Ponedjeljak, 13.11.2023 | 17:48
IZVOR: una.rs

"Dame i gospodo, upoznajte vanzemaljca" - JK se javno obratila Đokoviću: "Ja se uopšte ne šalim"

Novak Đoković pobijedio je Holgera Runea sa 2:1 i time obezbedio prvo na ATP listi mjesto do kraja sezone.




Foto: YouTube screenshot/ Hype TV; YouTube screenshot/Tennis TV  (Kolaž)

Veliku borbu teniskog asa koja je trajala i više od tri sata, očito, ispratila je i pjevačica Jelena Karleuša, koja je potom hvaleći ga uporedila Đokovića s Nikolom Teslom, pa i s vanzemaljcem čiji bi nivo kontrole svijesti čak NASA trebalo da ispituje.

"Potvrđuje se moja višegodišnja teorija o ovom čovjeku. Dame i gospodo, upoznajte vanzemaljca. Kao i Tesla, prikačen je na neko čudno napajanje, tačnije, možda funkcija nije ovozemaljska (Tesla i on čak i fizički liče). Dubinka sinergija broja tri, nisam čak ni sigurna da je u potpunosti svjestan toga i koliko može time svjesno da upravlja, tačnije do kog nivoa", napisala je, pa nastavila:

Foto: Instagram screenshot/ karluesastar

"Ono što je sigurno jeste da osjeća taj "strim" i da na instiktivne načine kad osjeti potrebu mijenja njegov tok i pravac (prekid igre, lom reketa, promjena ritma)."

JK se ni tu, međutim, nije zaustavljala.

"Vrlo moguće da osjeća razlike u protoku energije, na primjer u zatvorenom prostoru, na određenoj visini, pa čak i u kontaktu sa drugom osobom, u hrani, mirisu, zvuku...  Nivo kontrole svijesti (ili podsvjesti) je u slučaju ovog čovjeka stvar naučnog ispitivanja, stvar za NASA, rekla sam šta sam rekla. Ovdje vozi nešto drugo i ja se uopšte ne šalim."

Onda, zaključila je svoj "stori" riječima:

"I da, čestitam na pobjedi."

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Martinović: Više od ŠEST MILIONA EURA podrške za projekte u Beranama, Šavniku, Gusinju i Plužinama

Četvrtak, 02.05.2024 | 11:11

Ministarstvo turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera je za opštine Berane, Šavnik, Gusinje i Plužine podržalo projekte vodosnabdijevanja i odvođenja otpadnih voda u ukupnom iznosu od preko šest miliona eura, saopštio je resorni ministar Vladimir Martinović.

Studija pokazala: Žene ŽIVE DUŽE od muškaraca, ali pogađaju ih DUGOTRAJNE BOLESTI

Četvrtak, 02.05.2024 | 11:00

Žene žive duže od muškaraca, ali više godina pate od lošeg zdravlja, otkrila je globalna analiza razlika zasnovanih na rodnoj osnovi, a stručnjaci naglašavaju hitnu potrebu za djelovanjem kako bi se poboljšalo zdravlje žena.

Podgorica: UHAPŠENA jedna osoba, ODUZETI pištolj i municija

Četvrtak, 02.05.2024 | 10:53

Podgorička policija uhapsila je I.M. (40) kod kojeg je pronađen pištolj "FEG", kalibra 8 mm, izbrušenog fabričkog broja, sa četiri komada municije.

Zvijezde kažu da će se oni ludo ZALJUBITI tokom ljeta

Četvrtak, 02.05.2024 | 10:35

Brzo provjerite svoj horoskopski znak – možda ćete u ljeto 2024. doživeti svu čar i lepotu ljubavi!

Glumica iz serije „Baby Reindeer“ PROSLAVILA se nakon 17 godina karijere - A evo gdje se POJAVILA prvi put na televiziji

Četvrtak, 02.05.2024 | 10:19

Netfliksova serija "Baby Reindeer" trenutno je najveći hit među ljubiteljima televizijske zabave, a iza ove mračne istinite priče krije se i jedna pozitivna - ona o uspjehu glumice Džesike Ganing, koja tumači Martu.  

Kotor DOBIO Službu traganja i spašavanja na moru

Četvrtak, 02.05.2024 | 10:08

Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama oformila je sekciju Službe traganja i spašavanja na moru u Kotoru.

Vučević poslaniku Jovanoviću: Vi ste PREDALI Crnu Goru, da danas imamo IZLAZ NA MORE lakše bi dobijali što nam treba

Četvrtak, 02.05.2024 | 09:56

Mandatar za sastav Vlade Srbije Miloš Vučević obratio se poslaniku Milošu Jovanoviću, Novi DSS, koji je spočitao srpskoj vladi da je prodala Kosovo još prošle godine.

TRAGEDIJA - Bivšeg fudbalera pregazio kamion

Četvrtak, 02.05.2024 | 09:45

Bivši fudbaler Santos Olmo (44), koji je radio kao skaut i pomoćnik sportskog direktora Saragose, tragično je nastradao nakon što ga je pregazio kamion. 

Zategnite se do leta: ISPROBAJTE BRZI TRENING za lijepo oblikovane ruke

Četvrtak, 02.05.2024 | 09:31

Dok se mnogo pažnje posvećuje fitnesu i oblikovanju tijela, često zanemarujemo važnost treninga za lijepe i snažne ruke.

Ona se ipak NEĆE POJAVITI na Met Galu, a ovo je RAZLOG

Četvrtak, 02.05.2024 | 09:23

Njen album je skupio milijardu slušanja na Spotifyu u samo sedam dana.