Utorak, 28.11.2023 | 08:59
IZVOR: grand.nova.rs

Ovo su NAJSREĆNIJI datumi u decembru za svaki ZNAK ZODIJAKA

Decembar je mjesec rezervisan za porodično vrijeme, za uljepšavanje doma, za pozitivne misli o budućnosti, ali i za retrospektivu i analizu urađenog u prethodnoj godini.




Foto: Ilustracija/Pixabay.com 

Svaki znak Zodijaka imaće svoj srećan dan u toku decembra, pa je preporučljivo da taj dan dočekate odmorni i puni entuzijazma kako bi iskoristili njegov maksimalni potencijal u svoju korist.

Ovan

Ovaj decembar će biti veoma aktivan mjesec. Na poslu vas čeka sumiranje postignutih rezultata. Ovnovi će svoj vrhunac ovog mjeseca dočekati 5. decembra i to je pravi trenutak da ostvarite svoje ambicije i dođete do cilja kako u ličnom, tako i u profesionalnom delu svog života.

Bik

Decembar otvara mogućnost za značajniji finansijski dobitak i iznenadne nagrade. Za Bikove će 11. decembar biti najpovoljniji dan za investiranje i nove početke. Ukoliko preuzmete kontrolisane rizike možda ćete ostvariti i neočekivane prihode.

Blizanci

Ono što će Blizancima donijeti usjpeh u poslednjem mjesecu ove godine definitivno su nova poznanstva, otvorena komunikacija, pregovori i konstruktivni sastanci. Vaš dan je 15. decembar, a do tog datuma riješićete većinu važnih stvari koje vam stoje nad glavom. Budite samouvjereni jer to je recept za uspješno kretanje kroz profesionalne izazove.

Rak

Rakovima će ovaj decembar doneti neočekivanu i veoma pozitivnu promjenu. Ojačajte emotivne veze i učvrstite odnose sa voljenima. Nagrada će biti toplina koju ćete osjetiti tokom praznika.

Lav

Foto: Ilustracija/Pixabay.com 

Ovog decembra će Sunce, vladajuća planeta Lavova, donijeti nove mogućnosti za lični rast. Očekuje vas izuzetno produktivan mjesec. Dobićete priznanje i zasijaćete punim sjajem u profesionalnom okruženju. Dozvolite da vas šarm vodi ka uspjehu i osluškujte svoju intuiciju. Lavovi sa nestrpljenjem očekuju 25. decembar jer će im to biti najuspješniji dan ovog mjeseca.

Djevica

Djevice, ovaj decembar krije uspjeh u detaljima. Skrivene prilike izlaze u prvi plan, a ukoliko verujete u svoje sposobnosti i veštine bez problema ćete rešavati sve probleme. Računajte da je 8. decembar vaš najpovoljniji dan.

Vaga

Decembar donosi harmoniju koju ste dugo priželjkivali. Konačno ćete pronaći ravnotežu i uživati u predstojećim praznicima. U prvi plan isplivaće sve vaše diplomatske vještine. Trenutak koji čekate dogodiće se 17. decembra. To je vaš dan. Iskoristite ga za izgradnju međuljudskih odnosa i dokazivanje na poslovnom planu.

Škorpija

Škorpije će ovog 14. decembra doživjeti talas kreativnosti i probuđene inspiracije. Svoju kreativnu energiju trebate usmjeriti ka zanimljivim projektima i posmatrajte kako se vaši napori konačno materijalizuju kroz rezultate.

Strijelac

Vaša vladajuća planeta Jupiter će doneti sreću u budućim projektima. Slobodno se izražavajte, otvoreno prezentujte svoje ideje i sprovodite najrizičnije projekte. Koristite nove prilike i neprestano širite svoje horizonte. Vaš najpovoljniji dan je 9. decembar.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com 

Jarac

Saturn će ovog decembra pomoći Jarčevima u nameri da postignu uspjeh. Decembar je za vas veoma ambiciozan mjesec. I dok se drugi ljudi pripremaju za praznike, vas će voditi sopstvene ambicije uz pomoć kojih ćete rješavati poslovne probleme.

Na putu ka ciljevima preuzimajte promišljene korake i uspjeh će doći prirodno. Nastupajući 23. decembar će za vas biti najuspešniji i najpovoljniji dan.

Vodolija

Vaša vladajuća planeta Uran probudićet vam kreativnost. Nikako nemojte ignorisati inspiraciju i zakopati svoj talenat. Pokažite se pre svetom i prezentujte svoje jedinstvene ideje i svoju originalnost. Inovativnost će biti u pokretu tokom cijelog decembra, a poseban datum je 12.

Ribe

Ribe će obradovati ovaj 18. decembar. Vjerujte svojoj intuiciji i ona vas neće izneveriti. Svaki put kada poslušate svoju intuiciju donijećete ispravnu odluku, piše Luftika.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Madrid dobija NOVOG ŠAMPIONA: Rubljov eliminisao Alkarasa

Srijeda, 01.05.2024 | 19:03

Nakon dvije godine, završena je vladavina Karlosa Alkarasa u Madridu - španski teniser je danas u četvrtfinalu ovog Mastersa izgubio od Andreja Rubljova 2:1 (4:6, 6:3, 6:2).

Alkaras: Razmišljam o tituli, imam šansu da postanem legenda Madrida kao Nadal

Srijeda, 01.05.2024 | 14:10

Nakon trijumfa nad Janom Lenardom Štrufom, Karlos Alkaras je istakao da je počeo da razmišlja o tituli u Madridu.

Registrovan ZEMLJOTRES kod Nikšića

Srijeda, 01.05.2024 | 13:47

Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju je dana 1. maja 2024. godine, u 12 časova i 19 minuta registrovao zemljotres manje jačine sa epicentrom na 10 km sjeverno od Velimlja u Opštini Nikšić, saopšteno je iz Seizmološkog Zavoda Crne Gore.

Predlog za POSNU TRPEZU - Pasulj na vodi

Srijeda, 01.05.2024 | 17:15

Za sve koji prate post na vodi, recept koji ne treba zaobići jeste pasulj. Pasulj je veoma hranljiva namirnica i u bilo kom obliku je mnogima i uvijek rado viđen na trpezi.

MUP - Apel građanima da tokom prazničnih dana vatru lože u kontolisanim uslovima

Srijeda, 01.05.2024 | 13:35

Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je građanima da tokom prazničnih dana vatru lože u kontolisanim uslovima.

Uprava policije: Ciljanom potragom u Podgorici lišen slobode državljanin Republike Srbije

Srijeda, 01.05.2024 | 13:01

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Grupe za međunarodne ciljane potrage Odjeljenja za međunarodnu operativnu policijsku saradnju INTERPOL – EUROPOL – SIRENE, juče su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Podgorica realizovali ciljanu potragu i u Podgorici lišili slobode međunarodno traženo lice M.T. (41), državljanina Republike Srbije, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Kako da skinete pečat sa jaja? Potrebne su vam DVIJE STVARI

Srijeda, 01.05.2024 | 16:42

Bližimo se Velikom petku, danu kada farbamo jaja za predstojeći praznik Vaskrs. Uveliko su domaćice opremljene svime što im je potrebno za ovaj proces, a posebno jajima.

Da li je vrijeme da kupite novi dušek za spavanje? Saznajte uz pomoć OVOG TRIKA

Srijeda, 01.05.2024 | 16:09

Uradite ovaj jednostavan test i saznajte da li je vrijeme da kupite novi dušek za spavanje.

Živković: Zajedno da nastavimo sa afirmacijom i poštovanjem radničkih prava

Srijeda, 01.05.2024 | 12:39

Svim građankama i građanima Crne Gore, u ime Demokratske partije socijalista i svoje lično, čestitam Međunarodni praznik rada - Prvi maj, sa željom da zajednički nastavimo sa daljom afirmacijom i poštovanjem radničkih prava, saopštio je predsjednik DPS-a Danijel Živković.

FOTO: Pogledajte - Pojačan saobraćaj na GRANIČNIM PRELAZIMA

Srijeda, 01.05.2024 | 12:07

Prvomajske i vaskršnje praznike, mnogi su iskoristili da se odmore i otputuju.