Ponedjeljak, 11.10.2021 | 11:12
IZVOR: blic.rs

Željko Šašić otvoreno o SUKOBU sa Lukasom: "Volio sam ga kao PRIJATELJA..."

Željko Šašić smatra da ga je Aca Lukas, kojeg je volio kao prijatelja, izdao kada je započeo vezu s njegovom bivšom suprugom Sonjom Vuksanović, s kojom ima ćerku.




Foto: Kurir/Youtube screenshot, Glamur TV Happy/Youtube screenshot, kolaž;

- Družili smo se Lukas i ja. Više sam ja kapirao njega kao prijatelja, nego on mene. Bio je lažni prijatelj. Iz njegovog ponašanja bilo je teško zaključiti da će biti takav kakav je ispao posle. Volio sam ga ko prijatelja, on je uvijek bio nestašan, uvijek sam mu bio glas savjesti. Čudni su to likovi. To je bilo šokantno za mene, kad sam saznao za njega i Sonju, ali smo svi nastavili svoje živote. Ja njegovu ženu nisam gledao. Sa tim njegovim okruženjem je bilo teško raspravljati se. Sa njim mogu da se pomirim, ali da se družim neću. Mi smo i razgovarali o stvarima o kojima je trebalo da se razgovara, dok ste vi novinari mislili da smo u sukobu - otkrio je Šašić u emisiji "Sceniranje".

On je otkrio kako se upoznao i zavolio sa Sonjom.

- Moja prva turneja u Njemačkoj je krenula baš iz tog grada gdje je Sonja živjela. Tamo smo počeli da se viđamo i malo-pomalo rodila se ljubav, a posle i Sofija. Bio sam protiv toga da se ona miješa u moj posao, ali je imala želju da bude u mom spotu, to sam shvatao isključivo profesionalno. Dobro se snašla. Tad je bila mlada i zgodna, vjerovatno je htjela da ima neku uspomenu - rekao je Željko.

Pričao je o tome koji je glavni razlog njegovog razvoda sa Sonjom.

- Bila je jako ljubomorna i nezgodna. Nije bilo lako biti djevojka Željka Šašića u to vrijeme. Različite smo ličnosti, imamo različite želje i potrebe. Zbog tih različitosti ljudi se i razvode. Svako ima neka svoja očekivanja od partnera u bračnoj zajednici. Nije ni bitno ko je kriv, živi smo i zdravi. Nismo mogli da se dogovorimo, a najgore je to kad sa nekim treba da živiš u četiri zida, a da to nije neka atmosfera koja treba da bude. Svako je sebi dao neku drugu šansu. Ne znam ko je tu više dobio a ko izgubio. To su bili trenuci koji ne vode ka dobru. Moramo sebe tjerati da idemo naprijed, nije kraj svijeta. Nemam nikakav odnos sa Sonjom, niti kontakt - istakao je folker.

Pjevač je prvi put iznio i mišljenje o tome što je njegova ćerka Sofija promijenila svoje prezime na društvenim mrežama.

- Ja društvenim mrežama ne pridajem značaj. Sofija je ozbiljna djevojka, više nije klinka. Od nje će ispasti dobar čovjek. To kada je promijenila prezime iz Šašić u Vuksanović, bila je neka šala, moraće prvo da se uda pa da promijeni prezime. Vjerovatno je bila i pod uticajima u to vreme, a kojih nije bila ni svjesna. Prezime se tako lako ne mijenja - zaključio je on.

KOMENTARI (2)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Koala
11.10.2021 12:25

Bio si naivan Žeka kada su ti prjatelji provjereni narkomani i barabe .

2 0
Bos
11.10.2021 12:49

Kasno je …. Kasno …!!!!???

1 0

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.

Vuletić NAPUSTIO DPS, nastaviće kao NEZAVISNI ODBORNIK

Petak, 26.04.2024 | 20:32

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u cetinjskom parlamentu Stefan Vuletić napustio je tu partiju.