Srijeda, 20.03.2024 | 13:35
IZVOR: kolektiv.me

Novi filmovi na repertoaru bioskopa CINEPLEXX

Novi filmovi na repertoaru bioskopa Cineplexx.




Foto: Cineplexx

USPAVANI PSI - Rasel Krou u novom filmu koji pomjera granice uma.

Film u kome glavnu ulogu tumači dobitnik Oskara i jedan od najboljih i najvoljenijih glumaca današnjice, Rasel Krou, oduševiće ljubitelje misterioznih, kriminalističkih priča, koje bude osjećaj neizvjesnosti, napetosti, ali i podižu nivo adrenalina.

Bivši detektiv za ubistva Roj Friman prolazi kroz najsavremeniju terapiju za Alchajmerovu bolest kada se od njega traži da preispita brutalan slučaj iz svoje prošlosti – jezivo ubistvo poznatog profesora koledža. Zatvorenik osuđen na smrt kojeg je Roj uhapsio deset godina ranije se izjasnio kao nevin. Zaintrigiran, boreći se da povrati pamćenje, Roj angažuje svog bivšeg partnera da mu pomogne da ponovo pokrene istragu. Ovog puta, stvari se odvijaju sasvim drugačije dok se približavaju misterioznoj ženi, Lori. Kada se iskrivljeni slojevi ogule otkrivajući zamršenu mrežu laži, Roj je primoran da se suoči sa užasnom stvarnošću koja zauvijek mijenja njegov svijet.

Žanr: krimi, triler, akcija

BAGHED: GLAS MRTVIH - Poslije smrti svog oca, Iris saznaje da je naslijedila propali, vjekovni pab. Putuje u Berlin kako bi potvrdila očevu smrt i riješila pitanje nasledstva. Nažalost, ne zna da će potpisom ugovora, postati neraskidivo povezana sa bićem koje obitava u podrumu paba - Baghedom - stvorenjem koje može da mijenja oblik i pretvara se u mrtve. Dvije hiljade eura za dva minuta s bićem dovoljni su da očajni ublaže svoju tugu. Nil, koji je izgubio suprugu, prvi je klijent. Uskoro otkrivaju da kršenje pravila od dva minuta može da ima zastrašujuće posledice. S prijateljicom Kejti, Iris mora da se bori da zadrži kontrolu nad Baghedom i pronađe način kako da ga uništi prije nego što on uništi njih.

Žanr: horor

TUĐA DJECA – Nakon premijernog prikazivanja u službenoj konkurenciji filmskog festivala u Veneciji, filmsko ostvarenje rediteljke Rebeke Zlotovski stiže na veliko platno našeg bioskopa. Francuska glumica Virdžinija Efira tumači ulogu Rejčel, žene koja voli svoj život, svoje studente, svoje prijatelje, svog bivšeg supruga i časove gitare na koje redovno odlazi.

Uskoro se zaljubulje u Alija, novog dečka te se vrlo brzo zbližava s njegovom četverogodišnjom kćerkom Lejlom. Uveče je priprema za krevet, pazi na nju, voli je poput majke... ali ona nije njena majka. Barem ne još. Rejčel ima 40 godina. Njena želja za stvaranjem vlastite porodice svakog dana je sve jača, a biološki sat nemilosrdno otkucava. Je li prekasno?

Žanr: drama, komedija

ČELIČNA KANDŽA - Istinita priča o nerazdvojnoj braći Von Erik koji su ispisali istoriju u profesionalnom rvanju početkom osamdesetih godina prošlog vijeka. Kroz tragediju i trijumf, a u sjenci svog dominantnog oca i trenera, braća teže da na sportskoj sceni dosegnu svoju besmrtnost.

Žanr: biografski, drama

ZEMLJA LOŠIH – Ovaj filmski naslov prati elitni tim za ekstrakciju koji mora da ode iza neprijateljskih linija da bi spasio vrhunsku opremu i taoce. Akcija je zagarantovana svakog minuta filma, a pored Rasela Kroua, u njemu se nalazi nekoliko poznatih imena – Lijam Hemsvort i Milo Ventimilja.

Žanr: triler

BABA JAGA - U bajkovitom kraljevstvu, u kolibi kraj močvare živi riđokosa vještica Jaga zajedno sa svojim mačkom pronalazačem i veselim kućnim vilenjacima. Da bi postala bolja vještica potrebna joj je Knjiga čarolija, koju je prije mnogo godina ukrala zla čarobnica Beladona. Jednog dana, neočekivana posjeta princeze Safir nudi Jagi priliku da se obračuna sa svojim zakletim neprijateljem. Princeza Sofija i Baba Jaga sa malenom družinom kreću na put pun izazova i raznih pustolovina. Sinhronizovano!

Žanr: animacija, avantura, porodični

AKCIJE

DUPLA RADOST U CINEPLEXXU UZ PREMIUM KARTICU!

Svakog vikenda u bioskopu Cineplexx Big Fashion sve korisnike Premium programa Hipotekarne banke očekuje sjajna akcija!

Uz 2 ulaznice plaćene Premium karticom posjetioci dobijaju na poklon GRATIS MENI ZA DVOJE. Akcija počinje od subote, 23. marta.

KOMENTARI (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar

* Komentari se na portalu objavljuju u realnom vremenu. "Kolektiv.me" se ne može smatrati odgovornim za napisane komentare. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama.

TRIK za čišćenje zidova BEZ KREČENJA

Petak, 26.04.2024 | 21:57

Ukoliko smatrate da bi zidove trebalo osvježiti, a još niste planirali da krečite stan, postoji jednostavan način da to učinite.  

Švarceneger o snimanju jednog od svojih najpopularnijih filmova: “Bilo je UŽASNO"

Petak, 26.04.2024 | 21:51

Naučno-fantastični film "Predator" ostao je zapamćen kao jedan od najboljih filmova u karijeri Arnolda Švarcenegera.

"REFORME penzionog sistema POTREBNE, ali bez jednostranih poteza"

Petak, 26.04.2024 | 21:40

Reforma penzionog sistema u Crnoj Gori koju su najavili ministar finansija i premijer mora da bude dobro osmišljena, uz široku javnu debatu kako bi se došlo do najboljih rješenja, rečeno je u emisiji “Okvir” večeras na Prvom programu TVCG.

Đuričković PES-u: Rezolucija koju je pokrenula Njemačka, a kosponzoriše gotovo čitav region, EU i SAD, vama je “otvaranje RANA PROŠLOSTI”

Petak, 26.04.2024 | 21:30

Međunarodni sekretar SD-a Miloš Đuričković reagovao je na saopštenje Pokreta Evropa sad.

SIM kartica sa jedinstvenim brojem PRODATA za REKORDAN IZNOS -Cifra je MILIONSKA

Petak, 26.04.2024 | 21:23

Bogataši kada nešto žele, za to ne žale pare.

Objavljen UZROK SMRTI O Džej Simpsona

Petak, 26.04.2024 | 21:05

Američki mediji prenose da je otkriven uzrok smrti O Džej Simpsona.

Poznati glumac ODBIO ulogu od 12 MILIONA DOLARA: Imao je DOBAR RAZLOG za to

Petak, 26.04.2024 | 20:56

Oven Vilson odbio je ulogu u predstojećem biografskom filmu O. J. Simpsona pod nazivom "The Juice", prenosi Unilad.

Mugoša: OPASNA i NEISTINITA teza PES-a o “imputiranju odgovornosti jednom narodu"

Petak, 26.04.2024 | 20:51

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Boris Mugoša kazao je da je opasna i neistinita teza Pokreta Evropa sad o “imputiranju odgovornosti jednom narodu” za genocid, te da to hrani podjele i podgrijava tenzije.

Poznati EVROLIGAŠKI sudija uhvaćen u KRAĐI PARFEMA (VIDEO)

Petak, 26.04.2024 | 20:40

Evroligaški sudija Matej Boltauzer u centru je velikog skandala zbog kojeg je elitno klupsko takmičenje Evrope pokrenulo disciplinski postupak.

Vuletić NAPUSTIO DPS, nastaviće kao NEZAVISNI ODBORNIK

Petak, 26.04.2024 | 20:32

Odbornik Demokratske partije socijalista (DPS) u cetinjskom parlamentu Stefan Vuletić napustio je tu partiju.