Četvrtak, 02.11.2023 | 08:10
IZVOR: magazin.novosti.rs

NAJSREĆNIJI DATUMI u novembru - Donose VELIKE PROMJENE i USPJEH

Pogledajte koji datumi donose sreću u novembru. 




Foto: Ilustracija/ Piabay.com 

Astrolozi su otkrili koji dani u mjesecu novembru za nas mogu biti najuspješniji i zašto! Pokušajte da zapamtite ove datume ili ih zapišite kako biste znali kada bi trebalo da budete najaktivniji.

3. novembar – opozicija Sunca sa Jupiterom i Venere sa Neptunom

Suočavanje - pa čak i dvostruko suočavanje je veoma dobro. Sunce u Škorpiji se kreće direktno nasuprot Jupitera u Biku, stvarajući visokofrekventni most. Ovo će dati veoma veliki doprinos formiranju naše sreće ovog dana. Jupiter je planeta ekspanzije, tako da je dobro vrijeme da se fokusirate na ono što želite da proširite u svom životu. Ovo će biti dan uvida, intelektualnog napretka. Naše pamćenje, pažnja i inteligencija biće izoštreni ujutru. Venera i Neptun će stvoriti mnoge prijatne slučajnosti, koje će savršeno upotpuniti duet Sunca i Jupitera.

4. novembar – Saturn se kreće direktno

Saturn u direktnoj fazi biće veoma povoljan i može donijeti talase nagrada u naše živote! Ako vas je neko izdao u prošlosti, može tražiti oproštaj na današnji dan. Male nevolje iz prošlosti pretvoriće se u vašu prednost ovog dana ili će vam dati potreban nivo mudrosti za budućnost. U takvim danima ljudi često shvate nešto izuzetno važno.

8. novembar – Venera prelazi u znak Vage

Venera ulazi u svoj vladajući znak Vage i sada konačno jača. U Vagi nas Venera podstiče da razmišljamo i cijenimo ljepotu svega oko nas. Možda se osjećamo inspirisanim da unesemo više ljepote u svoje živote. Imaćemo veliki uspjeh u ljubavi i razvoju veza. Više komunicirajte i budite manje tužni ovog dana. Venera će nam takođe dati mnogo snage i energije za rad, posao, sport i nove početke.

10. novembar – Merkur prelazi u znak Strijelca

Merkur će slijediti vođstvo Venere 10. novembra, prelazeći u svoj povoljan znak Strijelca. Planeta finansija otvoriće vrata u svet bogatstva i uspjeha u poslovanju, putovanjima i poslovnoj komunikaciji. 10. moći ćete da pravite skupe kupovine. Ovo je takođe dobro vrijeme za promjenu pejzaža.

11. novembar – datum ogledala

11. dana 11. mjeseca aktivira se anđeoski broj 1111. To je magični broj koji može ukazivati na manifestaciju i da ono što tražite dolazi. Možete iskoristiti energiju ovog dana da manifestujete i radite na zahvalnosti ili da poštujete ono što ovaj brojni obrazac čini posebnim za vas! 11. novembra numerolozi savjetuju da se bavite prijatnijim stvarima i da ne budete pasivni.

13. novembar – Sunce u opoziciji sa Uranom

Sunce i Uran će se udružiti u opoziciji, što znači da će se međusobno dopunjavati. Mnogi od nas očekuju veoma dobro raspoloženje, unutrašnje transformacije i kreativne pomake. Ako želite da se osamostalite i zakoračite ka slobodi, onda jednostavno nema boljeg dana.

24. novembar – Mars prelazi u znak Strijelca

24. novembar je dan hrabrosti i smjelosti. Mars će nam dati mnogo snage za kraj godine a posebno za ovaj dan. 24. možete, i čak treba da radite posao, završite ono što ste započeli, ali i da pokažete inicijativu u svim oblastima života.

Astrolozi vjeruju da će u novembru mnogi od nas moći da saznaju svoj duhovni zadatak i počnu da ga primjenjuju. Ne budite lijeni i zapamtite da samo vi možete učiniti svoj život boljim, prenosi atma.hr.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

(FOTO/VIDEO) Milatović i Spajić prisustvovali na Vaskršnjoj liturgiji u Podgorici

Nedjelja, 05.05.2024 | 10:37

Vjernici pravoslavne vjeroispovjesti danas slave najveći hrišćanski praznik Vaskrs.

Mandić na Vaskršnjoj liturgiji u Manastiru Morača

Nedjelja, 05.05.2024 | 10:22

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić prisustvovao je Vaskršnjoj liturgiji u Manastiru Morača.

Šabanović i Saša Popović došli glave Bjelopoljcu u Zvezdama Granda, surovo je srušen san Elsana Pilice

Nedjelja, 05.05.2024 | 10:07

Bjelopoljac Elsan Pilica nije uspio da se plasira u naredni krug “Zvezda Granda”.

MC Stojan i poznata pjevačica započeli vezu: Nikada ne biste pomislili da njih dvoje mogu biti par

Nedjelja, 05.05.2024 | 09:40

Pjevač Marko Stojković, mnogima poznatiji kao MC Stojan, uplovio je u romansu sa mlađom koleginicom, pjevačicom Zoranom Mićanović

Milatović: U Vaskrsu pronalazimo nadu za bolje sjutra

Nedjelja, 05.05.2024 | 09:23

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović čestitao je svim građankama i građanima pravoslavne vjeroispovijesti Vaskrs.

NAJVAŽNIJI DATUMI U 2024. GODINI: Astrolozi tvrde da donose promjene svim horoskopskim znacima

Nedjelja, 05.05.2024 | 09:18

Spremite se za preokrete

"Predsezona obećava, cijene smještaja neznatno uvećane"

Nedjelja, 05.05.2024 | 08:47

Cijene smještaja u Crnoj Gori su na nivou prošlogodišnjih ili neznatno uvećane. Podaci da je predsezona popunjena ranije i bolje nego prošle godine, a da je sezona u velikoj mjeri već bukirana, kako poručuju turistički poslenici, govore da su cijene formirane na zadovoljstvo gostiju, ističe se u prilogu TVCG.

Spajić čestitao Vaskrs: Neka naše društvo još snažnije bude protkano razumijevanjem, praštanjem i slogom

Nedjelja, 05.05.2024 | 08:10

Premijer Gore Milojko Spajić je u ime Vlade i svoje lično čestitao Vaskrs svim građankama i građanima pravoslavne vjeroispovijesti koji slave po julijanskom kalendaru.

Brnović: Nijednog trenutka nisam pomislio da odem, to što se desilo nema veze sa organizovanim navijačima

Subota, 04.05.2024 | 21:41

Poslije turbulentnih dešavanja u i oko kluba – tuče saigrača, upada navijača u svlačionicu i prijetnji igračima, te užasne situacije u kojoj su se našli trener Ivan Brnović i njegova porodica – za Budućnost stižu bolji dani. Podgoričani su u Tivtu savladali Arsenal 4:0 i ostali u igri za titulu prvaka Crne Gore, mada je i dalje sve u rukama Dečića.

McDonald's bi uskoro trebao predstaviti svoj najveći burger ikada, evo šta je poznato do sada

Subota, 04.05.2024 | 21:26

Hamburgeri iz McDonald'sa vrlo su ukusni i često poželimo da su još veći. Čini se da bi se to sada moglo i ostvariti jer su iz McDonald'sa potvrdili da njihovi timovi širom svijeta rade na lansiranju još većeg i još zasitnijeg hamburgera.