Subota, 09.09.2023 | 17:45
IZVOR: Kolektiv.me

Večeras Let 3 i Atheist Rap na četvrtoj Rockstrikciji

Još jedno nezaboravno iskustvo ljubiteljima rokenrola u Crnoj Gori večeras donosi četvrto izdanje Rockstrikcije koje će se održati na platou iza zgrade Crnogorske kinoteke i Muzičkog centra u Podgorici.




Foto: Rockstrikcija

Kultni hrvatski rok sastav Let 3 nastupiće u 21.30 časova, nakog čega će binu preuzeti novosadska punk-rock grupa Atheist Rap, sa početkom u 23.15 časova. Zagrijavanje za nastupe i after party povjereni su Peđi Radoviću koji će biti za DJ pultom od 20.30 časova i ponovo od 1 sat, nakon nastupa bendova. Ulaznice po cijeni od 12€ se mogu kupiti na ulazu u događaj, dok je cijena VIP ulaznice 20€.

Grupa Let 3 je jedna od najpoznatijih i najkontroverznijih rok grupa koja je nastala u Rijeci, tokom osamdesetih godina prošlog vijeka. Njihova muzika, scenski nastupi i tekstovi često su izazivali kontroverze, ali su stekli i veliku popularnost i kultni status među ljubiteljima alternativnog roka. Njihovi nastupi ostavili su dubok trag u svijetu rokenrola, a podgorička publika će imati priliku da ih, posle deset godina, doživi uživo uz sve hitove koji su obilježili njihovu karijeru. Njihov nastup počinje tačno u 21 sat, nakog čega binu preuzima Atheist Rap.

Novosadski bend Atheist Rap već decenijama predstavlja istinski glas otpora, buntovništva i duboke društvene kritike kroz svoju muziku. Njihov nekonvencionalni pristup, britak humor i oštri stihovi postavili su ih kao nezaobilazni dio alternativne i pank scene širom Balkana.

Bendovi su imali zajednički koncert 2015. godine na Festivalu uličnih svirača u Novom Sadu, na osnovu koga je lako zaključiti da Podgoričane sjutra veče očekuje pravi rokenrol spektakl pod vedrim nebom.

Ozbiljna produkcija, prilika da se kvalitetan rokenrol zvuk čuje sa velike bine i posvećenost organizatora da pruže vrhunski muzikli događaj publici učinilo je da Rockstrikcija postane sinonim za vrhunsku muzičku zabavu i okupljanje ljubitelja rokenrola širom Crne Gore. Ovaj serijal događaja već je ugostio sjajne izvođače: Nikolu Vranjkovića, Bjesove, Šizu, kao i talentovane predstavnike crnogorske alternativne scene: Autogeni trening, Vrpcu, Alternaivu i Punkreas, a četvrto izdanje Rockstrikcije ponovo dovodi dva renomirana regionalna benda i obećava nezaboravno veče ispunjeno muzikom, energijom i zajedništvom.

Ulaznice po cijeni od 12€ se mogu kupiti na ulazu u događaj, dok je cijena VIP ulaznice 20€. Zvanična banka Rockstrikcije je CKB, te će svi posjetioci koji kupe svoje ulaznice na ulazu na događaj CKB Visa karticom dobiti cash back u iznosu od 20%.

Događaj podržavaju Tuborg, Glavni grad Podgorica, Sekreterijat za kulturu i sport, Ministarstvo održivog razvoja i turizma, CKB banka, Crnogorska kinoteka, hotel CUE, Jameson, Aqua Bianca i Restorex.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

OSTALE VIJESTI

Otkriveno zašto se Bosna i Hercegovina godinama ne takmiči na Evroviziji: Posljednji put su imali predstavnika 2016. godine, a ovo je razlog

Srijeda, 08.05.2024 | 13:54

U toku je evrovizijska nedjelja koju je publika širom Evrope dugo iščekivala, a sinoć smo imali priliku da u okviru prve polufinalne večeri vidimo predstavnike tri balkanske zemlje - Srbije, Hrvatske i Slovenije. Međutim, ono što je mnogima bilo neobično jeste da Bosna i Hercegovina dugi niz godina nije imala svog predstavnika.

VIDEO - Nastup za pamćenje: Madona oborila REKORD pred DVA MILIONA oduševljenih fanova

Nedjelja, 05.05.2024 | 14:02

"Madona je legenda i zaslužuje sve!"

Ofenbach, Alok i Oliver Tree donose hitove teške milijardama strimova na glavnu binu EXIT festivala

Petak, 26.04.2024 | 12:11

Tesla Universe glavna bina EXIT festivala upravo je dobila moćno pojačanje!

Karte za Montenegro Beer Fest u prodaji: Kerber i Buč Kesidi prvi otkriveni, a čeka nas još iznenađenja!

Subota, 20.04.2024 | 15:47

Cetinje će i ovog ljeta biti epicentar vrhunske zabave jer se četvrti Montenegro Beer Fest održava 26. i 27 . jula 2024. godine. Ovogodišnje izdanje festivala za sva čula donosi uzbudljiv novi koncept sa čak sedam regionalnih zvijezda. Za sada nam je poznato da će neki od njih biti ljevoruki Indi rokenrol, elektro, disko, duo iz Pančeva, Buč Kesidi, kao i bend koji već četiri decenije publici nudi najkvalitetniji rok, Kerber. Organizatori će nam blagovremeno otkrivati i preostalih pet regionalnih zvijezda.

Još jedna SPEKTAKULARNA PROSLAVA 21. maja - U Bar stiže Gibonni

Četvrtak, 11.04.2024 | 13:36

Proslava 21. maja u Baru.

DPS: Sugerišemo PES-u da se njihovi funkcioneri fokusiraju da GOVORE ISTINU

Srijeda, 08.05.2024 | 17:34

Javnost je ovih dana imala priliku da upozna pravo lice Pokreta Evropa sad, čiji su funkcioneri uhvaćeni u lažima i obmanama, i umjesto da upute izvinjenje javnosti, oni napadima na DPS pokušavaju da skrenu pažnju sa činjenice da su dobili diplomatski šamar iz Stejt Departmenta u vidu demantija da Sjedinjene Države posreduju u predaji dva amandmana Vlade Crne Gore na tekst Rezolucije o Srebrenici, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

"Ovo je BLAMAŽA": HIT snimak sa Knezovog nastupa, prekinuo da pjeva, a ovome se nije nadao (VIDEO)

Srijeda, 08.05.2024 | 17:25

Pjevač Nenad Knežević Knez ne eksponira se previše u javnosti, ali vrijedno radi i nastupa.

Zirojević: Obratićemo se ministarstvu pravde u vezi OPTUŽBI koje je iznijela direktorica ASK

Srijeda, 08.05.2024 | 17:15

Poslanik SD-a Nikola Zirojević  kazao je da s obzirom na odgovor koji su dobili od Tužilačkog savjeta, ovim povodom će se obratiti nadležnom ministarstvu pravde kako bi dobili potrebne odgovore.

Pet stvari koje NE BI trebalo da radite POSLIJE OBROKA

Srijeda, 08.05.2024 | 17:09

Mnoge navike mogu da nanesu više štete nego koristi.

Srpski mediji: Na autu osumnjičenih za ubistvo NIJE NAĐEN DNK Danke Ilić?

Srijeda, 08.05.2024 | 17:01

Kako tvrdi Nova.rs pozivajući se na izvore u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru nakon pristiglih novih vještačenja na automobilu kojeg su navodno vozili Dejan Dragojević i Srđan Janković nisu pronađeni tragovi DNK-a nestale dvogodišnje Danke Ilić.

POVRATAK TENISERA - Marej uskoro ponovo na terenu

Srijeda, 08.05.2024 | 16:49

Britanski teniser Endi Marej vraća se na teren 18. maja na turniru u Ženevi, saopštili su organizatori.

Milović sa advokatima Duška Kneževića: Bezbjednost je APSOLUTNI PRIORITET

Srijeda, 08.05.2024 | 16:36

Ministar pravde Crne Gore, Andrej Milović, i direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS), Darko Vukčević, održali su danas sastanak sa britanskim advokatima Duška Kneževića, Tobijem Kadmanom i Edvardom Ficdžeraldom, na kojem se razgovaralo o uslovima u pritvoru i bezbjednosti gospodina Kneževića, kao i mogućnosti da ga njegovi britanski advokati zastupaju i u slučajevima koji se vode pred crnogorskim sudovima, naveli su iz Ministarstva pravde. 

Rakočević: PES i partije vlasti OPSTRUIRAJU nastavak rada u Odboru za izbornu reformu i rješenje pitanja Šavnika

Srijeda, 08.05.2024 | 16:27

Nakon što je prošlo dvadeset dana od najave organizacije prvog sastanka političkih subjekata povodom razrješenja situacije u Šavniku do njegovog održavanja, sada PES i DF nastavljaju opstrukciju rada Odbora za izbornu reformu,  saopštio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Nikola Rakočević.

"Djeca PRVA SVE SAZNAJU": Haris Džinović ponovo o RAZVODU - "Da mi NEDOSTAJE bila bi .... "

Srijeda, 08.05.2024 | 16:20

Novo oglašavanje Harisa Džinovića posle razvoda izazvalo buru komentara.

Maslinovo ulje POMAŽE u BORBI protiv uporne bolesti

Srijeda, 08.05.2024 | 16:13

Maslinovo ulje, koje se smatra zdravijom alternativom uljima sjemenki, takođe je korisno u sprečavanju gubitka kognitivnih sposobnosti i smrti povezanih s mentalnim propadanjem, otkriva studija sprovedena tokom 28 godina na 92.000 ljudi.