Utorak, 25.04.2023 | 10:09
IZVOR: Novosti magazin.rs

Psihološkinja otkrila: Uspješne muškarce privlače žene koje posjeduju ove ČETIRI OSOBINE

Jedna psihološkinja posebno se pozabavila ovom temom.




Foto: Ilustracija, Pixabay

1. Unutrašnja svjetlost i dobra energija

Žene koje nemaju teške misli o prošlosti, ogorčenost zbog bivših veza, beskorisnu krivicu, strahove, isuviše oštre principe. kategoričnost... Sve ovo doprinosi određenoj težini ličnosti, umnoj ozbiljnosti i starosti. Sve ove osobine čak i od mlade, lijepe djevojke mogu da naprave ženu umornu od života. Čak i ako ima samo 25 godina, u njoj se osjećaju težina i premor; kao da je neprestano zaglavljena u prošlosti, umjesto da živi danas i pravi planove za budućnost. Takve žene nerijetko vole da pate i razgovaraju o nečem negativnom i bježe od toga da se pozabave svojom trenutnom stvarnošću.

2. Jak, izražen karakter

Glavna osobina koja nam u životu pomaže da napravimo prave izbore i idemo ka cilju je racionalnost. Racioanalne žene ne donose odluke samo na osnovu emocija, već u njih uključuju i svoj razum. Kada je logika prisutna, mi možemo da okolnosti sagledamo kritički i trezveno, što znači da smanjujemo mogućnost razočarenja i ne dozvoljavamo sebi da nas situacija kontroliše. Odnosno, ako je muškarac ludo zaljubljen, pametna žena neće vjerovati riječima, već će sačekati da on to dokaže i djelima.

3. Zdrava sebičnost

Žene koje neguju zdrav nivo sebičnosti neće raditi ono što im je neisplativno ili neprijatno; ona radi samo ono što zna da će joj koristiti na duge staze ili u budućnosti. Ona neće voziti rodbinu na aerodrom u 6 ujutru, ako mora da ide na posao u 8. Ona shvata da joj to nije zgodno, te će bez oklijevanja i osjećaja krivice ponuditi da im pozove taksi.

4. Jasan fokus na cilj

Ona nikada ne razmišlja o tome šta drugi misle o njoj; ima svoje mišljenje o sebi i time je zadovoljna. Svjesna je da samo ona sama može da pomogne sebi, ako joj se nešto desi u životu, a ne njena dalja okolina. Zato joj nepotrebne misli ne odvlače pažnju. Ona ne nastoji da se dopadne drugima, jer se dopada sebi i to je sasvim dovoljno.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Nišić najavila - SEDMOČASOVNO radno vrijeme do kraja godine

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:16

Ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić najavila je da se do kraja godine u Crnoj Gori može očekivati uvođenje sedmočasovnog radnog vremena. 

Veljko Ražnatović osvojio medalju i obezbijedio sebi NACIONALNU PENZIJU

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 10:38

Veljko Ražnatović na Evropskom prvenstvu u boksu osvojio je bronzanu medalju, a uz bronzano odličje dobio je i novčanu nagradu. Međutim, velikim uspjehom sebi je obezbijedio i nacionalnu penziju.

Trgovine NEĆE RADITI 1. i 2. maja, za nepoštovanje predviđene KAZNE

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 11:46

Uprava za inspekcijske poslove podsjećamo sve privredne subjekte, koji se bave trgovinom na veliko i trgovinom na malo, da u skladu sa Zakonom o unutrašnjoj trgovini ne mogu obavljati djelatnost tokom Praznika rada koji obuhvata 1. i 2. maj odnosno srijedu i četvrtak.

Počela je Stradalna nedjelja - Posljednja sedma nedjelja VASKRŠNJEG POSTA

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 07:15

Počela je sedma posljednja nedjelja Vaskršnjeg posta. Svi dani u njoj nose naziv Veliki, pa je tako danas Veliki ponedjeljak.

Građani Andrijevice ogorčeni, voda SKUPLJA 300 odsto

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 08:33

Skupština Andrijevice nije u zakonskom roku donijela odluku o saglasnosti na cjenovnik za utrošenu vodu koji je u aprilu minule godine dostavljen Regulatornoj agenciji. Gradskom vodovodu je prošlog mjeseca stigao dopis, a sa njim i povećanje od 300 odsto po kojem će se i obračunavati aprilski računi. Građani su uputili prigovore Vodovodu, a svoje negodovanje će iskazati i na protestima ukoliko se cijene ne koriguju, objavio je Javni servis RTCG.

Klikovac: Injac da ODGOVORI kako su izvršene nabavke BEZ ORGANIZOVANJA javnih tendera

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 17:37

 Šef kluba odbornika DPS Glavnog grada Andrija Klikovac kazao je da gradonaćelnica Podgorice Olivera Injac treba da odgovori  kako su izvršene nabavke bez organizovanja javnih tendera suprotno zakonu?"

Ovo je RAZLOG zašto bi trebalo da IZBJEGAVATI javne punjače na aerodromima

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 17:23

Ako često koristite javne punjače za punjenje uređaja na aerodromima, poslije ovog teksta razmislićete dvaput.

JK ponovo o Dušku Tošiću: "Ljudi su u ŠOKU kada kažem da smo u BRAKU, situacija je OČAJNA"

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 17:07

Jelena Karleuša je u novom intervjuu otkrila u kakvim je odnosima sa Duškom Tošićem te navela za čime žali.

Kako muzika UTIČE na pse? Nova istraživanja imaju interesantne ODGOVORE

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 16:58

Nakon višedecenijskog istraživanja muzike i frekvencija, kako bi saznao na koji način utiču na ljude, Majkl Tirel je došao do iznenađujućeg zaključka - muzika ima veliki uticaj i na kućne ljubimce

Porodila se prije pola godine, a već ČEKA DRUGO DIJETE - Poznata pjevačica NE KRIJE SREĆU

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 16:50

Pet mjeseci nakon što je na svijet doniela ćerkicu Melinu, Nadica Ademov sija od sreće jer ne samo što je postala majka i vratila na muzičku scenu pjesmom "Kukavice", već je saznala i da je druga beba na putu.

"Najbolji POKLON je to što on NIJE PORED NJE": Način na koji je Donald Tramp ČESTITAO Melaniji rođendan USIJAO MREŽE (VIDEO)

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 16:38

“Da li iko vjeruje da Melanija želi njega pored sebe za rođendan?”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama

Air Montenegro operacije obavlja po NAJVIŠIM BEZBJEDNOSNIM standardima

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 16:30

Nalazi detaljne revizije operativne bezbjednosti IATA-e (IOSA) potvrdili su da Air Montenegro posluje i operacije obavlja po najvišim međunarodnim bezbjednosnim standardima, saopšđteno je iz te kompanije.

PREDSTAVLJEN projekat „Mistične priče Dunavske zelene rute“

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 16:21

Agencija za upravljanje zaštićenim područjima Podgorice organizovala je danas javni događaj u cilju promocije i prezentacije projekta „Mistične priče Dunavske zelene rute”.  Riječ je o projektu koji predstavlja međunarodnu valorizaciju prirodnog i nematerijalnog kulturnog nasljeđa sa ciljem društveno-ekonomskog razvoja ruralnih područja Podunavlja.  

URA: Milović uz PODRŠKU Spajića nastavlja sa KRŠENJEM ZAKONA, uvjereni smo da će zato odgovarati

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 16:12

Prvih pet mjeseci rada 44. Spajićeve Vlade obilježilo je kontinuirano kršenje Ustava i zakona, a danas je tu praksu nastavio i kontraverzni ministar pravde Andrej Milović sa nezakonitim vraćanjem u kaznenu evidenciju bivšeg generalnog direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Artana Kurtija. Radi se o skandaloznom činu koji ima za cilj da preduprijedi obavezu povratka na presudu Upravnog suda o vraćanju na mjesto generalnog inspektora, u skladu sa odlukom nadležne sudske instance, ali i klasičnu diskreditaciju ličnosti", saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA.

Božović: Gradsko preduzeće Deponija bilježi MAKSIMALNE REZULTATE

Ponedjeljak, 29.04.2024 | 16:08

U cilju uvođenja novih praksi obavještavanja građana o rezultatima i planovima, „Deponija” d.o.o. Podgorica organizovala je danas radni doručak sa predstavnicima medija u cilju boljeg i svestranijeg informisanja javnosti o aktivnosti ovog društva. Tema istog bila je prezentacija rada prvog kvartala 2024. godine i budućih planova Deponije.