Utorak, 30.11.2021 | 10:19
IZVOR: nova.rs

KRAJ SERIJE „La Casa de Papel“ samo što nije: Evo šta nas čeka u FINALU

Ostalo je još malo više od 72 sata do 3. decembra, kada će na Netfliksu premijerno će biti prikazane epizode posljednje sezone španske hit serije "La Casa De Papel".




Foto: Youtube screenshot/4Trailer

Kako bi malčice zagolicali maštu fanova, ali i u isto vrijeme ih i zaintrigirali, producenti serije su na zvaničnoj stranici na Instagramu objavili nazive posljednjih pet epizoda.

Nazivi posljednjih pet epizoda su sljedeći:

Episode 6 – Válvulas de Escape
Episode 7 – Ciencia Ilusionada
Episode 8 – La teoría de La elegancia
Episode 9 – Lo Que Se Habla En La Cama
Episode 10 – Una Tradición Familiar

Sudeći po nazivima svake od epizoda, fanovi su već uveliko sastavili teoriju, odnosno kako bi mogao da bude kraj serije.

Na fotografiji koja najavljuje 6. epizodu nalazi e jedna od članova bane, Rio. S obzirom da u ruci ima oružje i da mu je izraz lica veoma zabrinut, a epizoda se zove „Ventil za bijeg“, fanovi očekuju da već u samom startu ekipa pljačkaša pribjegavala „planu Rim“.

S obzirom na to da su na fotografiji koja najavljuje 7. epizodu Profesor i njegov brat Berlin, koji je poginuo na kraju druge sezone, ova epizoda će više biti skoncentrisana na flešbekove odnosno, na prošlost kada su Berlin i Profesor planirali pljačku.

Već u 8. epizodi se po fotografiji može zaključiti da banda uveliko slavi, jer se nalaze u prostoriji gdje se topi zlato – što možda znači da su ostvarili svoj cilj.

Deveta epizoda makar po naslovu govori da se opet vraćamo u prošlost, ali ovog puta tema je odnos Profesora i Lisboe, odnosno bivše inspektorke Rakel.

Deseta epizoda, kako po fotografiji, tako i po naslovu najviše je zaintrigirala sve fanove koji su ostali potpuno zbunjeni.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Nova pravila na dodjeli Oskara: Proširuje se broj nominovanih u jednoj kategoriji

Četvrtak, 25.04.2024 | 19:56

Američka filmska akademija od 2025. godine uvodi nova pravila. Već sada se zna da će 2025. godine dodjela biti organizovana 2. marta. Nominacije će biti poznate 17. januara 2025. godine.

FANOVI RAZOČARNI - Netfliks OTKAZUJE jednu od najpopularnijih serija

Četvrtak, 25.04.2024 | 10:38

Netfliks je odbacio predstojeći nastavak jedne od svojih najuspješnijih serija “Vještac” (The Witcher) kao dio novog niza programskih rezova.

VIDEO: “Maestralna..." Gledaoci hipnotisani novom serijom na Netfliksu

Ponedjeljak, 22.04.2024 | 10:49

U režiji dobitnika Oskara, Stivena Zejlijana, Ripli počinje kada sitnog kriminalca, Toma Riplija (Endrju Skot), dočeka bogati Herbert Grinlif.

"To je sve što nam TREBA"- Lažni trejler za nastavak Džejmsa Bonda prikupio MILIONE PREGLEDA (VIDEO)

Nedjelja, 31.03.2024 | 17:06

Prije nekoliko dana na Jutjubu je objavljen lažni trejler za nastavak filmova o Džejmsu Bondu, a kreiran je uz pomoć vještačke inteligencije. Fanovi tako u ulozi agenta 007 priželjkuju Henrija Kavila, a kao Bondovu devojku Margo Robi.

Revija “Svjetska književnost na filmu” XII od 22. - 24. aprila u sali DODEST

Petak, 19.04.2024 | 10:16

April u KIC-u „Budo Tomović“ tradicionalno je rezervisan za reviju “Svjetska književnost na filmu” u okviru koje će dvanaesti put zaredom prikazati neka od najboljih ekranizovanih književnih djela, a sve u čast Svjetskog dana knjige.

Poslije sunca ponovo promjena - Evo kakvo nas vrijeme očekuje za PRAZNIKE

Petak, 26.04.2024 | 10:49

Po aktuelnim prognozama, posebno će topao biti početak ljeta, jun i jul, nešto manje avgust.

Koncertna promocija novog albuma Ivana Marovića

Petak, 26.04.2024 | 10:42

Crnogorski kompozitor i instrumentalista Ivan Marović promovisaće svoj novi bend "Bisamkiez" (čita se Bizamkic) sa kojim je objavio debi album pod nazivom "I dreamt that I had done it, I awoke to find it true”.

SUPRUGE PO HOROSKOPU: Pogledajte kako se koji znak PONAŠA I SNALAZI U BRAKU!

Petak, 26.04.2024 | 10:31

Žene Bikovi su sjajne u ulozi žene, Lavice su odane i privržene, Vage su mudre i unose harmoniju u brak, Vodolija je uvijek prijatelj svom mužu...  

Palata mijenja planove za sahranu monarha: "Čarls nije dobro"

Petak, 26.04.2024 | 10:16

Zdravstveno stanje kralja Čarlsa zabrinulo je kraljevsku porodicu i njihove simpatizere, a 75-godišnji kralj nastavlja da se bori sa vrstom raka oko koje nema puno poznatih informacija.

Nikšićaninu 30 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom narkotika

Petak, 26.04.2024 | 09:55

Sud za prekršaje u Budvi izrekao je kaznu zatvora u trajanju od 30 dana Nikšićaninu R.V. (33) zbog upravljanja vozilom pod dejstvom narkotika.

Nadal: Neću da igram na Rolan Garosu, ako…

Petak, 26.04.2024 | 09:40

Španski teniser Rafael Nadal će odluku o nastupu na Rolan Garosu donijeti poslije Mastersa u Rimu.

Oglasio se bivši dečko Tejlor Svift kome je posvetila nove pjesme: "Nisam ni slušao"

Petak, 26.04.2024 | 09:22

U svom najnovijem muzičkom albumu "The Tortured Poets Department" obožavatelji tvrde da je Tejlor Svift opjevala svog bivšeg dečka Metija Hilija, pevača grupe The 1975.

Jokić: Pobjeđivanje je naš stil života

Petak, 26.04.2024 | 09:05

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić je iznio utiske poslije pobjede nad Lejkersima u trćem meču plej-ofa NBA lige.

Radnici Instituta Igalo danas očekuju tri zarade

Petak, 26.04.2024 | 08:54

Radnicima Instituta "Dr Simo Milošević" danas bi trebalo da bude isplaćen novac za zarade koje im se duguju. U Sindikatu Instituta smatraju da će pomoć zaposlenima značiti mnogo ali da problemi te zdravstvene ustanove ostaju. Vjeruju da će tokom narednih dvadesetak dana ipak naći rješenje. 

„Sedam dana smo se zabavljali i zaprosio sam je nakon maturske večeri“: Ovako je počela ljubavna priča Aca Pejovića i supruge Biljane – „Imala je jedan uslov za brak“

Petak, 26.04.2024 | 08:49

Aco Pejović već 27 godina uživa u braku sa suprugom Biljanom.