Subota, 25.11.2023 | 13:43
IZVOR: telegraf.rs

Kako je počela bajka Antonele i Mesija? Njihova ljubav traje godinama, imaju troje djece, a sada svi bruje o SKANDALU

Posljednjih dana svjetske medije pune stupci iz Španije gdje je objavljena vijest o Mesijevoj navodnoj prevari supruge Antonele.




Foto: Instagram, screeshot/antonelaroccuzzo

Naime, Telecinco, ABC and 20 Minutos prenijeli su da je argentinska superzvijezda prevarila svoju suprugu i majku svoje troje djece s poznatom novinarkom koja prati argentinski nacionalni tim. Riječ je o Sofiji Martinez, koja čak ima fotografije i video-zapise sa Mesijem na svom Instagramu.

Mesi i Antonela važili su za jedan od omiljenih parova u Argentini, a njegova supruga je jedna od najljepših žena među fudbalerima.

Glasine o mogućoj krizi između para počele su nakon ceremonije Zlatne lopte 2023. godine, na kojoj je Mesi proglašen najboljim igračem na svijetu po osmi put. U videu koji je postao viralan na društvenim mrežama, igrač okreće lice dok žena pokušava da ga poljubi.

Foto: Instagram screenshot/leomessi

Ko je Antonela Rokuzo?

Antonela Rokuzo je tridesetčetvorogodišnja argentinska manekenka i poslovna žena koja je stekla slavu kao supruga poznatog fudbalera Lionela Mesija. Ona potiče iz Rosarija, trećeg najvećeg grada u Argentini, i odrasla je u istom kraju kao i Mesi. Njih dvoje se poznaju iz djetinjstva, a rano su i ušli u vezu. Upoznali su se preko Mesijevog prijatelja Lukasa Skalje, koji je takođe rođak Rokuzo i nekada je igrao zajedno s Mesijem u omladinskom timu Njuels Old Bojsa.

Godine 2009. Lionel Mesi i Antonela Rokuzo potvrdili su svoju vezu u intervjuu prije nego što su je ozvaničili prisustvom na karnevalu u Sitgesu nakon derbija između Barselone i Espanjola. Par je napravio grandiozno vjenčanje u svom rodnom mjestu Rosariju 2017. godine, koje su mediji nazvali "vjenčanjem vijeka u Argentini". Među gostima su bili bivši saigrač Mesija Žerar Pike i Šakira. Par sada ima troje sinova: Tijaga, rođen 2012. godine, Mateo, rođen 2015. godine, i Ciro, rođen 2018. godine, koji su svi, kako se čini, zaljubljenici u fudbal; Tijago, njihov najstariji, navodno ide stopama svog oca.

Rokuzo je stekla diplomu iz humanističkih i društvenih nauka, nakon čega je odlučila da nastavi studije postdiplomskim studijama stomatologije. Međutim, kako bi bila blizu svog partnera Lionela Mesija tokom njegovog boravka u Barseloni, preselila se iz Argentine i postala je poznata manekenka. Njen Instagram profil okupio je impresivnih preko 26 miliona pratilaca.

Izražavajući svoju zahvalnost Lionelu Mesiju, Rokuzo je bila oduševljena i ponosna zbog njegovog doprinosa trijumfu Argentine na Svjetskom prvenstvu FIFA 2022. godine, što je i pokazala u objavama na društvenim mrežama. Otvarajući svoju poruku rečima "Ni sama ne znam kako da počnem", izrazila je divljenje Mesijevoj inspirativnoj igri i poručila mu da ne odustaje i bori se do kraja. Zaključila je sa riječima: "Konačno je gotovo; ti si svjetski šampion. Znamo kroz šta si prolazio toliko godina, šta si sada postigao! Hajde, Argentina."

Poslije svega, ostajeda se vidi na koji način će njihova kriza biti riješena i da li ima istine u napisima španskih medija.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.
Kondor
25.11.2023 16:21

Kuku i on ljubavi , jada crnoga .

1 0

Madrid dobija NOVOG ŠAMPIONA: Rubljov eliminisao Alkarasa

Srijeda, 01.05.2024 | 19:03

Nakon dvije godine, završena je vladavina Karlosa Alkarasa u Madridu - španski teniser je danas u četvrtfinalu ovog Mastersa izgubio od Andreja Rubljova 2:1 (4:6, 6:3, 6:2).

Alkaras: Razmišljam o tituli, imam šansu da postanem legenda Madrida kao Nadal

Srijeda, 01.05.2024 | 14:10

Nakon trijumfa nad Janom Lenardom Štrufom, Karlos Alkaras je istakao da je počeo da razmišlja o tituli u Madridu.

Registrovan ZEMLJOTRES kod Nikšića

Srijeda, 01.05.2024 | 13:47

Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju je dana 1. maja 2024. godine, u 12 časova i 19 minuta registrovao zemljotres manje jačine sa epicentrom na 10 km sjeverno od Velimlja u Opštini Nikšić, saopšteno je iz Seizmološkog Zavoda Crne Gore.

Predlog za POSNU TRPEZU - Pasulj na vodi

Srijeda, 01.05.2024 | 17:15

Za sve koji prate post na vodi, recept koji ne treba zaobići jeste pasulj. Pasulj je veoma hranljiva namirnica i u bilo kom obliku je mnogima i uvijek rado viđen na trpezi.

MUP - Apel građanima da tokom prazničnih dana vatru lože u kontolisanim uslovima

Srijeda, 01.05.2024 | 13:35

Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je građanima da tokom prazničnih dana vatru lože u kontolisanim uslovima.

Uprava policije: Ciljanom potragom u Podgorici lišen slobode državljanin Republike Srbije

Srijeda, 01.05.2024 | 13:01

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Grupe za međunarodne ciljane potrage Odjeljenja za međunarodnu operativnu policijsku saradnju INTERPOL – EUROPOL – SIRENE, juče su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Podgorica realizovali ciljanu potragu i u Podgorici lišili slobode međunarodno traženo lice M.T. (41), državljanina Republike Srbije, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako da skinete pečat sa jaja? Potrebne su vam DVIJE STVARI

Srijeda, 01.05.2024 | 16:42

Bližimo se Velikom petku, danu kada farbamo jaja za predstojeći praznik Vaskrs. Uveliko su domaćice opremljene svime što im je potrebno za ovaj proces, a posebno jajima.

Da li je vrijeme da kupite novi dušek za spavanje? Saznajte uz pomoć OVOG TRIKA

Srijeda, 01.05.2024 | 16:09

Uradite ovaj jednostavan test i saznajte da li je vrijeme da kupite novi dušek za spavanje.

Živković: Zajedno da nastavimo sa afirmacijom i poštovanjem radničkih prava

Srijeda, 01.05.2024 | 12:39

Svim građankama i građanima Crne Gore, u ime Demokratske partije socijalista i svoje lično, čestitam Međunarodni praznik rada - Prvi maj, sa željom da zajednički nastavimo sa daljom afirmacijom i poštovanjem radničkih prava, saopštio je predsjednik DPS-a Danijel Živković.

FOTO: Pogledajte - Pojačan saobraćaj na GRANIČNIM PRELAZIMA

Srijeda, 01.05.2024 | 12:07

Prvomajske i vaskršnje praznike, mnogi su iskoristili da se odmore i otputuju.