Srijeda, 17.01.2024 | 11:39
IZVOR: avaz.ba

Uvijek ista zamka - Žene ova četiri horoskopska znaka iznova "padaju" na pogrešnog momka

Neke od njih su sanjalice i vide samo dobro u ljudima, pa im promaknu neke karakterne osobine važne za vezu.




Foto: Ilustracija, Pixabay

Druge su pak toliko brzoplete da na kraju zaglave s drugačijim tipom muškarca nego što su željele.

Ovan
Žene rođene u znaku Ovna su odvažne, prepune avanturističkog duha i privlači ih uzbuđenje koje donosi svakodnevica u pokretu. Međutim, ovaj neustrašivi pristup životu ponekad ih može odvesti u zagrljaj muškarca koji ne traži isti nivo predanosti.

Žene često, zbog impulsivne prirode, ne vide znakove upozorenja pa prije nego što to shvate nađu se u lošoj ljubavnoj vezi koja zapravo nije skladna s njihovim dugoročnim planovima i ciljevima.

Blizanci
Žene rođene u ovom znaku su poznate po svojoj brzopletosti, šarmu i društvenoj prirodi. Iako ih ovi kvaliteti čine magnetima za suprotan pol, one ih, takođe, mogu odvesti prema muškarcima koji možda nisu iskreni u svojim namjerama.

Dvojna priroda zna u Blizankama stvoriti borbu između želje za dubokom emocionalnom vezom i površne privlačnosti. To je razlog zašto se često nađu u vezama kojima nedostaje dubina za kojom one uistinu tragaju.

Vaga
Žene Vage prave su romantičarke, uvijek u potrazi za savršenom ljubavnom pričom. Međutim, ova potraga za idealnom romansom može ih navesti da ignorišu znakove upozorenja i budu s muškarcima koji emocionalno nisu na istom nivou kao one.

Vage imaju urođenu želju za skladom, a to ih katkad zna toliko zaslijepiti da ne vide kako novi partner možda neće iskazivati jednak nivo predanosti. Sve to na kraju vodi nezadovoljstvu jer veza nije skladna.

Ribe
Žene Ribe su sanjalice koje često vide najbolje u ljudima. Iako je ovaj kvalitet simpatičan i dobar, takođe ih može dovesti do toga da se zaljube u pogrešnog tipa.

Njihova saosjećajna priroda navodi ih da ostanu u vezama duže nego što bi trebale, čak i kada vide jasne znakove nekompatibilnosti. Emocionalna dubina Riba ponekad će pomutiti njihovo prosuđivanje o potencijalnom partneru i njegovom karakteru, prenosi astrotalk.com.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Grnović: Za prva tri mjeseca 2024. godine u Glavnom gradu noćilo 53.139 gostiju, prema Podgorici otvoreno još pet avio linija

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 10:20

Po statističkim podacima MONSTAT-a za prva tri mjeseca 2024. godine u Podgorici je noćilo 53.139 gostiju, što je na nivou rekordne 2023. godine

Stručnjak za fitnes otkriva: DVA sjajna međuobroka prije vježbanja

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 10:03

Preskakanje obroka prije treninga može drastično uticati na naše vježbanje. Međuobroci nam mogu dati energiju potrebnu za izvođenje dodatnih serija i poboljšanje naših fitness ciljeva.

KIC "Budo Tomović" - Počinje osmi književni festival “Literitorija”

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 09:51

U utorak, 7. maja biće otvoreno osmo izdanje književnog festivala KIC-a „Budo Tomović” „Literitorija”, sa temom „Gdje je priča?”.

VIDEO: Na Netfliks stiže SERIJA koja se čekala - "Poslije Sene, Formula 1 više nikada nije bila ista"

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 09:38

Serija koja se sa nestrpljenjem čeka, uskoro stiže na Netfliks!

TRI namirnice koje nikako NE TREBA držati u frižideru

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 09:28

Nikako nije svejedno da li neke namirnice držite u frižideru ili ne.

Bivši radnici Košute i danas blokiraju put Cetinje-Podgorica od 11 do 15 SATI

Ponedjeljak, 06.05.2024 | 07:39

Bivši radnici nekadašnje cetinjske fabrike “Košuta” ponovo će danas protestovati blokadom putnog pravca Cetinje – Podgorica. Saobraćaj će biti obustavljen u mjestu Kruševo ždrijelo od 11 do 15 časova.

PREOKRET Rubljova za pobjedu i TITULU u Madridu

Nedjelja, 05.05.2024 | 21:42

Ruski teniser Andrej Rubljov osvojio je Masters u Madridu.

VLADA planira da preda dva amandmana na Rezoluciju o Srebrenici?

Nedjelja, 05.05.2024 | 21:39

Vlada Crne Gore...

MOĆNI svjetski brendovi - U utorak izložba luksuznih automobila ispred Starog grada u Budvi

Nedjelja, 05.05.2024 | 19:10

Luksuzni automobili...

Joanikije: Neka niko ne tuguje danas zbog grjehova

Nedjelja, 05.05.2024 | 14:58

Vjernici pravoslavne vjeroispovjesti proslavljaju danas najveći hrišćanski praznik Vaskrs. Vaskršnja liturgija održana je u hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici, a svetu arhijerejsku liturgiju sa vaskršnjim jutrenjem služio je mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije sa sveštenstvom.