Nedjelja, 03.09.2023 | 14:46
IZVOR: prva.rs

Ovi horoskopski znaci brzo PREBOLE RASKID - Da li ste među njima?

Ljubavne raskide često prati težak emocionalni teret, ali neki horoskopski znakovi ističu se po svojoj sposobnosti da brzo prevaziđu tu tugu i krenu dalje.




Foto: Ilustracija/ Pixabay.com

Njihova prirodna snaga i unutrašnja stabilnost pomažu im da izađu iz raskida s iznenađujućom lakoćom, a u nastavku teksta saznajte da li ste vi među njima.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj nezavisnosti i entuzijazmu za novim počecima. Nakon raskida njihova želja za akcijom i osvježenjem često ih gura naprijed. Fokusirani su na svoje ciljeve i brzo se vraćaju svojim strastima koristeći raskid kao podsticaj za lični razvoj.

Blizanci

Blizanci su društveni znakovi koji se lako povezuju s različitim ljudima. Nakon raskida brzo se okružuju prijateljima i aktivnostima koje ih zanimaju. Njihova znatiželja i želja za novim iskustvima pomažu im da se brže distanciraju od završenih odnosa.

Lav

Lavovi su ponosni i samouvjereni znakovi. Nakon raskida često se usmjeravaju na svoju individualnost i vlastite kvalitete. Njihova unutrašnja svjetlost i želja za sjajem često ih podstiču da se brzo izdignu iz tuge koju nosi raskid.

Vaga

Vage su sklone održavanju ravnoteže u svim aspektima života. Nakon raskida one se fokusiraju na obnovu ravnoteže u svojoj emocionalnoj sferi. Njihova sposobnost da se brzo oporave dolazi iz želje da ponovno uspostave harmoniju u svom srcu.

Strijelac

Strijelčevi su avanturistički duhovi koji teže novim iskustvima. Nakon raskida oni često gledaju prema budućnosti i planiraju nove avanture. Njihova prirodna radost i optimizam pomažu im da brzo prebole raskid i krenu prema novim horizontima.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Mlad Mjesec u Biku stiže 8. maja - A za ova DVA ZNAKA donosi brojne PROMJENE

Utorak, 07.05.2024 | 12:20

Mlad Mjesec stiže 8. maja u znaku Bika, a astrolozi kažu da je ovaj "karmički" i da dolazi usljed vrlo burnog i intezivnog astrološkog perioda.

Stiže nagrada za sav RAD I TRUD - Jedan horoskopski znak biće NAJSREĆNIJI u maju

Utorak, 07.05.2024 | 08:45

Poznati astrolog otkrio je koji će horoskopski znak biti najsrećniji tokom maja.

Privlačićete NOVAC poput magneta - Provjerite da li ste ROĐENI na ove DATUME

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 20:32

Kosmički tranziti na dan našeg rođenja umnogome utiču na naš karakter i tip ličnosti, a pripadnost određenom znaku Zodijaka ističe naše talente, sposobnosti i svrhu u životu.

MAJ je njihov mjesec: PET horoskopskih znakova koje čekaju velike POSLOVNE PROMJENE

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 13:43

Brzo provjerite da li je vaš horoskopski znak na listi – jer ovih 5 znakova Zodijaka mogu doživjeti promjene u karijeri i finansijama u maju 2024.

Otkrivanje zvijezda: Istina, mitovi i značaj horoskopa

Nedjelja, 05.05.2024 | 14:20

Zvijezde su oduvijek fascinirale ljudski um. Od drevnih civilizacija do modernog doba, ljudi su proučavali nebeska tijela u potrazi za odgovorima na pitanja o svojoj sudbini, ljubavi, karijeri i sreći. Jedan od najpopularnijih alata za ovu potragu je horoskop - astrološki sistem koji tvrdi da položaj zvijezda i planeta u trenutku našeg rođenja može uticati na naš karakter i životni put.

VDT: Katnić prisustvovao saslušanjima svjedoka, SDT nije donio naredbu o njegovom psihijatrijskom vještačenju

Utorak, 07.05.2024 | 16:58

Vrhovno državno tužilaštvo VDT tvrdi da su tokom istrage u potpunosti poštovana prava bivšeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića koji je uhapšen 14. aprila.

CGO: Spajićeva vlada imenovala 427, a razriješila 343 javna funkcionera

Utorak, 07.05.2024 | 16:34

Aktuelna Vlada Crne Gore intenzivno imenuje i smjenjuje javne funkcionere, saopšteno je iz Centra za građansko obrazovanje CGO.

Trajekt „30. Avgust” odlazi na remont

Utorak, 07.05.2024 | 16:21

Neophodni remont trajekta „30. Avgust” biće obavljen u brodoremontu “Punat” na ostrvu Krk u Hrvatskoj, koje je izabrano na tenderu kao najpovoljniji ponuđač za ovaj posao, prenosi portal RRTHN.

MF: Glavni osnov za dodatno finansiranje budžeta biće ulaganje u projekte

Utorak, 07.05.2024 | 15:51

Izvršni odbor Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), koji je objavio Izvještaj o Crnoj Gori za 2024. godinu, pozdravio je snažnu posvećenost crnogorskih vlasti evropskim integracijama, ukazujući da treba iskoristiti zamah nakon formiranja nove Vlade za neophodne strukturne reforme i napredak u procesu pristupanja EU, saopšteno je iz Ministarstva finansija (MF).

Spacijalna tužiteljka i rukovodilac ODT Bijelo Polje položili zakltevu

Utorak, 07.05.2024 | 15:34

Novoizabrani rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Bijelom Polju Vladan Đalović i specijalna tužiteljka u Specijalnom državnom tužilaštvu Ana Perović Vojinović položili su zakletvu, saopšteno je iz Tužilačkog savjeta.

UIP: Inspektori pojačanim kontrolama tokom praznika napravili uvertiru u sezonske aktivnosti

Utorak, 07.05.2024 | 15:16

Za vrijeme Praznika rada, tačnije 1. i 2. maja, tržišna inspekcija kontrolisala je poštovanje čl. 35a Zakona o unutrašnjoj trgovini i tom prilikom zatvorila je 13 poslovnih objekata, pri čemu je izdato je 20 prekršajnih naloga u iznosu od 12.000 eura. Od navedenih 13 objekata pet je u Budvi,  četiri u Baru, tri u Kotoru i jedan u Ulcinju, saopšteno je iz Uprave za inspekcijske poslove (UIP).

Poznata glumica o POROKU - "Nisam željela da umrem"

Utorak, 07.05.2024 | 15:01

Vupi Goldberg će uskoro objaviti novu knjigu, a spekuliše se da će upravo ova knjiga biti njena najiskrenija ispovijest.

OBJAVLJENA lista NAJZAGAĐENIJIH gradovi u Evropi - Među njima i dva iz Crne Gore

Utorak, 07.05.2024 | 14:50

Poražavajući rezultati. 

Poslanici SD-a predložili povećanje iznosa materijalnog obezbjeđenja

Utorak, 07.05.2024 | 14:47

Poslanici Socijaldemokrata predložili su amandmane na zakon o socijalnoj i dječjoj zaštiti u pravcu neophodnog povećanja iznosa materijalnog obezbjeđenja, jer su, kako navode, korisnici materijalnog obezbjeđenja, shodno zakonu, najsiromašnije kategorije građana i njima je u svim godinama drastičnog povećanja troškova života samo simbolično povećan iznos materijalnog obezbjeđenja.

U Baru UHAPŠENE dvije osobe sa Interpolove potjernice

Utorak, 07.05.2024 | 14:44

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Bar su u saradnji sa Sektorom za borbu protiv kriminala, lišili slobode dva međunarodno tražena lica koja se potražuju po međunarodnim potjernicama NCB Interpol-a Sofija, saopšteno je iz Uprave policije (UP).