Srijeda, 12.10.2022 | 15:11
IZVOR: citymagazin.rs

Zlatni presjek presudio: Ona je NAJLJEPŠA žena na SVIJETU

Glumica Džodi Komer je najljepša slavna osoba na svijetu, prema proračunima britanskog plastičnog hirurga Džulijana De Silve koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu hirurgiju lica u Londonu.




Foto: YouTube screenshot/This Morning

De Silva je do tog zaključka došao koristeći matematičko mapiranje lica, veoma popularnu metodu u plastičnoj hirurgiji. Ta metoda bazira na “zlatnom presjeku”, poznatom i kao “božanski presjek” i “zlatna proporcija. “Pokazalo se da ona ima najbolji odnos položaja nosa i usana s rezultatom od 98.7%, što je samo 1.3% od savršenog oblika”, rekao je De Silva za Daily Mail.

Foto: Instagram screenshot/jodiemcorner 

“Džodi je takođe imala najbolji rezultat što se širine i dužine nosa tiče, a bila je pri vrhu i po obliku usana i položaju očiju”, rekao je još i dodao da su najslabiji rezultat pokazale njene obrve. Imale su “samo 88%”, što je njen ukupan procenat smanjilo na 94.52%.

Na listi i Zendeja, Bela Hadid…

Drugo mjesto zauzela je Zendeja (94.37%), a treće Bela Hadid (94.35%), žena za koju se ranije tvrdilo da ima najsavršenije lice na svijetu. Četvrta je Bijonse (92.44%), a peta Arijana Grande (91.81%). Kim Kardašijan (91.28%) našla se na osmom mjestu.

De Silva već godinama koristi ovu metodu na licima slavnih. “Ove nove tehnike mapiranja omogućuju nam da riješimo neke misterije oko toga šta ljude čini fizički lijepima. Ta tehnologija je korisna i za planiranje operacije pacijenata”, objasnio je ranije.

Ko je Džodi Komer?

Džodi Komer (29) je britanska glumica koja se proslavila ulogom Vilanel u seriji Killing Eve. U proteklih nekoliko godina postala je jedna od najtraženijih novih glumica. 2019. godine osvojila je Emi za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji (upravo u seriji Killing Eve). Iste godine osvojila je i nagradu BAFTA.

Karijeru je započela na BBC Radio 4 zahvaljujući svom školskom učitelju glume koji je prepoznao njen talenat i poslao je na audiciju. TV karijeru započela je 2008. godine ulogom u jednoj epizodi serije The Royal Today, a nakon toga su se uloge samo ređale.

Nakon prve sezone Killing Eve počela je sve više da privlači pažnju javnosti pa je 2018. godine proglašena jednom od “najuticajnijih djevojaka svijeta”, a godinu dana kasnije našla se i na Forbsovoj listi 30 Under 30.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.

Vuletić NAPUSTIO DPS, nastaviće kao NEZAVISNI ODBORNIK

Petak, 26.04.2024 | 20:32

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u cetinjskom parlamentu Stefan Vuletić napustio je tu partiju.