Petak, 17.09.2021 | 19:35
IZVOR: rtcg.me

Iz DF-a saopštili: "Katnić bi da vrši PRITISAK na Abazovića"

Demokratski front negirao je navode glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, koji je danas kazao da Front vrši pritisak na potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića.




Foto: Youtube screenshot/ Нова српска демократија

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić, kazao je danas da na potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića vrše pritisak članovi njegove strukture, posebno DF, a kako je dodao i kriminalne strukture. “Ja za to imam dokaze. Mi to pratimo”, naveo je Katnić.

"Poznato je da on konferencije za novinare i intervjue koristi za svoje cirkuske nastupe, ali i plasiranje neistina i spinova, pa je i sada saopštio laž kako DF navodno vrši pritisak na Dritana Abazovića. Kao jedan od viđenijih poslušnika Mila Đukanovića, Katnić je ovo izrekao upravo kao jednu vrstu pritiska na Abazovića u trenutku kada se kreće u proces pregovora oko rekonstrukcije Vlade i izglasavanja Tužilačkog savjeta. I kako se Katniću bliži smjena, i kako sve glasnije zveckaju lisice, tako se pojačava i njegov strah", poručuju iz DF-a i optužuju Katnića da je dio kriminalnih struktura.

"Kad već pominje organizovane kriminalne grupe, valja podsjetiti javnost da je upravo Katnić prepoznat kao jedan od ključnih članova mafijaškog klana Mila Đukanovića, pa će biti zanimljivo kada pred licem zakona bude govorio sve što zna o brojnim zlodjelima koje je taj kartel napravio svih ovih godina", navodi se u reagovanju DF-a.

Kažu i da Katnić nije slučajno zaobiđen kod posljednje velike zaplijene droge.

"To je urađeno na zahtjev međunarodnog faktora, koji odlično zna da bi uključivanje Katnića u ovaj slučaj bilo samo od koristi krijumčarima i kriminalnim grupama, koje bi bile upozorene i tako bi akcija propala. Takođe, postoje informacije da je Katnić boravio na Cetinju kako bi učestvovao u nasilju i mora se ispitati njegova uloga u svemu tome što je imalo i odlike državnog udara. To su oni čuveni događaji kada su Milo Đukanović, Filip Vujanović, Brano Gvozdenović, i drugi iz DPS-a nestali u akciji, dok je jedini od političara viđen Ranko Krivokapić, koji je u povlačenju i povrijeđen. Zato je, umjesto svih tih Cetinjana i Katunjana, u proboj krenuo Mojkovčanin Veljović, dok je te akcije medijski podržavao još jedan Mojkovčanin, naturalizovani Cetinjanin iz SDP. Nego, da se vratimo na glavnog junaka današnje priče...Dolazi vrijeme pravne države, pa neka se Katnić pripremi", navodi se u reagovanju DF-a.

KOMENTARI (2)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Ceca
17.09.2021 20:14

Ne moze imati vecega cirkusa od vas.

1 1
KOTORANKA
18.09.2021 07:58

CECO ,POGRIJESILA SI ADRESU !

0 1

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.

Vuletić NAPUSTIO DPS, nastaviće kao NEZAVISNI ODBORNIK

Petak, 26.04.2024 | 20:32

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u cetinjskom parlamentu Stefan Vuletić napustio je tu partiju.