Srijeda, 06.09.2023 | 08:10
IZVOR: 24sata.hr

Septembar je njhov mjesec - PET znakova koji će doživjeti LJUBAVNU TRANSFORMACIJU

Saznajte da li ste među pet znakova Zodijaka čiji će se ljubavni život ovog mjeseca drastično promijeniti - na bolje.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Vratili ste se s ljetnjeg odmora, napunili baterije i preispitali se oko važnih stvari, a možda ste i donijeli odluku da raskinete s partnerom ili se upustite u novu romansu i pitate se da li je ovaj mjesec idealan za to?

U septembru je najznačajnije to da Venera i Merkur izlaze iz retrogradnog položaja, što će osjetiti na ljubavnom polju svi znakovi, a naročito ovih pet koji imaju najviše šansi za ljubavne promjene.

Lav

U poslednje vrijeme su iskusili loš period u ljubavnom životu. Sve im je nekako stalo ili su otišli korak unazad, ali nema razloga za brigu. Pred njima je puno povoljniji period u kojem bi mogli da upoznaju srodnu dušu ili će im već postojeća veza krenuti u boljem smjeru.

Naglo će im porasti samopouzdanje, osjetiće nalet energije, zbog čega će biti mnogo privlačniji suprotnom polu.

Ovan

Poslednjih mjesec i po dana bili su primorani na preispitivanje ljubavnih odnosa, ali kraj lošeg perioda s partnerom došao je 4. septembra, tako da se mogu nadati pozitivnim promjenama. Opet će im zaigrati leptirići u stomaku i biće puni života.

Oni koji su u braku shvatiće da nema nikakve koristi od drame i da je važno podići zajednicu na neki viši nivo.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka će se bolje razumjeti s partnerom nakon perioda u kojem su se prispitivali oko toga koliko im je važna veza u kojoj su i koliko ih taj odnos ispunjava.

Samci će upoznati zanimljive ljude koji bi im se mogli svidjeti, a vrlo je moguće da u septembru budu pozvani na veoma interesantan sastanak i da budu zasuti poklonima.

Vaga

Vage su završile s periodom preispitivanja oko svega što se tiče veza i ljubavi. Duboko su razmišljali o tome šta žele od veze i kakav odnos priželjkuju. Umorili su se od drama i komplikovanja i riješili da konačno stave tačku. Mogli bi da donesu ozbiljne odluke vezane za budućnost.

Pripadnici ovog znaka su shvatili da im je veoma važno da kraj sebe imaju nekoga ko će im biti dobar ljubavnik i dobar prijatelj, nekoga s kim će im biti lako, s kim se osjećaju opušteno, slobodno i zabavno. Moguće je da će samci započeti vezu s nekom prijatnom i laganom osobom koju već dugo vremena poznaju, ali do sada nisu imali ništa više od prijateljskog odnosa. Njihovi susreti biće kao u filmu "kad je Harry sreo Sally" i jednostavno nećete moći jedno bez drugog.

Jarac

I kod njih sve kao da je stalo. Bili su na nekoj ljubavnoj pauzi, preispitivali sebe i partnera, kao i seksualni život kojim nisu bili previše zadovoljni.

Septembar će im pokrenuti sve što je stagniralo, a mogu očekivati i pojačanu želju za intimnom, kao i više strasti. Oni koji su u braku će razmišljati o djeci i moguće je da će do oktobra doći do trudnoće, piše Atma.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Mlad Mjesec u Biku stiže 8. maja - A za ova DVA ZNAKA donosi brojne PROMJENE

Utorak, 07.05.2024 | 12:20

Mlad Mjesec stiže 8. maja u znaku Bika, a astrolozi kažu da je ovaj "karmički" i da dolazi usljed vrlo burnog i intezivnog astrološkog perioda.  

Stiže nagrada za sav RAD I TRUD - Jedan horoskopski znak biće NAJSREĆNIJI u maju

Utorak, 07.05.2024 | 08:45

Poznati astrolog otkrio je koji će horoskopski znak biti najsrećniji tokom maja.

Privlačićete NOVAC poput magneta - Provjerite da li ste ROĐENI na ove DATUME

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 20:32

Kosmički tranziti na dan našeg rođenja umnogome utiču na naš karakter i tip ličnosti, a pripadnost određenom znaku Zodijaka ističe naše talente, sposobnosti i svrhu u životu.

MAJ je njihov mjesec: PET horoskopskih znakova koje čekaju velike POSLOVNE PROMJENE

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 13:43

Brzo provjerite da li je vaš horoskopski znak na listi – jer ovih 5 znakova Zodijaka mogu doživjeti promjene u karijeri i finansijama u maju 2024.

Otkrivanje zvijezda: Istina, mitovi i značaj horoskopa

Nedjelja, 05.05.2024 | 14:20

Zvijezde su oduvijek fascinirale ljudski um. Od drevnih civilizacija do modernog doba, ljudi su proučavali nebeska tijela u potrazi za odgovorima na pitanja o svojoj sudbini, ljubavi, karijeri i sreći. Jedan od najpopularnijih alata za ovu potragu je horoskop - astrološki sistem koji tvrdi da položaj zvijezda i planeta u trenutku našeg rođenja može uticati na naš karakter i životni put.

"IZGUBIO sam PORODICU, ŽIVOT" - Sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića PROGOVORIO o teškom periodu

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 17:32

Marko Bijelić, sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića nakon razvoda roditelja na društvenim mrežama, ne prati oca, a trenutno svojoj majci, pomože oko karijere.

Obratite pažnju: Evo koliko dugo VASKRŠNJA JAJA smiju da stoje na stolu i da se jedu

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 14:46

Za Veliki petak se svi maksimalno fokusiramo na ukrašavanje jaje, njihovo bojenje i uljepšavanje. Toliko se ponekad unesemo da se zabrojimo pa ofarbamo i veći broj jaja nego što smo planirali. I onda se zapitate: šta da radim sa tolikim jajima?

Milivoje Katnić počeo i ŠTRAJK ŽEĐU

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 15:01

Na zahtjev SDT-a angažovana su protekle sedmice dva vještaka psihijatrihske struke da procijene da li je Katnić u stanju da prati istragu i učestvuje u saslušavanju svkjedoka, što je on tražio od prvog dana.

DPS: Vlada odabrala da umjesto kosponzora Rezolucije bude kosponzor Dodikovog i Vučićevog stava

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 14:59

Vlada Crne Gore nije našla za shodno da svoje građane informiše o stavu prema Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici, već pokušava da dozirano plasira informacije kako bi postigla nemoguće - da udovolji Vučiću i Dodiku, sa jedne strane, a sa druge poštuje evropski stav o Rezoluciji, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Vuković: Spram ovoga, i Zdravko Krivokapić djeluje kao IZVRSTAN DRŽAVNIK

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 17:53

Nakon posljednjih dešavanja vezanih za Rezoluciju UN o genocidu u Srebrenici, odnosno za stavove Vlade o tom dokumentu, oglasio se i potpredsjednik Demokratske partije socijalista Ivan Vuković.

Nikolić odgovorio Dragašu: Natovareni ste, Tihomire, nemate kud’ više

Utorak, 07.05.2024 | 13:07

Odgovor Tihomira Dragaša opravdao je očekivanja. Plitko, jeftino i ofucano - baš onako kakvo je i bilo saopštenje PES-a u odnosu na temu Rezolucije u Srebrenici, saopštio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

NBA legenda o Jokiću: "On NIJE TAJ, ovo je gotovo"

Utorak, 07.05.2024 | 13:05

Čarls Barkli, legenda NBA, ne vjeruje da će Denver biti u stanju da preokrene u seriji protiv Minesote.

Rađenović: Odović da poništi svoje rješenje kojim se uzurpira dvorište vrtića u Budvi

Utorak, 07.05.2024 | 12:49

Nosilac liste "URA - Dr Dritan Abazović - Drugačije!" Blažo Rađenović podržao je današnji protest roditelja djece koja pohađaju glavni budvanski vrtić i pozvao ministra prostornog planiranja i državne imovine, Janka Odovića, da u skladu sa inspekcijskim nalazom, poništi svoje rješenje kojim se dozvoljava izgradnja kondo hotela na parceli pored vrtića.

Savjeti stručnjaka - Kako da se ZAŠTITITE od NAPADA agresivnog psa

Utorak, 07.05.2024 | 12:49

Dešavaju se slučajevi kada psi nasrću na ljude, a nerijetko se dese i teže posljedice.

PROLJEĆNI PAZAR počinje večeras na Trgu nezavisnosti

Utorak, 07.05.2024 | 12:46

Manifestaciju Proljećni pazar večeras će svečano otvoriti gradonačelnica Podgorice prof. dr Olivera Injac u 19h. Nakon toga, nastupiće poznati KIC POP HOR, a od 21h publiku će zabavljati Kira bend, saopšteno je iz Glavnog grada.

Za haljinu Điđi Hadid na Met Gali bilo je potrebno više od 13.500 SATI RADA

Utorak, 07.05.2024 | 12:36

Ovo je za modni svijet najvažnija noć u godini, a ona je nosila pravu umjetnost.

Mlad Mjesec u Biku stiže 8. maja - A za ova DVA ZNAKA donosi brojne PROMJENE

Utorak, 07.05.2024 | 12:20

Mlad Mjesec stiže 8. maja u znaku Bika, a astrolozi kažu da je ovaj "karmički" i da dolazi usljed vrlo burnog i intezivnog astrološkog perioda.  

Ovaj dio Podgorice danas više sati BEZ VODE

Utorak, 07.05.2024 | 12:11

Bez vode više sati. 

Rakočević: Vidjećemo kako će DF GLASATI oko slanja vojnika u misiju NATO saveza; Radunović: Kako ćemo glasati to je naša stvar

Utorak, 07.05.2024 | 12:03

Poslanici crnogorske Skupštine danas je nastavila rad. Na dnevnom redu biće rasprava o sljedećim tačkama: Predlog odluke o upućivanju pripadnika Vojske Crne Gore u Misiji Ujedinjenih nacija na Kipru, Predlog odluke o učešću pripadnika Vojske Crne Gore u NATO pomorsku operaciju „Sea Guardian” i Predlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti (EPA 203).

Glumica preklinje da je ostave na miru: "Maltretiranje prevršilo svaku mjeru" (VIDEO)

Utorak, 07.05.2024 | 11:56

Kejt Bekinsejl više ne želi da se bori sa komentarima pojedinaca, i to na društvenim mrežama.