Petak, 30.09.2022 | 22:11
IZVOR: prva.rs

Kako se znakovi nose sa TUGOM: Jedan KRIJE emocije, a OVAJ znak "gubi razum"

Svaki znak zodijaka se nosi sa tugom na različite načine, a u nastavku teksta saznajte kako vi reagujete.




Foto: Ilustracija/ Unsplash.com

Tuga je normalna i prirodna, a svakako jedna od najsnažnijih ljudskih emocija. Svako od nas se nekada u životu suočio sa osjećajem tuge, a horoskop može dosta otkriti o našim slabostima.

Ovan

Kada Ovan tuguje, on postati impulsivan, ljut i sklon naglim reakcijama. U takvim situacijama izlazi iz svoje svakodnevice, zapostavlja svakodnevnu rutinu i navike. Ne ponaša se kao i obično, pa je sklon svađama sa ljudima iz svoje okoline.

Bik

Tuga i žalost imaju jak uticaj na Bika. Oni se tada povlače u svijet samoće, vole da se izoluju i često se osjećaju bespomoćno. Inače, lako se naljute, nisu baš strpljivi i ne vole da se bave drugima.

Blizanci

Blizanci prave jednu veliku grešku kada ih obuzme tuga – skloni su da sve analiziraju do najsitnijeg detalja, a to ih često udaljava od stvarnosti.

Ne podnose negativne emocije koje uključuju tugu i žalost jer ih tjeraju da beže u tišinu.

Rak

Kada se nešto loše dešava, Rakovi gube razum, brzo ih tuga slomi, toliko da čak osjeća bolove u želucu. Sklanjaju se od svijeta, povlače u sebe sve dok ne dođu sebi.

Lav

Lavovi ne znaju da sakriju emocije, već “otvaraju” dušu svima. Stres im se odmah vidi na licu, a često su ivci nervnog sloma. Razdražljivi su i željni pažnje.

Djevica

Kada je Djevica tužna, ona ne želi da razgovara ni sa kim. Osobe rođene u ovom znaku sklone su da odbiju ljude kada im prilaze. A ako im zaista smetate, reagovaće impulsivno, čak i agresivno.

Vaga

Kada Vaga tuguje, pokušaće da svoje emocije sakrije od drugih. Na prvu loptu izgledaće stabilno, kako ne bi rastužila ljude oko sebe.

Škorpija

Škorpija važi za strastveni znak, ali kada osjete tugu ili depresiju burno reaguju. U teškim, depresivnim trenucima, lako postanu neprijateljski raspoloženi, ponašaju se na nasilan, agresivan način. Misli sui m tada zastrašujuće, što dovodi do toga da žele da se izoluju od svih.

Strijelac

Kad je tužan, Strijelac brzo postaje zabrinut i gubi volju. Nerijetko se okreću raznim načinima samo da bi pobjegao od stvarnosti, pa je čak i skloni uzimanju opojne droge.

Jarac

Jarac je odlučan i razumani kad je tužan upada u zamku beznađa. Gubi svaku motivaciju i interesovanje. Preterano razmišlja o svemu i pokušava da se 'vrati na staro'.

Vodolija

Najčešće krije emocije kako bi sebe pa i druge spasio od tuge i sažaljenja. Kada je pak preplavi tuga, , osamiće se potpuno. Glumi da je sve u redu, ali iznutra ih “ubija” tuga.

Ribe

Kada Ribe tuguju, one padaju u očaj jer se stalno opsesivno podsjećaju na mnoge loše stvari koje su im se desile. Tada su zabrinute, anksiozne i sklone samoći, nerijetko osjećaju krivicu za sve pa i one najbanalnije sitnice u svom životu.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Paran ili neparan broj? Koliko jaja treba obojiti za Uskrs prema narodnom običaju

Petak, 26.04.2024 | 11:14

Domaćice tradicionalno farbaju jaja ili na Veliki četvrtak ili na Veliki petak, u skladu sa običajima njihovog kraja. Ali koliko bi jaja trebalo ofarbati?  

Poslije sunca ponovo promjena - Evo kakvo nas vrijeme očekuje za PRAZNIKE

Petak, 26.04.2024 | 10:49

Po aktuelnim prognozama, posebno će topao biti početak ljeta, jun i jul, nešto manje avgust.

Koncertna promocija novog albuma Ivana Marovića

Petak, 26.04.2024 | 10:42

Crnogorski kompozitor i instrumentalista Ivan Marović promovisaće svoj novi bend "Bisamkiez" (čita se Bizamkic) sa kojim je objavio debi album pod nazivom "I dreamt that I had done it, I awoke to find it true”.

SUPRUGE PO HOROSKOPU: Pogledajte kako se koji znak PONAŠA I SNALAZI U BRAKU!

Petak, 26.04.2024 | 10:31

Žene Bikovi su sjajne u ulozi žene, Lavice su odane i privržene, Vage su mudre i unose harmoniju u brak, Vodolija je uvijek prijatelj svom mužu...  

Palata mijenja planove za sahranu monarha: "Čarls nije dobro"

Petak, 26.04.2024 | 10:16

Zdravstveno stanje kralja Čarlsa zabrinulo je kraljevsku porodicu i njihove simpatizere, a 75-godišnji kralj nastavlja da se bori sa vrstom raka oko koje nema puno poznatih informacija.

Nikšićaninu 30 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom narkotika

Petak, 26.04.2024 | 09:55

Sud za prekršaje u Budvi izrekao je kaznu zatvora u trajanju od 30 dana Nikšićaninu R.V. (33) zbog upravljanja vozilom pod dejstvom narkotika.

Nadal: Neću da igram na Rolan Garosu, ako…

Petak, 26.04.2024 | 09:40

Španski teniser Rafael Nadal će odluku o nastupu na Rolan Garosu donijeti poslije Mastersa u Rimu.

Oglasio se bivši dečko Tejlor Svift kome je posvetila nove pjesme: "Nisam ni slušao"

Petak, 26.04.2024 | 09:22

U svom najnovijem muzičkom albumu "The Tortured Poets Department" obožavatelji tvrde da je Tejlor Svift opjevala svog bivšeg dečka Metija Hilija, pevača grupe The 1975.

Jokić: Pobjeđivanje je naš stil života

Petak, 26.04.2024 | 09:05

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić je iznio utiske poslije pobjede nad Lejkersima u trćem meču plej-ofa NBA lige.

Radnici Instituta Igalo danas očekuju tri zarade

Petak, 26.04.2024 | 08:54

Radnicima Instituta "Dr Simo Milošević" danas bi trebalo da bude isplaćen novac za zarade koje im se duguju. U Sindikatu Instituta smatraju da će pomoć zaposlenima značiti mnogo ali da problemi te zdravstvene ustanove ostaju. Vjeruju da će tokom narednih dvadesetak dana ipak naći rješenje.