09

Uradite ovaj jednostavan test i saznajte da li je vrijeme da kupite novi dušek za spavanje.

Živković: Zajedno da nastavimo sa afirmacijom i poštovanjem radničkih prava

Srijeda, 01.05.2024 | 12:39

Svim građankama i građanima Crne Gore, u ime Demokratske partije socijalista i svoje lično, čestitam Međunarodni praznik rada - Prvi maj, sa željom da zajednički nastavimo sa daljom afirmacijom i poštovanjem radničkih prava, saopštio je predsjednik DPS-a Danijel Živković.

FOTO: Pogledajte - Pojačan saobraćaj na GRANIČNIM PRELAZIMA

Srijeda, 01.05.2024 | 12:07

Prvomajske i vaskršnje praznike, mnogi su iskoristili da se odmore i otputuju.