Četvrtak, 25.01.2024 | 14:18
IZVOR: una.rs

Merkur je ušao u znak Jarca - Ovi ZNAKOVI moraju da se pripreme za PREOKRET u LJUBAVNIM ODNOSMA

Tri znaka neka se pripreme na promjene.




Foto: Ilustracija/Pexels.com 

Protekli period je bio pun pritisaka, stagnacije i težine po mnogim pitanjima i sve se to odražavalo i na partnerske odnose. Merkur u Jarcu donosi velike promjene na emotivnom planu, naročito ako ste rođeni u znaku Bika, Jarca ili Riba.

Naredni period možda neće odmah donijeti rješavanje svega što vas muči, ali ćete svakako vi biti u boljem raspoloženju. Vi ste ona pokretačka sila u vašem partnerstvu a sada ćete imati više energije i za sebe i za inicijativu prema partneru.

Slijede vam nešto bolji i opušteniji dani.

Ova tri znaka će imati veliki benefit od tranzita Merkura kroz znak Jarca:

Jarac

Emotivni odnosi u narednom mogu biti vrlo zanimljivi i donijeti vam vrlo strastvene momente sa osobom koju volite. Oni koji su slobodni imaju vrlo zanimljive trenutke sa osobama suprotnog pola. Ima tu više potencijalnih "kandidata" i onih koji vam mogu zapasti za oko, a i vi njima. Neke strasti mogu proključati, neke se emocije mogu probuditi. U svakom slučaju - biće interesantno.

Riba

Kako je bilo u prethodnom periodu – sada će vam biti super. Bukvalno najkomplikovaniji period u ovoj godini ste ostavili iza sebe i sada možete lagano naprijed sa voljenom osobom. Provodite što više vremena zajedno, smijte se, uživajte. Doduše, imaćete vi još uvijek u svojoj glavi milion i jedno neodgovoreno pitanje, mučiće vas neke situacije a nećete moći da sa voljenom osobom popričate o tome, ali to će, bar za sada morati da ostane neriješeno. Posao, prijatelji, društvene mreže, bliža okolina – sva će ova mjesta slobodnim Ribama davati šansu da upoznaju nekog novog i interesantnog.

Bik

Bikovi ulaze u dane koji im donose dobru energiju, živost, ponovnu zaljubljenost prvenstveno u sebe, a onda i u partnera. Zaboravite ono što je bilo i sada se okrenite provodu, uživanciji, osmjehu, društvu, putovanjima a prvenstveno – okrenite se zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom koje će sada funkcionisati mnogo bolje! Ukoliko ste usamljeni – evo vama tokom ove sedmice "strujnog udara" od strane Urana – neko nov i neobičan koga upoznajete preko prijatelja, izlazaka, društvenih aktivnosti i mreža. Biće interesantno.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

FK Budućnost: Puna podrška Brnoviću, vjerujemo da će nadležni rasvijetliti nemili događaj

Petak, 03.05.2024 | 21:43

"Fudbalski klub Budućnost, u svjetlu najnovijih događaja sa kojima je javnost upoznata, želi još jednom da iskaže punu podršku šefu stručnog štaba Ivanu Brnoviću, uz vjeru da će nadležni organi preduzeti sve mjere na rasvjetljavanju nemilih događaja", navodi se u saopštenju Podgoričana.

Rajković: Sumnjam da iza nelegalne sječe u Jelovici stoji korupcija

Petak, 03.05.2024 | 21:29

V.d. direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima Miloš Rajković u emisiji Okvir rekao je da sumnja, ali nema dokaze da iza velike nelegalne sječe u Jelovici stoji korupcija. Pomoćnik direktorice Uprave za inspekcijske poslove Darko Rašović kazao je da su inspektori u prethodnih desetak godina  podnijeli sedam krivičnih prijava protiv zaposlenih u Upravi za šume u Beranama od čuvara do menadžmenta, da su neki sankcionisani, ali da ti isti ljudi još rade.    

Popijte ga uveče i nećete zažaliti: Moćan napitak rješava nervozu i poboljšava san

Petak, 03.05.2024 | 21:16

Na pomen banana, većina pomisli na veliki broj kalorija

Da li subota donosi PRESTANAK PADAVINA? Pročitajte šta meteorolozi kažu

Petak, 03.05.2024 | 21:08

Pročitajte vremensku prognozu!

Uhapšena dva vozača: Auto-putem vozili 183 i 200 na sat

Petak, 03.05.2024 | 20:54

Mobilna jedinica saobraćajne policije uhapsila je dva vozača koji su auto-putem Princeza Ksenija vozili brzinom od 183 i 210 kilometara na sat, saopšteno je iz Uprave policije.

Đurović studentima: Nadam se da ćete za sljedeću Medicinijadu pozvati nekoga muzičara dostojnog vašeg zvanja

Petak, 03.05.2024 | 20:35

Bivši ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović obratio se studentima putem društvene mreže X.

U Podgorici od početka godine zbog nepropisnog parkiranja izdato 4.806 prekršajnih naloga, naplaćeno 82 hiljade eura kazni

Petak, 03.05.2024 | 20:06

Od početka godine, pauk vozilom su premjestena 34 vozila koja su bila nepropisno parkirana na autobuskim stajalištima, a izdato je 4 806 prekršajnih naloga, kazali su iz Uprave za inspekcijske poslove Glavnog grada . Od ukupno 230 hiljada eura izrečenih kazni, naplatili su, kažu, gotovo 82 hiljade.

Saobraćajna nezgoda na putu Šavnik – Žabljak, automobil završio na krovu

Petak, 03.05.2024 | 19:24

Na putu magistralnom putu Šavnik – Žabljak danas poslije podne dogodila se saobraćajna nezgoda, objavio je portal Antena M.

Oslić sa povrćem, idealan za laganu i zdravu večeru

Petak, 03.05.2024 | 19:07

Isprobajte odmah!

Legendarni Sunđer Bob je konačno odrastao: Kockasto morsko biće slavi rođendan, a brojka pokazuje koliko vrijeme brzo leti

Petak, 03.05.2024 | 18:57

Sunđer Bob je napunio 25 godina.