Srijeda, 10.08.2022 | 19:52
IZVOR: Kolektiv.me

Abazović: Pozivam SDT da ispita nebulozne OPTUŽBE koje se dovode u vezu sa mojim imenom

Premijer Crne Gore Dritanu Abaozović pozvao je Specijalno državno tužilaštvo da ispita, kako je naveo, "nebulozne optužbe koje se dovode u vezu sa njegovim imenom".




Foto: Vlada Crne Gore

"Pozivam Specijalno državno tužilaštvo da ispita sve nebulozne optužbe koje se dovode u vezu sa mojim imenom, objavljene od strane kvazi portala u ulozi “Udar 2”, zaduženog da u narednom periodu vodi najprljaviju kampanju protiv mene, nalik onoj u avgustu 2020. godine", saopštio je premijer Abazović.

Nave je da se steže obruč oko kriminalnih struktura bliskih određenim političkim grupacijama

Vjerujem da je svima jasno iz koje kuhinje ovo dolazi i da se steže obruč oko kriminalnih struktura bliskih određenim političkim grupacijama unutar DPS-a, kojima je cilj da izazovu destabilizaciju Crne Gore kako bi sačuvali svoju finansijsku moć, ali još važnije za njih – izbjegli pravdu”, “, naveo je Abazović na Telegramu.

Kako je istakao, za sva pojašnjenja stoji na raspolaganju državnim organima.

“Istovremeno, pozivam one koji su namjerili “skidanje moje glave” da požure. Čak i da uspiju u svojoj zločinackoj namjeri, neće zaustaviti ruku pravde. Sve je uredno sačuvano i pohranjeno tamo gdje treba. Radujemo se svemu što slijedi”, zaključio je Abazović.

KOMENTARI (2)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
mj73
10.08.2022 20:17

dje ima vatre ima i dima

3 2
XXL
10.08.2022 20:52

Zasto ne ? Kao sto kazete, nema vise nedodirljivih i zakon mora biti isti za sve. -da konacno saznamo sta se krije iza 21- jednog miliona, ko je to, kome i zasto nudio. ili je to izmisljotina i laz - da saznamo vise o premijerovom bratu i premijerkinoj (Ane Brnabic), partnerki i klinici u Beogradu, istina ili ne ? - o navodnim snimcima iz Makedonije kojima BIA navodno ucjenjuje aktuelnog premijera - o vezama i obavezama premijera prema Vučiću i SPC - o tajnim sastancima u Bosni sa visokorangiranim rukovodiocem srpske BIA - o vezama sa nocnim vukovima, tvrdosima, zborovima,zavjetnicima... - o SKY aolikaciji i kriptovanim telefonima - o visoko pozicioniranim ministrima i funkcionerima URA umjesanim u afere, zataskivanja i korupciju - o helikipterskom ustolicenju na Cetinju i helikopterskom desantu i slijetanju bez dozvole i granicnih procedura Porfirija i tajnom potpisivanju sramnog "temeljnog ugovora" - o komandantima SAJ - a koji su bili na vezi sa kriminalnim i nacionalistickim grupama na Cetinju - o naoruzanim civilima u cetinjskom manastiru prilikom helikopterskog ustolicenja - o planiranom helikopterskom i tajnom potpisivanju otvorenog balkana sa Vučićom i Ramom - o privatizaciji aerodroma... Aj' da nezavisni tuzilac i tuzilastvo pocne da radi pa da vidimo sta je istina a sta ne

2 1

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.

Vuletić NAPUSTIO DPS, nastaviće kao NEZAVISNI ODBORNIK

Petak, 26.04.2024 | 20:32

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u cetinjskom parlamentu Stefan Vuletić napustio je tu partiju.