Subota, 13.01.2024 | 12:26
IZVOR: index.hr

Stiže nam PUN MJESEC U LAVU - Evo kako će uticati na vaš HOROSKOPSKI ZNAK

Pun Mjesec u vatrenom znaku Lava, koji nastupa 25. januara 2024., donosi dramatične promjene i živopisnu energiju.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Evo kako će ova nebeska pojava uticati na svaki horoskopski znak.

Ovan
Za Ovnove ovaj pun Mjesec donosi dodatnu dozu samopouzdanja. Očekujte da će vaša prirodna hrabrost i inicijativa biti pojačani, što vam može pomoći u ostvarenju ličnih ciljeva.

Bik
Bikovi će osjetiti potrebu za reevaluacijom svojih vrijednosti i finansijskih odluka. Ovo je idealno vrijeme za razmišljanje o dugoročnim investicijama i stabilnosti.

Blizanci
Za Blizance ovaj Pun Mjesec naglašava komunikaciju. Ovo je prilika da izrazite svoje misli i ideje na jasniji i bolji način, bilo u ličnim ili profesionalnim odnosima.

Rak
Rakovi će se fokusirati na dom i porodicu. Očekujte emocionalnu povezanost i jačanje porodičnih veza. Takođe može doći do potrebe za mijenjanjem ili osvježenjem domaćeg okruženja.

Lav
Za Lavove, pun Mjesec u njihovu znaku donosi pojačanje njihove prirodne harizme. Ovo je vrijeme kada će vaša liderstva i kreativna energija biti na vrhuncu. Iskoristite to za lični razvoj i izražavanje.

Djevica
Djevice će se usredsrediti na unutrapnji rad i samopoboljšanje. Ovaj period može donijeti povećanu samosvijest, želju za organizacijom i efikasnošću.

Vaga
Za Vage pun Mjesec naglašava socijalne odnose i partnerstva. Ovo je idealno vrijeme za izgradnju novih odnosa ili poboljšanje postojećih, kako u ljubavi, tako i u prijateljstvu.

Škorpija
Škorpije mogu osjetiti povećanu strast i intenzitet u ličnim odnosima. Takođe, moguće je ponovno ocjenjivanje karijernih ciljeva i ambicija.

Strijelac
Za Strijelce ovaj pun Mjesec otvara vrata za nova učenja i širenje vidika. Putovanja ili istraživanje novih filozofija mogu biti posebno privlačni.

Jarac
Jarci će se suočiti s temama transformacije i obnove. Ovaj period može donijeti duboke introspekcije i preispitivanja dugoročnih planova i ciljeva.

Vodolija
Vodolije će osjetiti potrebu za jačanjem veza s drugima. Ovo je vrijeme za saradnju i dijeljenje ideja te stvaranje novih partnerstava ili jačanje postojećih.

Ribe
Za Ribe, pun Mjesec donosi fokus na zdravlje i svakodnevne rutine. Ovo je prilika za usvajanje zdravijih navika i poboljšanje kvaliteta života.

Pun mjesec u Lavu donosi dramatične i strastvene promjene te podstiče svaki znak da istraži nove mogućnosti i preispita postojeće puteve.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

CGO: Šteta nesporna, a nadležne institucije ne pokreću postupke

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 11:26

Od 140 pokrenutih postupaka zbog smjena direktora vaspitno-obrazovnih ustanova u vrijeme mandata Vesne Bratić, bivše ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta, do sada je 130 okončano pravosnažnim presudama koje utvrđuju nezakonitost tih smjena i administracije kojom je rukovodila Bratić, dok je 10 postupaka još u toku, saopšteno je iz Centra za građansko obrazovanje (CGO).

Ne odustaje od humanog cilja - Nikola Rokvić stigao pješke NA POLA PUTA do Grčke

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 11:17

Pjevač Nikola Rokvić juče, 5. maja, je proslavio Uskrs sa porodicom u Štipu, a novo jutro, danas 6. maja, započeo je lijepim vestima sa puta, ali je napomenuo da mu je sada put znatno teži.

Toni Nadal - Đokovića motivisala želja da postane najbolji u istoriji, Rafa je živio sasvim normalnim životom

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 11:03

Toni Nadal, bivši trener Rafaela Nadala, podigao je dosta prašine izjavama o GOAT trci.

Grnović: Za prva tri mjeseca 2024. godine u Glavnom gradu noćilo 53.139 gostiju, prema Podgorici otvoreno još pet avio linija

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 10:20

Po statističkim podacima MONSTAT-a za prva tri mjeseca 2024. godine u Podgorici je noćilo 53.139 gostiju, što je na nivou rekordne 2023. godine

Stručnjak za fitnes otkriva: DVA sjajna međuobroka prije vježbanja

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 10:03

Preskakanje obroka prije treninga može drastično uticati na naše vježbanje. Međuobroci nam mogu dati energiju potrebnu za izvođenje dodatnih serija i poboljšanje naših fitness ciljeva.

KIC "Budo Tomović" - Počinje osmi književni festival “Literitorija”

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 09:51

U utorak, 7. maja biće otvoreno osmo izdanje književnog festivala KIC-a „Budo Tomović” „Literitorija”, sa temom „Gdje je priča?”.

VIDEO: Na Netfliks stiže SERIJA koja se čekala - "Poslije Sene, Formula 1 više nikada nije bila ista"

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 09:38

Serija koja se sa nestrpljenjem čeka, uskoro stiže na Netfliks!

TRI namirnice koje nikako NE TREBA držati u frižideru

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 09:28

Nikako nije svejedno da li neke namirnice držite u frižideru ili ne.

Bivši radnici Košute i danas blokiraju put Cetinje-Podgorica od 11 do 15 SATI

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 07:39

Bivši radnici nekadašnje cetinjske fabrike “Košuta” ponovo će danas protestovati blokadom putnog pravca Cetinje – Podgorica. Saobraćaj će biti obustavljen u mjestu Kruševo ždrijelo od 11 do 15 časova.

PREOKRET Rubljova za pobjedu i TITULU u Madridu

Nedjelja, 05.05.2024 | 21:42

Ruski teniser Andrej Rubljov osvojio je Masters u Madridu.