Petak, 30.06.2023 | 16:53
IZVOR: vijesti.me

Vujačić ZAHVALIO Partizanu -"Nije mi LAKO, ali moram da IDEM DALJE"

Crnogorski reprezentativac karijeru nastavlja u dresu Rubina iz Kazanja.




Foto: YouTube screenshot/ FK Partizan

Crnogorski reprezentativac Igor Vujačić je nakon četiri godine završio misiju u Partizanu.

Pojačaće Rubin iz Kazanja i napraviti iskorak u karijeri koju je počeo u Zeti još 2011. godine.

Nakon toga, Vujačić je bio u Vojvodini, poljskom Viđevu iz Lođa i Mogrenu, prije nego se vratio u matični klub za koji je nastupao od 2015. do 2019.

Period u Partizanu Vuajčić završava bez trofeja, ali nema dileme da je ostavio odličan utisak kod navijača "crno-bijelih".

"Nije mi lako, u Partizanu sam stekao dosta prijatelja. Ali, moram da idem dalje, ovo mi je korak naprijed u karijeri. Nadam se da sam se na neki način odužio Partizanu što mi je dao šansu da igram u tako velikom klubu", rekao je Vujačić.

Partizan bi za ovaj transfer trebalo da dobije milion eura.

"Kada sam došao u Partizan nije bilo dobro za mene u prvih pola godine, ali se nakon toga sve poklopilo. Uvijek sam se trudio da dam sve od sebe i na treningu i na utakmicama. Srećan sam i smatram da čiste i mirne duše nastavljam dalje", istakao je Vujačić.

Vujačić je za Partizan odigrao 129 utakmica i postigao je 11 golova.

Najvažniji je svakako bio onaj na gostovanju Santa Klari u revanšu plej-ofa za plasman u Ligu konferencije u ljeto 2021. kada je pogodio za 2:1 i odveo beogradski tim u grupnu fazu.

Partizan je prošle sezone bio tek četvrti u Superligi Srbije, iza Crvene zvezde, TSC-a i Vojvodine, pa će igrati u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

"Ostala je većina igrača koji su igrali do sada. Mislim da su izvukli pouke i da se neće dešavati ono što se dešavalo prošle sezone. Novi je početak i želim doskorašnjim saigračima puno sreće i da ih zaobiđu povrede, a pobjede će sigurno doći", zaključio je Vujačić.

Partizan neće biti bez crnogorskog igrača u timu ni u sezoni 2023/24. jer se prije nekoliko dana u Humsku vratio vezista Aleksandar Šćekić.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Uprava: Otkriven lager od 20 komada bespravno posječenih smrčevih trupaca, bez žiga, pločice, papirlogije...

Subota, 11.05.2024 | 10:50

Kasno sinoć u selu Banjevac, udaljenom desetak kilometara od Berana, zahvaljujući OB Berane i UIP je otkriven novi lager od 20 komada bespravno posječenih smrčevih trupaca, na kojima nije bilo šumskog žiga, pločice niti valjane papirologije, saopšteno je iz Uprave za gazdovanje šumama i lovištima.

Vučević o najavi Spajića da će Crna Gora glasati za rezoluciju: Ne vidim ovo kao prijateljski gest

Subota, 11.05.2024 | 10:41

Ja ovo ne vidim kao prijateljski gest prijateljske države, rekao je predsjednik Vlade Srbije Miloš Vučević komentarišući to što je predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić rekao da će Crna Gora u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (UN) glasati za Rezoluciju u genocidu u Srebrenici.

VIDEO: Kinezi bacili automobil sa VISINE od 32 metra - Pogledajte šta se dogodilo sa ovim modelom

Subota, 11.05.2024 | 09:51

Testovi izdržljivosti automobila uvijek izrode neke ekstremne ideje, a ovoga puta u glavnoj ulozi bila je jedna kineska marka.

Milatović pozvao Šarla Mišela da posjeti Crnu Goru

Subota, 11.05.2024 | 09:26

Predsjednik države je u pismu čestitke povodom Dana Evrope, predsjedniku Evropskog savjeta Šarlu Mišelu kazao da su jedinstvo, solidarnost i jednakost među evropskim demokratijama cilj kojeg se nećemo odreći, dodajući da temelji EU izgrađeni na slobodarskim i vizionarskim idejama garantuju bolju i sigurniju budućnost.

FOTO: Prvi dan Sajma knjiga protekao u znaku regionalne saradnje i prijateljstva sa Francuskom

Subota, 11.05.2024 | 08:49

Prvi dan 18. Međunarodnog podgoričkog sajma knjiga i obrazovanja, koji se ove godine organizuje od 10. do 17. maja u sajamskom prostoru Tržnog centra Big Fashion, protekao je u najboljem redu uz dobru posjećenost, kvalitetnu ponudu knjiga i bogat program.

Pred nama sunčani dan - UŽIVAJTE u početku VIKENDA uz ove TEMPERATURE

Petak, 10.05.2024 | 22:22

U subotu nas očekuje pretežno sunčano vrijeme, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.

Kavarić: NE POSTOJE osnove za pritvor Kneževiću, u Londonu spašavao sebi život

Petak, 10.05.2024 | 22:15

Osnove za pritvor predsjedniku Atlas grupe ne postoje i može se predložiti jemstvo kako bi se Duško Knežević branio sa slobode, smatra advokat Dalibor Kavarić.

Ferel: "Ovo je liga bez integriteta, sudije varaju za dva ista tima"

Petak, 10.05.2024 | 22:08

Plemejker Budućnost Volija Jogi Ferel je imao kratku i jasnu poruku nakon majstorice polufinala AdmiralBet ABA lige protiv Partizana.

KK Budućnost nakon meča sa Partizanom: "Sve je JASNO"

Petak, 10.05.2024 | 22:00

Košarkaši Budućnost Volija večeras su u Beogradu poraženi od Partizana (100:84) i nisu uspjeli da izbore plasman u finale Admiralbet ABA lige.

Žakelj: Isključenje Ferela PRELOMILO meč, PONOSAN sam na ekipu

Petak, 10.05.2024 | 21:50

Budućnost je tri četvrtine bila ravnopravan rival Partizanu i sanjala iznenađenje. Ipak,nekoliko diskutabilnih osudijskih odluka u trećoj četvrtini rasprišlio je san o finalu ABA lige.