Ponedjeljak, 03.10.2022 | 22:10
IZVOR: radiosarajevo.ba

ASTRO PROGNOZA: Ove HOROSKOPSKE znakove očekuje ostvarenje želja do kraja godine

Astrolozi ističu kako će vremenski period do kraja 2022. godine biti najbolji period za četiri horoskopska znaka.




Foto: Ilustracija/ Pexels.com

Blizanci

Uprkos negativnim događajima koji su se dogodili početkom godine, vi ste uspjeli održati duševni mir. Nisu svi planovi ostvareni, ali do kraja godine – situacija će se promijeniti. Biće prilike da postignete sve o čemu ste maštali. Život će se početi poboljšavati.  Dobivši korisne informacije, značajno ćete napredovati u karijeri i uspjeti da rješavati svakodnevne probleme. Blizanci će se lako nositi sa svim poteškoćama, oslanjajući se na svoju intuiciju.

Jarac

Mogu vas očekivati ugodna iznenađenja. Otići ćete na neplanirano putovanje, pronaći nove prijatelje i upoznati svoju srodnu dušu. Problemi s novcem će se lako riješiti. Zahvaljujući uspjehu u karijeri, Jarcevi će steći dugo očekivanu nezavisnost. Neki predstavnici znaka odluči će promijeniti hobi, sportsku aktivnost, a neki čak i posao. Sreća prati one koji idu ka svom cilju, u trku sa svojim snovima. Zato nikada ne odustajte. Potrudite se malo i mnoga vrata vam se mogu otvoriti. Pokušajte izbjeći stres, vježbajte zahvalnost i radite na svom unutrašnjem miru.

Djevica

Posvećenost, ustrajnost i trud Djevice, sada će biti itekako nagrađeni. Očekuje vas povoljna financijska situacija.  Prihodi će znatno nadmašiti vaše očekivane troškove, tako da možete sebi priuštiti odmor o kojem ste sanjali. Također, ne odbijajte obećavajuće ponude. Preuzmite odgovornost, pokažite svoju snagu, posvetite se cilju – ako budete karakterni, sreća vas neće napustiti.

U ljubavi izbjegavajte konflikte, budite strpljivi i trudite se pronaći kompromis. Nećete biti opterećeni. Odgovaraće vam šetnje i lagani sport.

Vaga

Vaga će imati sreće! Ovaj znak će imati priliku da ostvari ciljeve i ambicije u karijeri, započne nove projekte i napreduje na poslu. Zvijezde favorizuju bilo kakve poduhvate. Finansijska situacija će biti stabilna, zanimljive ideje neće ostati neprimijećene od strane menadžmenta. Savladaćete sve prepreke i ostvarićete impresivne rezultate.

Oni koji su planirali započeti svoj posao, sada je pravo vrijeme. Pokušajte izbjegavati saradnju s ljudima koji imaju sebične interese i planirajte svoje troškove kako biste izbjegli nepotrebne odlive finansija.

U ljubavi i porodičnim odnosima može doći do lijepih promjena. Moguće je da će se smanjiti konflikti, riješiti problemi, a one koji su usamljeni očekuje lijepo poznanstvo.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Konačno je kraj retrogradnog Merkura, evo kako će to uticati na vaš znak

Petak, 26.04.2024 | 11:55

Kraj retrogradnog Merkura! Konačno je stigao 26. april 2024. dan kada će se dosta stvari promijeniti. Planeta nastavlja svoj direktan hod, što znači da će znakovi morati da sumiraju dosadašnje lekcije. Iako će biti bolnih trenutaka, znaćete kako da počnete iznova. Važne odluke više neće morati da se odlažu, a greške iz prošlosti sada će dostići novu fazu.

SUPRUGE PO HOROSKOPU: Pogledajte kako se koji znak PONAŠA I SNALAZI U BRAKU

Petak, 26.04.2024 | 10:31

Žene Bikovi su sjajne u ulozi žene, Lavice su odane i privržene, Vage su mudre i unose harmoniju u brak, Vodolija je uvijek prijatelj svom mužu...

Konačno je stigao KRAJ retrogradnog Merkura - Ove PROMJENE čekaju vaš horoskopski znak

Četvrtak, 25.04.2024 | 14:48

 Kraj retrogradnog Merkura! Konačno je stigao 25. april 2024. godine, dan kada će se dosta stvari promijeniti. 

Četiri horoskopska znaka koje tokom proljeća očekuje mnogo LIJEPIH STVARI

Srijeda, 24.04.2024 | 21:35

Proljeće je po mnogima najljJepše doba godine, ono u kojem se priroda budi, a mnogima se popravlja i raspoloženje.

Planeta ljubavi ulazi u Bika: Tri znaka očekuje sudbinski susret do 23. maja

Srijeda, 24.04.2024 | 13:40

Venera, planeta ljubavi, mijenja znak 29. aprila i ulazi u zemljanog Bika, gdje će se zadržati do 23. maja. Ovakva planetarna pozicija donijeće lijepe susrete za Bikove, Djevice i Jarčeve.

ANKETA: Da li treba POVEĆATI KAZNE za NEPROPISNO parkiranje u Podgorici?

Četvrtak, 25.04.2024 | 13:29

Glasajte u našoj novoj anketi.

Nikolić: Reakcije po taktu BIA, najbolja potvrda tačnosti Đukanovićevih tvrdnji

Četvrtak, 25.04.2024 | 12:48

Ništa bolje ne potvrđuje tačnost i preciznost teza iznijetih u intervjuu Mila Đukanovića, kao reakcije koje su uslijedile: oglasili se svi oni politički i medijski abonenti obavještajne agencije iz susjedstva, i najbolje pokazali tačnost i preciznost teze da je BIA premrežila Crnu Goru i pod svoju kontrolu stavila razne propagandne i parapolitičke subjekte, saopštio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

Vlada radnicima Instituta uplaćuje 1,1 MILION EURA

Četvrtak, 25.04.2024 | 12:17

Odluka Vlade.

Ministarstvo finansija: Čistoća mora da SMANJI PLATE 10 odsto

Četvrtak, 25.04.2024 | 13:15

Preduzeću Čistoća stiglo je mišljenje Ministarstva finansija o primjeni Zakona o zaradama zaposlenih u javnom sektoru, za društva koja posluju sa gubitkom, u kojem se ukazuje da se smanjenje fonda zarada može izvršiti smanjenjem zarada zaposlenih i/ili smanjenjem broja zaposlenih.

Monteput donirao MUP-u "PRESRETAČ" visoke klase

Četvrtak, 25.04.2024 | 15:00

Kompanija Monteput donirala je automobil – tkz. presretač Ministarstvu unutrašnjih poslova i Upravi policije. Na platou ispred Komandnog centra na Pelevom Brijegu Milan Ljiljanić, izvršni direktor Monteputa, predao je ključeve vozila v. d. pomoćnika direktora Uprave policije Draganu Goroviću.

Konačno je kraj retrogradnog Merkura, evo kako će to uticati na vaš znak

Petak, 26.04.2024 | 11:55

Kraj retrogradnog Merkura! Konačno je stigao 26. april 2024. dan kada će se dosta stvari promijeniti. Planeta nastavlja svoj direktan hod, što znači da će znakovi morati da sumiraju dosadašnje lekcije. Iako će biti bolnih trenutaka, znaćete kako da počnete iznova. Važne odluke više neće morati da se odlažu, a greške iz prošlosti sada će dostići novu fazu.

FOTO: VELIČANSTVENIM KONCERTOM obilježeno 78 godina folklornog ansambla "Budo Tomović"

Petak, 26.04.2024 | 11:46

Da je Folklorni ansambl “Budo Tomović” vjerni čuvar i reprezent tradicije i kulturne baštine, pokazao je još jednim sjajnim koncertom, ovog puta u čast 78 godina trajanja i postojanja.

Ove tri GREŠKE U IZBORU ODJEĆE o vama govore i više nego što mislite

Petak, 26.04.2024 | 11:40

Stilisti upozoravaju na tri greške koje žene često prave kada je u pitanju izbor garderobe, a koje nehotice naglašavaju stomak. Ove greške mogu dodati kilograme tamo gdje ih zapravo nema.

Konatar: Rezolucija o Palestini mora biti na dnevnom redu Skupštine Crne Gore

Petak, 26.04.2024 | 11:39

Predsjednik poslaničkog kluba URA Miloš Konatar sastao se u Skupštini Crne Gore sa članovima Pokreta solidarnosti sa Palestinom, koji su predstavili svoje dosadašnje aktivnosti sa primarnim akcentom na peticiju o usvajanju Rezolucije o osudi zločina Izraela u Palestini.

Rakčević: Gradnja kolektora u Botunu počinje u SEPTEMBRU

Petak, 26.04.2024 | 11:15

Gradnja kolektora u Botunu je izvjesna i počeće u septembru, a sva neslaganja mještana i predstavnika Opštine Zeta trebalo bi do tada da budu riješena, kazao je u "Bojama jutra" na TV Vijesti Luka Rakčević, zamjenik gradonačelnice Podgorice.

Poslije sunca ponovo promjena - Evo kakvo nas vrijeme očekuje za PRAZNIKE

Petak, 26.04.2024 | 10:49

Po aktuelnim prognozama, posebno će topao biti početak ljeta, jun i jul, nešto manje avgust.

Koncertna promocija novog albuma Ivana Marovića

Petak, 26.04.2024 | 10:42

Crnogorski kompozitor i instrumentalista Ivan Marović promovisaće svoj novi bend "Bisamkiez" (čita se Bizamkic) sa kojim je objavio debi album pod nazivom "I dreamt that I had done it, I awoke to find it true”.

SUPRUGE PO HOROSKOPU: Pogledajte kako se koji znak PONAŠA I SNALAZI U BRAKU

Petak, 26.04.2024 | 10:31

Žene Bikovi su sjajne u ulozi žene, Lavice su odane i privržene, Vage su mudre i unose harmoniju u brak, Vodolija je uvijek prijatelj svom mužu...

Palata mijenja planove - "Čarls nije dobro"

Petak, 26.04.2024 | 10:16

Zdravstveno stanje kralja Čarlsa zabrinulo je kraljevsku porodicu i njihove simpatizere, a 75-godišnji kralj nastavlja da se bori sa vrstom raka oko koje nema puno poznatih informacija.

Nikšićaninu 30 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom narkotika

Petak, 26.04.2024 | 09:55

Sud za prekršaje u Budvi izrekao je kaznu zatvora u trajanju od 30 dana Nikšićaninu R.V. (33) zbog upravljanja vozilom pod dejstvom narkotika.