Srijeda, 03.11.2021 | 13:23
IZVOR: Index.hr

Lejdi Gaga o ulozi u HIT filmu: "Živjela sam kao ona, imala sam psihičkih PROBLEMA"

Pjevačica Lejdi Gaga osvanula je na naslovnici novog broja britanskog časopisa "Vog" u kojem je progovorila o svom novom filmu "House of Gucci."




Foto: Youtube screenshot/MGM

Pjevačica u nadolazećem filmu Ridleyja Scotta, temeljenom na stvarnim događajima, glumi Patriziju Reggiani koja unajmljuje ubicu da ubije svog bivšeg supruga Maurizija Guccija (Adam Driver).

Rekla je kako se za ulogu spremala tri godine.

"Biću potpuno iskrena i transparentna: živjela sam kao ona godinu i po dana. I devet mjeseci sam govorila s naglaskom", rekla je. "Kada kamere nisu snimale, ja nisam izlazila iz uloge. Ostajala sam u njoj. Bilo mi je gotovo nemoguće govoriti s naglaskom kao plavuša. Odmah sam morala ofarbati kosu i počela sam živjeti kao ona", dodala je.

Otkrila je i da je imala problema pri kraju snimanja filma.

"Imala sam psihičkih poteškoća u jednom trenutku pred kraj snimanja. Ili sam bila u svojoj hotelskoj sobi, gdje sam živjela i govorila kao Reggiani, ili sam bila na snimanju, gdje sam živjela i govorila kao ona", rekla je pjevačica.

"Sjećam se da sam jednog dana u Italiji otišla sa šeširom u šetnju. Nisam hodala otprilike dva mjeseca i uspaničila sam se. Mislila sam da sam na filmskom setu", dodala je Lady Gaga.

Osvrnula se i na optužbe Patrizie Gucci kako se nije konsultovala s njom za ulogu.

"Osjećala sam da ovu priču mogu istinski prikazati samo ako joj priđem okom znatiželjne žene pune novinarskog duha kako bih mogla shvatiti što se događa između redova u scenama filma. A to znači da mi nitko neće reći ko je Patrizia Gucci. Čak ni Patrizia Gucci.”

Film prikazuje posledice Mauriziove smrti nakon što je Reggiani unajmila ubicu da ga ubije 1995., a svjetsku premijeru imaće 24. novembar.

Reggiani, sada 72-godišnjakinja, odslužila je 18 godina zatvora i puštena je 2016., ali i dalje tvrdi da je nepravedno osuđena. Za magazin People je 2018. rekla: "Nisam kriva, ali nisam ni nevina. Sve stvari koje su se dogodile bile su nesporazum."

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Nova pravila na dodjeli Oskara: Proširuje se broj nominovanih u jednoj kategoriji

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:56

Američka filmska akademija od 2025. godine uvodi nova pravila. Već sada se zna da će 2025. godine dodjela biti organizovana 2. marta. Nominacije će biti poznate 17. januara 2025. godine.

FANOVI RAZOČARNI - Netfliks OTKAZUJE jednu od najpopularnijih serija

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:38

Netfliks je odbacio predstojeći nastavak jedne od svojih najuspješnijih serija “Vještac” (The Witcher) kao dio novog niza programskih rezova.

VIDEO: “Maestralna..." Gledaoci hipnotisani novom serijom na Netfliksu

Ponedjeljak, 22.04.2024 | 10:49

U režiji dobitnika Oskara, Stivena Zejlijana, Ripli počinje kada sitnog kriminalca, Toma Riplija (Endrju Skot), dočeka bogati Herbert Grinlif.

"To je sve što nam TREBA"- Lažni trejler za nastavak Džejmsa Bonda prikupio MILIONE PREGLEDA (VIDEO)

Nedjelja, 31.03.2024 | 17:06

Prije nekoliko dana na Jutjubu je objavljen lažni trejler za nastavak filmova o Džejmsu Bondu, a kreiran je uz pomoć vještačke inteligencije. Fanovi tako u ulozi agenta 007 priželjkuju Henrija Kavila, a kao Bondovu devojku Margo Robi.

Revija “Svjetska književnost na filmu” XII od 22. - 24. aprila u sali DODEST

Petak, 19.04.2024 | 10:16

April u KIC-u „Budo Tomović“ tradicionalno je rezervisan za reviju “Svjetska književnost na filmu” u okviru koje će dvanaesti put zaredom prikazati neka od najboljih ekranizovanih književnih djela, a sve u čast Svjetskog dana knjige.

Alkaraz LAKO sa Ševčenkom - Teniset RUTINSKI do trećeg kola

Petak, 26.04.2024 | 17:57

Španski teniser Karlos Alkaras opravdao je ulogu favorita protiv Rusa koji predstavlja Kazahstan Aleksandra Ševčenka 6:2, 6:1 i plasirao se u treće kolo mastersa u Madridu.

VJEROVALI ILI NE - TRČAO na maratonu i usput popio 25 ČAŠA VINA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 17:49

Društvenim mrežama širi se video snimak sa Londonskog maratona u kojoj se vidi kako jedan od učesnika pije vino, čašu za čašom.

Podgorica: Za Vaskrs NEMA gradskog prevoza, ovo su NOVE IZMJENE

Petak, 26.04.2024 | 17:45

Iz Gradskog prevoza obavijestili su građane da će tokom prazničnog perioda doći do izmjena u rasporedu rada linijskog prevoza.

FSCG SUSPENDOVAO igrača Koma zbog fizičkog napada na gledaoce

Petak, 26.04.2024 | 17:39

Disciplinska komisija FSCG suspendovala je igrača Koma Opeke Tejiri Mosesa zbog fizičkog napada na gledaoce po završetku utakmice sa Bokeljom u Kotoru.

Spajić: Uz turizam, hidroelektrane će biti stubovi EKONOMSKOG RAZVOJA

Petak, 26.04.2024 | 17:25

Predsjednik Vlade Milojko Spajić se tokom zvanične posjete Berlinu sastao sa vicekancelarom Njemačke i saveznim ministrom ekonomije i zaštite klime Robertom Habekom. Energetska tranzicija bila je u fokusu razgovora, a premijer Spajić je istakao da je to velika šansa Crne Gore.

Zvijezda serije "Vinova loza" ČEKA SINA - Glumac OTKRIO pol djeteta

Petak, 26.04.2024 | 17:18

Progovorio i o vjenčanju.

NAJGORE PIĆE koje možete popiti prije spavanja, a NISU NI KAFA NI ČAJ

Petak, 26.04.2024 | 17:06

Poznato je da se ne preporuča piti kafu ili čaj prije spavanja, ali postoji piće koje i više pospješuje nesanicu.

Nikolić: 35 poslanika UPUTILO inicijativu Spajiću da donese ODLUKU o KOSPONZORSTVU prijedloga Rezolucije o Srebrenici

Petak, 26.04.2024 | 16:52

Poslanik DPS-a, Andrija Nikolić saopštio je da su 35 poslanika Skupštine uputilo je pismo premijeru Milojku Spajiću, pozivajući vladu na čijem je čelu, da bez daljeg odgadjanja, donese odluku o kosponzorstvu prijedloga Rezolucije o genocidu u Srebrenici koja će se uskoro naći pred Generalnom skupštinom Ujedinjenih nacija.

Injac: FOKUS na stvaranju podsticajnog poslovnog ambijenta, Podgorica da bude POKRETAČKI UZOR

Petak, 26.04.2024 | 16:45

Održana I sjednica novog saziva Savjeta za unapređenje poslovnog ambijenta na teritoriji Glavnog grada Podgorica, na kojoj se razgovaralo o značajnim temama za razvoj i poboljšanje biznis ambijenta na teritoriji grada.

Lukas OTVORIO dušu o POROCIMA, pa priznao šta mu je sin rekao: "Do kraja života ću imati POSLJEDICE zbog...."

Petak, 26.04.2024 | 16:37

On je mnoge situacije opisao i u svojoj knjizi "Ovo sam ja".